Vučić u verbalnom a Kurti u represivnom klinču i deblji kraj izvlače Srbi na Kosovu

Његов син је ГЛУМАЦ. Он тврди да ради за 600 евра месечно у продавници, а пије скупо вино са другарима на сплавовима и врши содомију са Рељом Огњеновићем и осталим топџијама

Ево ЈА могу да идем на Косово сутра са мајицом НЕМА ПРЕДАЈЕ и шта би било? А да, рекли би МАКСЕ ТИ СИ ДЕБИЛ, НИШТА ТО НЕ ЗНАЧИ

Da je sreće pa da imamo više takvih "glumaca"

Па све и да је помагала у храни и лековима они су предали српску американцима и НАТО окупацији, а онда је у Хагу Милошевић процесуиран за "велику Србију" где је та тзв. велика Србија на крају била рехабилитована
Ode ti daleko. Šta je mogla Srbija da uradi da spriječi NATO napade? Pa i sama je na kraju napadnuta a više od Dejtona se nije moglo. Bilo je i grešaka, ne kažem da nije ali daj da malo budemo fer i iskreni.
Ja znam i pošteno je reći da nas je Srbija spasila. Bilo to kome drago ili ne tako je.

Ode ti daleko. Šta je mogla Srbija da uradi da spriječi NATO napade? Pa i sama je na kraju napadnuta a više od Dejtona se nije moglo. Bilo je i grešaka, ne kažem da nije ali daj da malo budemo fer i iskreni.
Ja znam i pošteno je reći da nas je Srbija spasila. Bilo to kome drago ili ne tako je.
Сарајево је било пред капитулацијом кад их је Дејтон спасио, онда би морали мировни прегевори да припоје РС Србији, а не да РС буде наш Нагорно-Kарабах под колонијалном управом

извини, али јебаче малог исфеминизираног Данила они стављају да потписују уговоре са братом Ане Брнабић
Pretjeruješ. Evo sve i da jeste tako, a nije, kako se to drugi bore za KiM?
Vučiću se divim na strpljenju i živcima koje je potrošio, na borbi koju većina naših političara ne bi, za određenu sumu novca, ni vodila.

Pretjeruješ. Evo sve i da jeste tako, a nije, kako se to drugi bore za KiM?
Vučiću se divim na strpljenju i živcima koje je potrošio, na borbi koju većina naših političara ne bi, za određenu sumu novca, ni vodila.
Ко се други бори за КиМ? Извини, али то је могао рећи Тадић кад је био на власти

Сарајево је било пред капитулацијом кад их је Дејтон спасио, онда би морали мировни прегевори да припоје РС Србији, а не да РС буде наш Нагорно-Kарабах под колонијалном управом
Sarajevo su spašavali NATO i Ameri, nikada oni ne bi mirno gledali kako VRS oslobađa Sarajevo. Zato su i uveli zabranu letova iznad BiH.

Да, али он је исто могао рећи "ко се други бори за Косово?" када су шиптари постављали царину 2011е, сад то говори СНС док шиптари окупирају цео север Косова
Sačekajmo da vidimo šta će biti još par tih sedmica dok se održi sjednica SB UN i razgovor sa onim konjem iz NATO-a.

Да, али он је исто могао рећи "ко се други бори за Косово?" када су шиптари постављали царину 2011е, сад то говори СНС док шиптари окупирају цео север Косова
Apsolutno si za ovo u pravu.
Ali istina je da je Tadić na Kosovu u to vreme stvorio trajnu neslogu i jaz među samim Srbima jer je stvorio bogate i siromašne Srbe.
Dok su Srbi u državnim institucijama počeli da dobijaju duple plate on je prestao sirotinji da isplaćuje minimalce umesto da ih poveća.I to je trajalo poslednje godinu dana njegovog predednikovanja što je bilo dovoljno da Srbe trajno podeli.Zato je i dragon x u pravu kada kaže da je Tadić debil.A pogotovo što nije hteo ni prstom da zapreti kada su Srbe isto ovako terorisali i proterivali.

Poslednja izmena:
AUTORSKA
Slučajno ili namerno svejedno jer neki dogovor Vučića sa Zapadom postoji a to je da šta god da se dogodi Srbima na Kosovu naš predsednik Srbije imaće izgovor da se iz toga izvuče kao da nije ništa kriv.
U svakom slučaju u ovoj nameštenoj igri dogovoreno je iza vrata da na kraju delji kraj izvuku Srbi na celoj teritoriji Kosova i Metohije.
Šta mogu Srbi na Kosovu posle ovoga?
Mogu da podviju rep kako kaže predsednik Srbije da se kriju kao hajduci i da beže sa okupirane teritorije.
E bravo. Nije bilo teško jel da?
Još da tvoji sugrađani to isto ukapiraju i odjebete Vučićeve kriminalce iz Srpske liste pa da vas uzmemo za ozbiljno. A ne da kukate na pijaci a onda poslušno glasate i punite mu autobuse za mitinge.
Do tada ste deo problema i integralni deo režima.

Ево ЈА могу да идем на Косово сутра са мајицом НЕМА ПРЕДАЈЕ и шта би било?
Stao bi pre administrativnog prelaza (koji je vaš gazda uveo, ne Vučić), stavio prst na čelo i vratio se.
Kako volim vas velike Srbe.
Naravno, samo na forumu...

Ко се други бори за КиМ? Извини, али то је могао рећи Тадић кад је био на власти
Kad da kaže?
Pre nego što je uveo administrativne prelaze ili posle toga?
Pre nego što su postavili ono idiotsko pitanje u Hagu ili posle toga?
Pre nego što je razhebao vojsku i istopio tenkove ili posle toga?

Сачекајмо да Русија изађе на Дунав, а онда ћу ти доћи на врата и питати те "зашто си био за Вучића?"
Prije će biti ovo što sam ja napisao. Meni se ne dolazi "na vrata" ili dođeš kao gost ili bolje da ne dolaziš. :) Ti naravno možeš uvijek doći kao gost, osim ako baš ne želiš tako.

E bravo. Nije bilo teško jel da?
Još da tvoji sugrađani to isto ukapiraju i odjebete Vučićeve kriminalce iz Srpske liste pa da vas uzmemo za ozbiljno. A ne da kukate na pijaci a onda poslušno glasate i punite mu autobuse za mitinge.
Do tada ste deo problema i integralni deo režima.
Ne sviđa mi se tvoj ton ophođenja prema većini Srba na Kosovu.Vidim optužuješ slabije prema vučićevim kriminalcima koji su iza zavese mnogo brojniji a vi koji ste i jači i slobodni tražite da mi glavama probijamo vučićev i kurtijev zid.

Back