Vučić za ruske medije: Sa Putinom ću razgovarati o mnogo konkretnih stvari, pitanje svih pitanja ovde u Srbiji - gas

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.696

VUČIĆ ZA RUSKE MEDIJE: Sa Putinom ću razgovarati o mnogo konkretnih stvari, pitanje svih pitanja ovde u Srbiji - gas​

Ovoga puta imaćemo mnogo konkretnih stvari o kojima ćemo razgovarati. Pored političke agende, nešto mogu da kažem, a ostaviću nešto za razgovor jedan na jedan. Rekao bih da je pitanje svih pitanja ovde u Srbiji - gas - rekao je za Jutjub kanal "Solovjev lajv” srpski predsednik.

On je naglasio da je uveren da će sa ruskim predsednikom naći rešenje za tri stvari koje se odnose na gas, a to su cena gasa i njegova količina i to da je Srbiji potrebno sve više gasa.

- Mi trošimo sve više i više. Ako smo nekada trošili 1,1 milijardu kubnih metara gasa, sada koristimo 2,7 milijardi. Trebalo bi da postignemo dogovor o povećanju isporuka gasa, jer naša privreda najbrže raste u Evropi - poručio je Vučić.

Vučić je istakao i da je Putin uvek pokazivao razumevanje za Srbiju u teškim okolnostima.

- Nadam se da će nas i ovoga puta razumeti po pitanju cene i obima isporuka gasa - dodao je predsednik Srbije.

Sastanak Vučića i Putina planiran je za 25. novembar.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...tm_campaign=push-date-2021-11-13-vest-1054982

Zima - godišnje doba kada su Rusi na prvom mestu.

fb_winter-is-coming-illustr.jpg

Zima - godišnje doba kada su Rusi na prvom mestu.
od rusa gas, a od amera nuklearna centrala, suska se da nece da moze?

na kraju ce vucic da vam kaze da je putin stipsa, nece da poveca kolicinu, zeza sa cenom, pa moramo da se zavaljamo, tj. mi ameri vas da zavaljamo u dug za nuklearku, 10mlrd sitnica.... deal?

aj priznaj dok slusas ruski prevod, da se oblizujes kao vuchich na americku nuklearku?
mislim, da poguramo malo, ako treba mi odavde?

jao, rols-rojs stize u srbiju, oni imaju modularne vec

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас у Обреновцу да ће тек бити донета одлука да ли ће земља учествовати у градњи нуклеарки у околним земљама или ће и сама правити модуларне нуклеарке (мале модуларне нукларне реaкторе). http://fakti.org/serbian-point/vuci...i-nuklearne-elektrane-ili-sa-okolnim-zemljama

a kada sam vam ja pricao da su modularne u stvari zelena energija, niste mi verovali...samo pretrazite

1. Politička situacija u SAD

radi se o mini nuklearkama, modularnim koje su sustina zelene ''nove'' tehn. ostalo je zamazivanje ociju; krece se sa prebacivanjem demorats states na te modularne, a jeste plan ambiciozan., samo sto se jos uvek ne izlzi u javnost sa njim, a ja vam ga evo vec 2.-3. put najavljujem da znate unapred

Poslednja izmena:
aj priznaj dok slusas ruski prevod, da se oblizujes kao vuchich na americku nuklearku?
mislim, da poguramo malo, ako treba mi odavde?

jao, rols-rojs stize u srbiju, oni imaju modularne vec

a kada sam vam ja pricao da su modularne u stvari zelena energija, niste mi verovali...samo pretrazite

1. Politička situacija u SAD

radi se o mini nuklearkama, modularnim koje su sustina zelene ''nove'' tehn. ostalo je zamazivanje ociju; krece se sa prebacivanjem demorats states na te modularne, a jeste plan ambiciozan., samo sto se jos uvek ne izlzi u javnost sa njim, a ja vam ga evo vec 2.-3. put najavljujem da znate unapred
Цела Европа је преплављена нуклеаркама. 106 комада. Као што видимо то није довољно и за грејање. Руси су неизбежни. Од руског гаса не зависе Американци а од њих потиче анти-руски фронт. Американце не занима добробит ЕУ.

ЕУ би најпаметнију ствар урадила отопљењем односа са Русијом.

Не заборавимо да је и Алжир почео да прави проблем.

EU-Gas-Suppliers.png

Цела Европа је преплављена нуклеаркама. 106 комада. Као што видимо то није довољно и за грејање. Руси су неизбежни. Од руског гаса не зависе Американци а од њих потиче анти-руски фронт. Американце не занима добробит ЕУ.

ЕУ би најпаметнију ствар урадила отопљењем односа са Русијом.

Не заборавимо да је и Алжир почео да прави проблем.

EU-Gas-Suppliers.png
Ne, Rusija mrzi Evropu i SAD, jer je izjeda činjenica da su bolji od nje.

Zato njena prva strategija je da Razjedini tu braću

Svakako. Ona odgovara najbolje što ume. NATO se uselio u skoro sve zapadne susede Rusije. Rusi se prirodno brane.
Te zemlje su slobodnom voljom odlučile da se učlane.

Nije im potrebna dozvola ruskog naroda za životne odluke.

Klutler još oseća "fantomski bol" amputiranih sovjetskih kolonija. Taj agresivni mentalitet ljigantije je uzrok problema

Te zemlje su slobodnom voljom odlučile da se učlane.

Nije im potrebna dozvola ruskog naroda za životne odluke.

Klutler još oseća "fantomski bol" amputiranih sovjetskih kolonija. Taj agresivni mentalitet ljigantije je uzrok problema
Nije problem njihova volja, nego volja NATO da ih učlanjuje i time direktno ugrožava Rusiju. Ako NATO nije neprijateljski nastrojen prema Rusiji čemu raketni štit i učlanjivanje tih tampon država?

NATO je tu otvoreno agresivan. Osim toga vrlo šizofrena organizacija što se vidi u napadu na hrišćanske Srbe, hriščanske Ruse a u isto vreme podrška islamizaciji Evrope, uz haotično ponašanje u Avganistanu.

Nije problem njihova volja, nego volja NATO da ih učlanjuje
Pa kažem ti, ne učlanjuje ih Nato, nego je procedura takva da se narodi sami prijavljuju.

"Kako to, odlučuju, a nisu pitali Klutina?" čudi se rusoguški narod.

Pa tako lepo, vi ste niko i ništa.

Pa kažem ti, ne učlanjuje ih Nato, nego je procedura takva da se narodi sami prijavljuju.

"Kako to, odlučuju, a nisu pitali Klutina?" čudi se rusoguški narod.

Pa tako lepo, vi ste niko i ništa.
Не бих се сложио. Европа је како видиш горе на графикону ужасно зависна од руских енергената. Чак је оптуживала Русију да је намерно смањила капацитете извоза како би повећала цене. Заборављајући при томе да ти који су нико и ништа одвојише добрани део украјинске територије, а да је гасни проблем настао управо раније разбојничким и неодговорним понашањем Украјине.

Русија је неосвојива и јака, док је цела моћ ЕУ на стакелним ногама. Да не говорим о моралном посрнућу холандских гејева.

Што се слободе избора тиче видимо колико је Запад истрајан у својим вредностима и колико Србима дозвољава слободу избора.

Sve je obratno. Zapadne zemlje imaju za svoj moto "In Christ We Trust" dok ste vi poznati kao okoreli ateisti
Можемо озбиљно да полемишемо, а овакве безвезне изјаве убудуће нећу да ти реплицирам.

Можемо озбиљно да полемишемо, а овакве безвезне изјаве убудуће нећу да ти реплицирам.
Nisi čuo da je Putin dugo decenija promovisao bezbožništvo kao okosnicu EAU

6773A870-FCB0-4ECF-ABAB-FC8103C41621.jpeg

Bez Rusije se Beogradu tj @Storage Temptation smrzava gomno u guzzici ove zime.

Jer ona drva nema, vec samo se greje na centralno.

Ako Putin bude gledao interes ruskog naroda, grejanje u Beogradu poskupece centralno 5 puta minimum jer su koliko znam skoro sve toplane na gas. U Vojvodini srpskoj isto.

Što se mene tiče odjebite sa svojim glupim plinom
Као што видиш ЕУ се много тиче. Нема плина. Нуклеарке нису довољне.

Могу да захвале православности Русије која није потпуно заврнула славину, па да видимо за три године где би се шта десило. Предвидео бих грађанске револуције широм ЕУ и долазак на власт про руских странака.

Али Русија није зла као западни злодуси.

Back