Vučićeva Srbija

Meliot

Elita
Poruka
24.247
Stranačko zapošljavanje u državnim preduzećima da bi "vođa" mogao da drži mitinge po celoj Srbiji i kupovina Kopernikusa od strane Telekoma za čak 195 miliona evra kako bi Srđan Milovanović mogao da postane vlasnik Prve i B92 televizije i tako zaokruži Vučićevu medijsku dominaciju u Srbiji samo su neki od primera i vrhovi ledenog brega bezobzirnosti i zloupotreba Vučićeve vlasti. Danas se za Srbiju slobodno može reći da je Vučićeva prćija i zemlja u kojoj samo pojedinci bliski vlasti mogu da profitiraju. 13 godine Vučićevi tabloidi viču "Đilase lopove ukrao si 619 miliona evra" a nikada nije podignuta čak ni optužnica protiv tog čoveka. 13 godina Vučićević i ostali nazovi mediji zamajavaju ovaj narod i skreću pažnju građana Srbije sa korupcije koju ova vlast sprovodi.

Da li zelite da živite u Srbiji u kojoj vam mozak ispiru Željko Mitrović i Dragan Vučićević? U zemlji gde je autokratija postala standard i gde se jedan čovek za sve pita?

Poslednja izmena:
,,Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tiranin na slaba čovjeka; al tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga k poznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetlija!,,
Njegoš

1.stao sam kolima na trotoar i neuredjen travnjak na 10 ak min sacekala me opomena da se javim da mi odrezu kaznu.Ok javio sam se zurio sam ..platicu. 2. dovezli su neku zutu zemlju blizu.. nasuli kao parkic kao sadili tuje..nikad niko ih nije zalio izgorele sve do jedne ,uvenule uginule. sa tom zemljom rasadali su ambroziju koja je vec prerasla sadnice tuje .. Zvao sam, raspitivao se..ovaj nadlezan .onaj nadlezan..nema desavanja a ambrozija zaposela ceo park i uziva.Tu je obdaniste tu je skola ..ma nista.

Da li zelite da živite u Srbiji u kojoj vam mozak ispiru Željko Mitrović i Dragan Vučićević? U zemlji gde je autokratija postala standard i gde se jedan čovek za sve pita?
Zelim, autokratija je model buducnosti koji svuda pobedjuje i mi moramo da drzimo korak sa svetom. U Srbiji je potrebno uvesti mnogo jacu autokratiju nego sto je sada inace nas nece biti nigde, sto bi se reklo, niko nece hteti da se druzi sa nama osim gejeva iz Svedske i Danske ako budemo strcali mnogo.

Ako je nama Kina najveci saveznik i prijatelj, ne vidimo kako mozemo da budemo drugaciji od njih a da se uklopimo u opsti trend?

Zelim, autokratija je model buducnosti koji svuda pobedjuje i mi moramo da drzimo korak sa svetom. U Srbiji je potrebno uvesti mnogo jacu autokratiju nego sto je sada inace nas nece biti nigde, sto bi se reklo, niko nece hteti da se druzi sa nama osim gejeva iz Svedske i Danske ako budemo strcali mnogo.

Ako je nama Kina najveci saveznik i prijatelj, ne vidimo kako mozemo da budemo drugaciji od njih a da se uklopimo u opsti trend?
Tramp nije autokrata već populista.

Back