Vučjaci izujedali devojčicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da mi neka taka dzukela napadne dete il' da vim da napada neko drugo nezasticeno dete licno bi mu rukama grkljan iscupo i rascetvorio ga

Pa ok je to tako,Ja bih za tudje dete ubila i coveka, Nadam se i ti,

To uopste i nije tema. Ljudski zivot, a pogotovo zivot deteta svetinja je za svakog normalnog coveka,

Nego,sta si ti hteo da dodas u vezi secenja shape neduznim psima? I kakve veze ima jedno sa drugim?

I jos nesto.Pas je pas,dovoljan mu je i njegov pasji zivot.
Dzukele su obicno oni koji tim neduznim zivotinjama seku sape.

Pa ok je to tako,Ja bih za tudje dete ubila i coveka, Nadam se i ti,

To uopste i nije tema. Ljudski zivot, a pogotovo zivot deteta svetinja je za svakog normalnog coveka,

Nego,sta si ti hteo da dodas u vezi secenja shape neduznim psima? I kakve veze ima jedno sa drugim?

ptkud znas prvo da je neduzan?

a drugo niko mu ih nije odsekao nego ga je udario voz bila zvanicna vest i veterinar potvrdio.

O cemu bre ti pricas? Ja o ovom slucaju iz naslova,usput o kuji u Zajecaru kojoj je odsecena glava,
a i onoj nesrecnoj Mili bez shapa? Ti ne verujes da se u srbiji psima seku shape i glave?

Ti mrzis pse i radujes se kada cujes ovakve vesti?

Kako se osećaš kad čuješ ovakve vesti? - bilo bi pristojno postavljeno pitanje, a ne kao tvoje gde unapred osuđuješ. Nema opravdanja.

O cemu bre ti pricas? Ja o ovom slucaju iz naslova,usput o kuji u Zajecaru kojoj je odsecena glava,
a i onoj nesrecnoj Mili bez shapa? Ti ne verujes da se u srbiji psima seku shape i glave?

Ti mrzis pse i radujes se kada cujes ovakve vesti?

s tobom nes nije u redu? lekici nestali?

pricam ti o poslednjem slucaju pre 15 dana...kukali ste ovde svi a veterinar potvrdilo da je keru sinobus otfikario noge. malo se raspitaj pre no sto opalis. inace pola slucajeva gde nisu nasli toga koji je to uradio kladim se da je to neko od nvo boraca za zastitu zivotinja jer samo tako mogu da dobiju pare od stranih fondova ako se nesto desava. isto bilo u rumuniji pa priznali kad su ih uvatili in flagranti... nis informisana nimalo

s tobom nes nije u redu? lekici nestali?

pricam ti o poslednjem slucaju pre 15 dana...kukali ste ovde svi a veterinar potvrdilo da je keru sinobus otfikario noge. malo se raspitaj pre no sto opalis. inace pola slucajeva gde nisu nasli toga koji je to uradio kladim se da je to neko od nvo boraca za zastitu zivotinja jer samo tako mogu da dobiju pare od stranih fondova ako se nesto desava. isto bilo u rumuniji pa priznali kad su ih uvatili in flagranti... nis informisana nimalo

Nazalost (moju) suvise sam informisana pa ne mogu ni da spavam

Vatajte se vi inflagranti,meni je muka od vas koji toliko mrzite zivotinje, pa cu se iskljuciti odavde,

tako se ide kad se nema odgovor

za tvoju informaciju zivotinje obozavam ali mi licemerno lazni borci za njihovo zdravlje od koga trpaju love u dzepove idu na ganglije.... i to jace

Ali si razumeo da ja nisam iz te frakcije? Volim ih,kao sto volim i ljude ( ne bas sve),pokusavam da pomognem
koliko i kako mogu, ovde na ovoj temi,ali ni na ovom forumu nikada ne videh nekoga iz tih organizacija koji turaju pare
u sopstveni dzep, zato ne shvatam ovo besmisleno prozivanje na moju adresu.

Usput, covek koji voli ziivotinje, ne naziva ih skotovima,dzukelama, a ljude koji pokusavaju da im pomognu
ne naziva pijanim ili bolesnim.Ovo se odnosi na Branimira,ali i na tebe.

Ali si razumeo da ja nisam iz te frakcije? Volim ih,kao sto volim i ljude ( ne bas sve),pokusavam da pomognem
koliko i kako mogu, ovde na ovoj temi,ali ni na ovom forumu nikada ne videh nekoga iz tih organizacija koji turaju pare
u sopstveni dzep, zato ne shvatam ovo besmisleno prozivanje na moju adresu.

Usput, covek koji voli ziivotinje, ne naziva ih skotovima,dzukelama, a ljude koji pokusavaju da im pomognu
ne naziva pijanim ili bolesnim.Ovo se odnosi na Branimira,ali i na tebe.

:maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica:

koliko i kako mogu, ovde na ovoj temi,ali ni na ovcom forumu nikada ne videh nekoga oz toh organizacija koji turaju pare
u sopstveno dzep, zato ne shvatam ovo besmisleno prozivanje na moju adresu.

Usput, covek koji voli zoivotinje, ne naziva ih skotovima,dzukelama, a ljude koji pokusavaju da im pomognu
ne naziva pija<nim ili bolesnim.Ovo se odnosi na Branimira,ali i na tebe.

paaaa pitove i staforde vucjake i sarplanince i slicne koji idu bez korpe i povoca iskezenih zuba i nasrcu na decu nazivam dzukelama i sa kojima postoji samo jedan jezik koji razumeju. a ostale fine kuce koje masu repom zovem kucnim ljubimcima.

idi na pdf zivotinje i nadji mi jednu temu da je neki ker nekad nekog ugrizao pa se javi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back