Jary
Elita
- Poruka
- 16.468
politika i parole su jedno ,zivot je drugo da se ne lazemoPogledajte prilog 1440203
Na severu Kosovës prava jagma za tablice RKS…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
politika i parole su jedno ,zivot je drugo da se ne lazemoPogledajte prilog 1440203
Na severu Kosovës prava jagma za tablice RKS…
Па руку на срце није само Вучић за НАТО и ЕУ, већ и скоро комплетна опозиција.Ауторска
Лицемерство нас Срба је дошло до критичне тачке где се сви ми правимо да не видимо ову чињеницу.
А факат је јер да кренемо од Израелског спорта који ће наступити у Србији док они убијају масовно нечију децу и жене.
Чак нам и не смета што су признали Косово као независну државу и понашамо се неодговорно као да немамо права да се питамо за то.
Ово су крупне стари и не смемо дозволити председнику Србије да нас прави будалама са јефтиним паролама Београд мора напред,Србија мора напред а по коју цену нема везе је ли?
Јел то значи да и по цену Српске теритерије Косово и Метохија мора напред?
Laznog ekonomskog napretka, ja ne vidim nesto da mi je frizider prepun ili da se neka fabrika otvorila u blizini.Глас за Двери је можда једини глас против НАТОа, а за њих гласа тек 3% Срба, тако да се може рећи да су Срби прихватили губитак КиМ зарад економског напретка и то у огромној већини.
Аууууу, па ти си далеко већи оптимиста од мене и ти чак признајеш делимично тај економски напредак, јер ја видим ствари далеко драматичније од тебе. Рекао бих и да си скроман.Laznog ekonomskog napretka, ja ne vidim nesto da mi je frizider prepun ili da se neka fabrika otvorila u blizini.
Učiti i na njihovim greškama, ratuju skoro 100 godina protiv onog istog neprijatelja kog su potpuno porazili 1948. Ko je kako došao tako mora i da ide, prosto rešenje.Морамо да учимо од њих.
Зато наступају у Србији.
Они су 1000 година говорили "Догодине у Јерусалиму" и коначно су дошли у Јерусалим.
Ми смо 300 година говорили "Догодине у Призрену" и ми дошли..кад...ми пре отуд, него одовуд.
Уосталом, сад кад поравнају газу, Палестинци са западне обале ће сами да се интегришу у јеврејско друштво.
Ma briga me za Beograd tamo uvek moze da se nadje posao, stanje jeste katastrofalno u celoj zemlji ja nisam ni rekao da nije.Аууууу, па ти си далеко већи оптимиста од мене и ти чак признајеш делимично тај економски напредак, јер ја видим ствари далеко драматичније од тебе. Рекао бих и да си скроман.
Стање је далеко катастофалније и ја причам само о Београду, е сад замисли тек друге градове и средине у каквом су хаосу.
То што нам фале фабрике то је само један сегмент економског напретка државе или неког града.
Нама недостаје оно основно, оно што се решавало пре пар векова, а то је ифраструктура на првом месту, односно мостови на првом месту, путеви, проширење постојећих путева, улагање у јавни превоз и ширење те мреже. Какав црни метро, то Вучић хоће из 18. века да нас маже очи и да нас увери да гради инфраструктуру 21.века, али не може да се прескаче, ако ти фали нешто основно.
Је л знаш да је једна немачка фирма у околини Панчева извршила притисак на власт да направе мост преко Тамиша. Еј човече па Тамиш је за нас Београђане омањи канал, јер је широк свега 45 метара. Неће бре људи да улажи тамо где нема инфраструктуре.
А где је улагање државе у образовање, у иновације, да инвестирају у истраживање и развој, технолошке иновације и примену нових технологија, инвестирање у трговину, у стабилни правни систем и ефикасне институције, инвестирање у ресурсе итд.
Морамо да се одвојимо од Тита и тог комунизма који Вучић често копира, да постоје само фабрике, мотање каблова и то је то. Све ово што сам набројао је јако битно, а не само фабрике, које не могу да висе као чардак ни на небу ни на земљи.
Па нисмо робовласничко друштво да деца и стари морају да раде. Ваљда овде мора и да се живи, а не само да се ради.Ma briga me za Beograd tamo uvek moze da se nadje posao, stanje jeste katastrofalno u celoj zemlji ja nisam ni rekao da nije.
Sto ti ne ode dole?trebalo je izbeglice iz hrvatske , bosne i slovenije poslati na kosovo 90-ih
tako bismo ga sacuvali
ali to nije uradjeno
nece srbi dole , sta ces, vi koji ste tamo ste eto ostali u tom nekom limbu
Браво, свака част. Дуго нисам видео текст који гађа праву суштину проблема у Србији. Нама недостају људи са визијом, људи који могу да планирају и знају шта ће бити за 5, 10,20 година унапред. Људи који предупређују проблеме. Нама фали СИСТЕМ. Ми неммао уопште систем. За фабрике си одлично рекао, отворити фабрику или сазидати зграду је велика и лепа ствар али пратећа инфраструктура је нешто много важније јер она служи за још много фабрика и много зграда.Аууууу, па ти си далеко већи оптимиста од мене и ти чак признајеш делимично тај економски напредак, јер ја видим ствари далеко драматичније од тебе. Рекао бих и да си скроман.
Стање је далеко катастофалније и ја причам само о Београду, е сад замисли тек друге градове и средине у каквом су хаосу.
То што нам фале фабрике то је само један сегмент економског напретка државе или неког града.
Нама недостаје оно основно, оно што се решавало пре пар векова, а то је ифраструктура на првом месту, односно мостови на првом месту, путеви, проширење постојећих путева, улагање у јавни превоз и ширење те мреже. Какав црни метро, то Вучић хоће из 18. века да нас маже очи и да нас увери да гради инфраструктуру 21.века, али не може да се прескаче, ако ти фали нешто основно.
Је л знаш да је једна немачка фирма у околини Панчева извршила притисак на власт да направе мост преко Тамиша. Еј човече па Тамиш је за нас Београђане омањи канал, јер је широк свега 45 метара. Неће бре људи да улажи тамо где нема инфраструктуре.
А где је улагање државе у образовање, у иновације, да инвестирају у истраживање и развој, технолошке иновације и примену нових технологија, инвестирање у трговину, у стабилни правни систем и ефикасне институције, инвестирање у ресурсе итд.
Морамо да се одвојимо од Тита и тог комунизма који Вучић често копира, да постоје само фабрике, мотање каблова и то је то. Све ово што сам набројао је јако битно, а не само фабрике, које не могу да висе као чардак ни на небу ни на земљи.
Zato je Slobo prodo krajinu?trebalo je izbeglice iz hrvatske , bosne i slovenije poslati na kosovo 90-ih
tako bismo ga sacuvali
ali to nije uradjeno
nece srbi dole , sta ces, vi koji ste tamo ste eto ostali u tom nekom limbu
Морамо да учимо од њих.
Зато наступају у Србији.
Они су 1000 година говорили "Догодине у Јерусалиму" и коначно су дошли у Јерусалим.
Ми смо 300 година говорили "Догодине у Призрену" и ми дошли..кад...ми пре отуд, него одовуд.
Уосталом, сад кад поравнају газу, Палестинци са западне обале ће сами да се интегришу у јеврејско друштво.
tu je i nas problem. nama je duga staza 20 godina dok kinez racuna kratke staze do 40, srednje do 80 a duge 100+ godinaБраво, свака част. Дуго нисам видео текст који гађа праву суштину проблема у Србији. Нама недостају људи са визијом, људи који могу да планирају и знају шта ће бити за 5, 10,20 година унапред. Људи који предупређују проблеме. Нама фали СИСТЕМ. Ми неммао уопште систем. За фабрике си одлично рекао, отворити фабрику или сазидати зграду је велика и лепа ствар али пратећа инфраструктура је нешто много важније јер она служи за још много фабрика и много зграда.
Пошто се бавим техником, инжењер сам, последице недостатка инфраструктуре виђам сваки дан и све је горе. Систем се буквално урушава али се некако одржава у животу упумпавањем огромне количине пара која се баца узалуд јер нема система. Да постоји систем све би било много лакше и много јефтиније .
Наше власти су потпуно промашени људи у право време на правом месту.
Ja i dalje govorim Dogodine u Prizrenu. A ti?