Вучићу и тако ти Србија иде напред је ли?

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Ауторска
Лицемерство нас Срба је дошло до критичне тачке где се сви ми правимо да не видимо ову чињеницу.
А факат је јер да кренемо од Израелског спорта који ће наступити у Србији док они убијају масовно нечију децу и жене.
Чак нам и не смета што су признали Косово као независну државу и понашамо се неодговорно као да немамо права да се питамо за то.
Ово су крупне стари и не смемо дозволити председнику Србије да нас прави будалама са јефтиним паролама Београд мора напред,Србија мора напред а по коју цену нема везе је ли?
Јел то значи да и по цену Српске теритерије Косово и Метохија мора напред?

А факат је јер да кренемо од Израелског спорта који ће наступити у Србији
Морамо да учимо од њих.

Зато наступају у Србији.

Они су 1000 година говорили "Догодине у Јерусалиму" и коначно су дошли у Јерусалим.

Ми смо 300 година говорили "Догодине у Призрену" и ми дошли..кад...ми пре отуд, него одовуд.

Уосталом, сад кад поравнају газу, Палестинци са западне обале ће сами да се интегришу у јеврејско друштво.

Poslednja izmena:
Морамо да учимо од њих.

Зато наступају у Србији.

Они су 1000 година говорили "Догодине у Јерусалиму" и коначно су дошли у Јерусалим.

Ми смо 300 година говорили "Догодине у Призрену" и ми дошли..кад...ми пре отуд, него одовуд.

Уосталом, сад Гад поравнају газу, Палестинци са западне обале ће сами да се интегришу у јеврејско друштво.
Što baš Gad?

tema je licni kosmar,u funkciji kurtija i napada na AV

nidje veze sa mozgom

srbija je osudila rat, i posledice na obe strane. vrlo jasno

podmukle nickove u izbornoj trci treba smatrati kao neke budjave preprekice od par santimenatara pred nasi parnim valjkom

tema ima bombastican naslov, izmisljen, i koristi po stoti put nedostatak pravilnika krste, da se teme ne mogu otvarati bez teme, sa par mutavih recenica.

ovo je cist rijaliti ds/siptarski

FLGxEXKX0Ag73yr.jpeg

Ескобар о Вучићу: Потпис је неважан, само примена споразума о (независном) Косову​

23:31 03.11.2023.
0

Амерички изасланик за западни Балкан Габријел Ескобар рекао је да су споразуми које су Србија и Косово постигли законска обавеза за обе стране и да на то да ли ће бити потписани или неће - не утиче на обавезу коју имају да их спроводе. Тиме је још једном демаскирана Вучићеву манипулација, који када га оптужују да је издао и признао Косово спремно одговара: "Ништа нисам потписао"!​

Psiho je jutros izjavio da je laž da će posle izbora priznati Kosovo
pošto je Vučić dokazani lažov ( izborojano mu je do sada oko 500 laži a top 20 njegovih laži koje se vrte po jutubu su za ozbiljno posmatranje ) to znači da će priznati Kosovo
Po meni veći su Psiho Srbi koji ga podržavaju.

Mislim da je neformalno priznanje Kosova postalo neminovno,zahvaljujući prije svega mudroj politici Ace Parizera.

Ескобар о Вучићу: Потпис је неважан, само примена споразума о (независном) Косову​

23:31 03.11.2023.
0

Амерички изасланик за западни Балкан Габријел Ескобар рекао је да су споразуми које су Србија и Косово постигли законска обавеза за обе стране и да на то да ли ће бити потписани или неће - не утиче на обавезу коју имају да их спроводе. Тиме је још једном демаскирана Вучићеву манипулација, који када га оптужују да је издао и признао Косово спремно одговара: "Ништа нисам потписао"!​

MORAM PONOVO OVO DA POSTAVIM DA TI BUDE JASNO.

Back