Vučić za ruske medije: Sa Putinom ću razgovarati o mnogo konkretnih stvari, pitanje svih pitanja ovde u Srbiji - gas

Bez Rusije se Beogradu tj @Storage Temptation smrzava gomno u guzzici ove zime.

Jer ona drva nema, vec samo se greje na centralno.

Ako Putin bude gledao interes ruskog naroda, grejanje u Beogradu poskupece centralno 5 puta minimum jer su koliko znam skoro sve toplane na gas. U Vojvodini srpskoj isto.
Storage nije u beogradu i nije devojcica vec deckic sa tendencijom da postane ono drugo

Jos jedna masna Vuciceva podvala domacem folkloru.
Ajd do gazde, da ti objasni ponovo, ali ono baš polako, kao da si ne daj Bože debil, koja je razlika između 1080 dolara i 270 dolara za gas.
To je otprilike isto kao kad bi one čike u belom kolegi u krevetu do tebe davali četiri bone, a tebi samo jednu.
Ili kad kolega bot dobije od vašeg gazde 4 sendviča a ti dobiješ samo jedan...

Ajd do gazde, da ti objasni ponovo, ali ono baš polako, kao da si ne daj Bože debil, koja je razlika između 1080 dolara i 270 dolara za gas.
To je otprilike isto kao kad bi one čike u belom kolegi u krevetu do tebe davali četiri bone, a tebi samo jednu.
Ili kad kolega bot dobije od vašeg gazde 4 sendviča a ti dobiješ samo jedan...
Tu cenu zamrznutu cenu od 270 d je pomenuo Vucic za domace medije. Ruski mediji tek ono uzput pomenuli da je Vucic iole boravio u taj Soci. Sta to treba da Vucic uzvrati Putinu za takvu “bratsku” cenu gasa do posle izbora ?

Tu cenu zamrznutu cenu od 270 d je pomenuo Vucic za domace medije. Ruski mediji tek ono uzput pomenuli da je Vucic iole boravio u taj Soci. Sta to treba da Vucic uzvrati Putinu za takvu “bratsku” cenu gasa do posle izbora ?
Pa sigurno ce opoziciji dati ako pobedi mnogo nizu haha

Ma, opoziciji daje sigurno za džabe, nema tu priče.
Al jbg, sad sam se setio da mi i nemamo opoziciju, ako ne računamo ove Đidine poslovnice sa različitim imenima...
Putin im je poslao poruku pobedite i ne brinite za gas maltene dzabe haha..nek se izbore pa da vidimo kolka ce cena biti haha

Otišao je njoj auspuh odavno, ali to je zbog preterane upotrebe i grubog postupanja mušterija.
A za bulimiju je ona mnogo matora - neće to na babe preko 60.
GettyImages-478084727.0.0.jpg

:heart:

Back