Вучићу Орден Светог Саве

anajade

Elita
Poruka
22.040
Председник Србије Александар Вучић биће одликован Орденом Светог Саве на свечаној академији, 8. октобра, у оквиру обележавања јубилеја Српске православне цркве, потврђено је Танјугу у врху СПЦ.

Велики јубилеј СПЦ, 800 година аутокефалности, обележава се под покровитељством председника Србије који треба и да се обрати на свечаној академији у Центру "Сава", поред патријарха Иринеја.
Очекује се присуство највиших званичника, српског члана Председништва БиХ Милорада Додика, представника Владе Србије, дипломатског кора.
Одлуку о одликовању донео је недавно Синод СПЦ
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3686755/vucicu-orden-svetog-save.ht

Председник Србије Александар Вучић биће одликован Орденом Светог Саве на свечаној академији, 8. октобра, у оквиру обележавања јубилеја Српске православне цркве, потврђено је Танјугу у врху СПЦ.

Велики јубилеј СПЦ, 800 година аутокефалности, обележава се под покровитељством председника Србије који треба и да се обрати на свечаној академији у Центру "Сава", поред патријарха Иринеја.
Очекује се присуство највиших званичника, српског члана Председништва БиХ Милорада Додика, представника Владе Србије, дипломатског кора.
Одлуку о одликовању донео је недавно Синод СПЦ
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3686755/vucicu-orden-svetog-save.ht
Koji orden?!🤔 Pa vi niste normalni

Dajte ljudi, objasnite mi kako se zaslužuje ordenje u Srbiji. Otišao sam sa nepunih deset god da se nikad ne vratim i zato mi je nejasno kako izgleda procedura.

Vidite koliko ordenja Gospođa ima kraj imena.

147DCE35-5801-46BF-B16C-9D3D082C8EFB.jpeg

Sad će kod Vučića (valjda) pisati “Aleksandar Vučić OSS”.

Ali na osnovu čega? Kojih zasluga?

колико милијона?

Новак Ђоковић је рецимо добио Орден Светог Саве.
Он те "милиојоне" из свог џепа..зарадио човек.
Поштено.

Одакле ће прворођени то да плати ?
Nasim parama ... sta si mislio da ce svoje da im da ...
Ehhhh

Malo malo pa donacija za SPC ... zna se kome treba da "zahvale"

Back