Vučićevi „hodočasnici“ sa Kosova pretukli mladića koji im je dobacio da su „ćaci“

Duskwood

Iskusan
Poruka
6.888

Vučićevi „hodočasnici“ sa Kosova pretukli mladića koji im je dobacio da su „ćaci“​

Pristalice Srpske napredne stranke koje pešače sa Kosova i Metohije na najavljeni miting Aleksandra Vučića, koji se održava 12. aprila u Beogradu, pretukle su u ponedeljak Boška Jolovića (23) iz Bogutovca, piše Nova.rs.

Jolović je napadnut nakon što je muškarcima koji pešače dobacio da su ćaci. Zadobio je prelom nosa i povrede po telu, a za portal Nova.rs objašnjava da nije želeo da beži, iako je na njega nasrnuo veliki broj batinaša.
„Sve se desilo na brzinu. Ja sam bio do marketa i vraćao sam se. Oni su polazili asfaltom, a ja sam bio na uzvišenju. Skandirali su ‘Vučić, Vučić!’. Ja sam im dobacio: ‘Ćaći, ćaci’ i ‘Prodane duše!’. Onda su počeli da me vređaju, psovali su mi majku. Ja sam im uzvratio, a oni su rekli: ‘Sad ćemo da dođemo!’. Prišao mi je jedan od njih, kao da razgovara sa mnom, što nije trajalo ni pola minuta, kada su nasrnuli na mene“, objašnjava pretučeni mladić.

Od siline udaraca je, kako kaže, maltene, izgubio svest. „Osetio sam šest, sedam udaraca u glavu. Uz Božiju pomoć, nisam pao. Odveli su me do prodavnice. Kada sam došao sebi, video sam oca i policajce. Nije bilo ćacija, samo moja porodica i policija su stajali tu“, navodi Jolović.

Policija ga je odmah ubacila u automobil i odvezla kod lekara koji je konstatovao prelom nosa.

„Po telu imam manje modrice i masnice po rukama. U glavi mi zuji i boli me. Policija je rekla da će odraditi svoj posao i da će se potruditi. Ali tu je problem što je bila rulja – nisam video sve koji su me tukli“, pojašanjava on.

Jolović je negirao navode sa društvenih mreža da je maloletan i da mu je otac priveden posle ovog incidenta.

https://n1info.rs/vesti/vucicevi-ho...etukli-mladica-koji-im-je-dobacio-da-su-caci/

PRISTOJNA SRBIJA!

Odakle njemu ta blistava ideja da te Srbe i to sa Kosova provocira i vredja? Evo objasnite. Šta je tačno očekivao od njih kad im je vikao ćaci, ćaci i prodane duše? Zahvalnicu? Da ga ponude cigarama?
Izgleda da se dečko zaboravio, navikao je da on bude u gomili koja vredja pojedince a ovde je on sam vredjao gomilu, samo suprotnu. Heb ga , pametni se uče na tudjim greškama a oni drugi na svojim.

Odakle njemu ta blistava ideja da te Srbe i to sa Kosova provocira i vredja? Evo objasnite. Šta je tačno očekivao od njih kad im je vikao ćaci, ćaci i prodane duše? Zahvalnicu? Da ga ponude cigarama?
Izgleda da se dečko zaboravio, navikao je da on bude u gomili koja vredja pojedince a ovde je on sam vredjao gomilu, samo suprotnu. Heb ga , pametni se uče na tudjim greškama a oni drugi na svojim.
I Srbi s Kosova mogu da budu šupci! Kao Radiočić i Kurtijeva "Srpska" lista! I ovi avovi pešaci.
A mogu da budu divni ljudi, kakav je bio pokojni Oliver Ivanović.

I Srbi s Kosova mogu da budu šupci! Kao Radiočić i Kurtijeva "Srpska" lista! I ovi avovi pešaci.
A mogu da budu divni ljudi, kakav je bio pokojni Oliver Ivanović.

Sad bi ti moja profesorka srpskog iz srednje dala keca. Promašena tema. Pitanje je šta je on očekivao kad je provocirao i vredjao te ljude i to napaćene, sa Kosova. Nisu oni njemu prišli i iz čista mira ga udarili. Dakle, śta je očekivao, kakvu njihovu reakciju. Evo, ti mi reci.

Sad bi ti moja profesorka srpskog iz srednje dala keca. Promašena tema. Pitanje je šta je on očekivao kad je provocirao i vredjao te ljude i to napaćene, sa Kosova. Nisu oni njemu prišli i iz čista mira ga udarili. Dakle, śta je očekivao, kakvu njihovu reakciju. Evo, ti mi reci.
Kako napaćeni, kad su zadrigli kao veprovi. Av ih dobro hrani.
I kako tako napaćeni i umorni od hodanja imaju snagu da se biju?

Na stranu što imaju mafijaški mentalitet, za reč oće da biju.

Одакле њима право да туку? Или сад опет двоструки стандарди?
Кад су наводно студенти ударили жандарма, било је позива на хапшење, док се није установило да га је ударио други жандарм.
Кад је Селаковићу поломљен нос од стране студената, позив на хапшење, док се није установило да се напад није десио.

Што се тих са 'КиМ" тиче, нек само затворе очи и помисле како је он Албанац, и како живе у новом друштву на КиМ што им је обезбедио Вучко...

Vučićevi „hodočasnici“ sa Kosova pretukli mladića koji im je dobacio da su „ćaci“​

Pristalice Srpske napredne stranke koje pešače sa Kosova i Metohije na najavljeni miting Aleksandra Vučića, koji se održava 12. aprila u Beogradu, pretukle su u ponedeljak Boška Jolovića (23) iz Bogutovca, piše Nova.rs.

Jolović je napadnut nakon što je muškarcima koji pešače dobacio da su ćaci. Zadobio je prelom nosa i povrede po telu, a za portal Nova.rs objašnjava da nije želeo da beži, iako je na njega nasrnuo veliki broj batinaša.
„Sve se desilo na brzinu. Ja sam bio do marketa i vraćao sam se. Oni su polazili asfaltom, a ja sam bio na uzvišenju. Skandirali su ‘Vučić, Vučić!’. Ja sam im dobacio: ‘Ćaći, ćaci’ i ‘Prodane duše!’. Onda su počeli da me vređaju, psovali su mi majku. Ja sam im uzvratio, a oni su rekli: ‘Sad ćemo da dođemo!’. Prišao mi je jedan od njih, kao da razgovara sa mnom, što nije trajalo ni pola minuta, kada su nasrnuli na mene“, objašnjava pretučeni mladić.

Od siline udaraca je, kako kaže, maltene, izgubio svest. „Osetio sam šest, sedam udaraca u glavu. Uz Božiju pomoć, nisam pao. Odveli su me do prodavnice. Kada sam došao sebi, video sam oca i policajce. Nije bilo ćacija, samo moja porodica i policija su stajali tu“, navodi Jolović.

Policija ga je odmah ubacila u automobil i odvezla kod lekara koji je konstatovao prelom nosa.

„Po telu imam manje modrice i masnice po rukama. U glavi mi zuji i boli me. Policija je rekla da će odraditi svoj posao i da će se potruditi. Ali tu je problem što je bila rulja – nisam video sve koji su me tukli“, pojašanjava on.

Jolović je negirao navode sa društvenih mreža da je maloletan i da mu je otac priveden posle ovog incidenta.

https://n1info.rs/vesti/vucicevi-ho...etukli-mladica-koji-im-je-dobacio-da-su-caci/

PRISTOJNA SRBIJA!
I sad ja i dalje čekam one empatične da objasne kako dečko ni slučajno nije smeo da provocira, to što je Vučić lično rekao da je Ćaci, nema veze. I da ovo nije nasilje, 10 na 1 već nužna odbrana. I ostale neke nebuloze Ala informer :roll:

Ja na snimku insajdera nisam video ni jednog studenta,vec neki bikovi.

какви црни студенти...

СРБИЈА МОРА ДА ОТЕРА ОВО ЗЛО! МОРА
To vucko dovodi s kosova batinase da vode red,na skupu.Tako je i Milosevic '99-te doveo policiju s Kosova u Kolubaru,da nas nateraju da radimo,ali su ispusili.
СА СВИХ СТРАНА СТИЖУ ХОФМАНОВИ БАТИНАШИ

ако бандо још мало а после ће те пунити затворе нану ли вам криминалну!

према њима на суду посебно бити немилосрдан!

Nebitno ko je u pravu al samo totalna budala vredja okupljenih par stotina ljudi

taj ko to radi trazi batine
Само тотална будала иде на тај марш аутобусом да би добила сендвич.

Што се не курче тако на КиМ ако су уопште одатле? Ах, да, онда би добили по пичци.

Да су то мени урадили, или неком мом, на пример, завршили би своје ходочашће ту.

Nisu krivi ovi hodocasnici no moron koji je smislio vulgarizam Caci.
Сами Ћаци су то смислили, јер су неписмени.

1000008957.jpg

Са 23 године је и даље малолетан?
Питање је, откуд право да неко неког туче?

Јел то важи само за СНС, или можемо и ми остали да идемо да одеремо "ходочаснике" од батина, јер провоцирају својом појавом?

Nebitno ko je u pravu al samo totalna budala vredja okupljenih par stotina ljudi

издајници СРПСКОГРОДА
плаћеници, батинаши,дилери дроге, који за сто двеста евра бију СВОЈ НАРОД , ЛОМЕ ВИЛИЦЕ СВОМ НАРОДУ, газе свој народ колима нису ништа но погани одроди!

треба их снимати. зато носе капуљаче стално и качкете јер се стиде и крију јер су олош.

снимати. да се после зна ко је био ћаци. да неизађе у комшилук током белог дана од срамоте...

Његош би им рекао:
Пу погани одроди!

Наравно да није паметно провоцирату насилнике и криминалце. Што ни најмање не мења чињеницу да су дотични насилници и криминалци.

Питање је, откуд право да неко неког туче?

Јел то важи само за СНС, или можемо и ми остали да идемо да одеремо "ходочаснике" од батина, јер провоцирају својом појавом?
то несмемо ми одма би они законом то регулисали, ћацијевцима је дошпуштено да буду иза полицијске ограде и да носе оружје чекиће...

замисли да народ масовносада узврати режиму на онеблокаде пруге и бојкот бусева да возе пред15.03. ?

одма би рекли како заговарамо грађански рат...

то несмемо ми одма би они законом то регулисали, ћацијевцима је дошпуштено да буду изаполицијске ограде иданосе оружје чекиће...

замисли да народ масовносада узврати режиму на онеблокаде пруге и бојкот бусева да возе пред15.03. ?

одма би рекли како заговарамо грађански рат...
То стоји. Али они су луди ако мисле да ће им ово проћи.
Имам ја једног из села, човек је луд по закону, и воли да попије и да зајебава, и могу да замислим сцену. Он добацује, они га излемају, и он лепо оде да извади оружје које је закопао негде, јер колико год пута су били код њега, ништа нису нашли, а сви знају да има оружје.
Нашао би ове батинаше, и направио би покољ. После ко је крив?

Back