- Poruka
- 63.764
А, да, за Сузану на Истиномеру прочитах да је била Преводилица 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За Ивану сам питала...тешко да је она 68.годиште, прошле године је родила ћерку, све сам изгуглала...
И сад ми је превише информација у глави, и то каквих, бљак...а треба и да се спава ноћас.
А, да, за Сузану на Истиномеру прочитах да је била Преводилица![]()
Наравно!E, vala bas mi je drago da i manjine znaju da udju u elitne krugove ucenjem i radom....a ljudi su zavidni to je sasvim jasno....
Isto kao drugi.....Наравно!
Зарозала ногавице, и п...учила, учила...![]()
Ма, вредно дете, и из добре куће...Isto kao drugi.....
komsinica iz druge kuce od Bastaca, a jos je i skromna, novinarka koja je ucila glumu....Ма, вредно дете, и из добре куће...
...Или беше глумица која је учила новинарство, ко ће га знати...komsinica iz druge kuce od Bastaca, a jos je i skromna, novinarka koja je ucila glumu....
ronioc....ronilicaА, да, за Сузану на Истиномеру прочитах да је била Преводилица![]()
Svaki od ovih politicara, ministara , ima neku ovakvu , kao ova Ivana. Vecina ih je zaposlena u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje
Bila je i neka Dusica sa diplomatskim pasosem koja je prskala suzavcem policiju, ili tako nesto.
Она прва то потенцира кад је у фрци...као и све мањине.Какве су сад ово расне спрдачине...![]()