Vučićeva delegacija u evropskom parlamentu je samo ćutala i nije podržala Rumunsku poslanicu koja je rekla da Kosovo ne postoji kao država

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Autorska
Sama Rumunska poslanica se obratila Srpskom narodu da paze koga šalju u Evropski parlament jer su samo ćutali kada je govorila u parlamentu da je Kosovo Srbija i da to nije nikakva država.Ovo Srpski narod mora da zna ko je zaista u stvari Aleksandar Vučić i da nikada nije branio Kosovo i Metohiju kao neotuđivi deo Srbije.
Taj deo video je prikazan u ovoj emisiji.Pogledajte poslednjih deset minuta ove emisije tu ćete videti dokaz.

Poslednja izmena:
Ovo Srpski narod mora da zna ko je zaista u stvari Aleksandar Vučić i da nikada nije branio Kosovo i Metohiju kao neotuđivi deo Srbije.
aljek siftar je prodao kosovo zarad vlasti, veleizdajnik, juda
onda je ubio olivera ivanovica koji je smetao

aljek siftar je prodao kosovo zarad vlasti, veleizdajnik, juda
onda je ubio olivera ivanovica koji je smetao

Ма треба пронаћи Вука Бранковића,
да малени Срби имају кога да куну !

Саша је велики јунак ако је пристао на ту улогу.

Stvarno ovaj deo ne raxumem
Ko je bio na vlasti kad uzese kosovo.
Sloba ili opozicija.
Kako te bre više nije sramota uopšte da kometarišeš veleizdaju na mojoj temi gde sam kao Srbin na Severu Kosova živi svedok da je Vučić izdao ceo Sever KOSOVA KOJI ŠIPTARI NIKADA NE BI ZAUZELI DA NIJE BILO VUČIĆA IZDAJNIKA.

vidiš meni Srbinu koji se na ibarskom mostu borio sa šiptarskim hordama da ne pređu most silom i zauzmu Sever Kosova jako bistar um, koji takvi LUKAVI kao ti ne mogu prevariti.
Izbegavas odgovor na jednostavno pitanje kome yzese kosovo slobinom.rezimu ili.opoziciji.Nelogicno.opoziciji ali.opet nisam sigurna.
Zasto neces da mi kazes a vidim da znas ne razumem.

maturantima-u-kosovskoj-mitrovici-brane-da-nose-zastavu-v0-e1rbl7kuvi2f1.png

Izbegavas odgovor na jednostavno pitanje kome yzese kosovo slobinom.rezimu ili.opoziciji.Nelogicno.opoziciji ali.opet nisam sigurna.
Zasto neces da mi kazes a vidim da znas ne razumem.
Kosovo i Metohiju nisu uzeli ni Slobinom režimu ni opoziciji, jel znaš zašto?
Zato što je postojao Sever Kosova i šipari nisu imali teritorijalni inegritet za kompletiranje države Kosovo a sada sa izdajnikom Vučićem to su uspeli.
DAKLE TO JE DOKAZ DA JE VUČIĆ JEDINI ZLIKOVAC I ZLOČINAC NAD DRŽAVOM SRBIJOM.

Poslednja izmena:

Back