Evo iz prve ruke, covek zandar u Nisu i reko je sledece njegovom bratu niko nije trazio licnu kartu tako da laze da je kao drzao u ruci. Na kraju krajeva neznam sta je vucic mislio sa tom licnom kartom jer sta ima veze jel drzao ili nije drzao, ili hoce da kaze da ako nema neko licnu kartu onda sta, kao takvi se bez problema opravdano mogu tuci bez povoda? A njegov brat je dobio batine sa povodom jer je bahato htero da prodje tom ulicom. To sto niko nije smeo tom ulicom nisu krivi zandari vec taj sto je doneo tu odluku a tu odluku je doneo bas vucic. Prema tome ako je neko kriv kriv je vucic jer toga dana je zabranio da se ide nekim ulicama.
Taj vod je imao naredjenje da drzi tu ulicu da je niko ne moze proci ali NIKO. Vucicev braj je hteo da prodje tu ulicu po svaku cenu jer je Vucicev brat ali eto Niske zandare niko nije mogo da predje pa je dobio batine.
Ako taj zandarm mene laze lazem i ja vas. Toliko
Taj vod je imao naredjenje da drzi tu ulicu da je niko ne moze proci ali NIKO. Vucicev braj je hteo da prodje tu ulicu po svaku cenu jer je Vucicev brat ali eto Niske zandare niko nije mogo da predje pa je dobio batine.
Ako taj zandarm mene laze lazem i ja vas. Toliko
Poslednja izmena: