Vučić u verbalnom a Kurti u represivnom klinču i deblji kraj izvlače Srbi na Kosovu

nesko101

Elita
Poruka
20.739
AUTORSKA
Slučajno ili namerno svejedno jer neki dogovor Vučića sa Zapadom postoji a to je da šta god da se dogodi Srbima na Kosovu naš predsednik Srbije imaće izgovor da se iz toga izvuče kao da nije ništa kriv.
U svakom slučaju u ovoj nameštenoj igri dogovoreno je iza vrata da na kraju delji kraj izvuku Srbi na celoj teritoriji Kosova i Metohije.
Šta mogu Srbi na Kosovu posle ovoga?
Mogu da podviju rep kako kaže predsednik Srbije da se kriju kao hajduci i da beže sa okupirane teritorije.

U pitanju ce biti nesto slicno "specijalnoj operaciji"... Za pocetak radice samo profesionalna vojska... Balon nacionalizma je naduvan i preduvan, uskoro pocinje... Znam da ce na samom pocetku podrska dominusa ici i do 90%....
Ne postoji neka konkretna situacija ili dogadjaj kojim bismo se mogli okriviti mi....Mi to tako ne radimo...Mi negujemo taj kriminal, korupciju, malverzacije, sverc, ne placanje poreza i na kraju na takvoj teritoriji nemamo svoju, a necemo ni tudju miliciju..

AUTORSKA
Slučajno ili namerno svejedno jer neki dogovor Vučića sa Zapadom postoji a to je da šta god da se dogodi Srbima na Kosovu naš predsednik Srbije imaće izgovor da se iz toga izvuče kao da nije ništa kriv.
U svakom slučaju u ovoj nameštenoj igri dogovoreno je iza vrata da na kraju delji kraj izvuku Srbi na celoj teritoriji Kosova i Metohije.
Mogu da podviju rep kako kaže predsednik Srbije da se kriju kao hajduci i da beže sa okupirane teritorije.
Ne vidim ništa novo u zadnjih 30-40godina kod vas! Pušiona jer svu intelektualnu i fizičku energiju trošite na gluposti i ratove

AUTORSKA
Слажем се

AUTORSKA
da odu ispred Predsednistva da mu se nayebu keve...ia to je verovatno dogovoreno, i na kraju ce da ispadne sto se niste borili, a on tu da ne ispadne kriv, on je podrzavao preko tv :mrgreen:

AUTORSKA
Nije tačno, nesko ovo što si napisao, izvini, su gluposti teške.

AUTORSKA
Ej, drugarice, razumem tvoju zabrinutost. Ali nemoj da padneš u očaj, ima još puno opcija za naše ljude na Kosovu. Neće Srbi podvijati repove i bežati kao hajduci, to je samo loša šala. Mi smo ponosni narod, hrabri i istrajni. Uvek smo se borili za našu zemlju i nećemo odustati. Siguran sam da će se naći način da se zaštite naši interesi i prava na Kosovu i Metohiji. Budimo složni i podržimo jedni druge u ovoj borbi. Zajedno smo jači!

Način na koji reaguješ goovori kao da jesi.
A dokaz tome sam ja kao živi svedok vučićeve izdaje severa Kosova.
Loša ti je percepcija. Niko nije izdao Srbe na Kosovu, naprotiv, konačno se neko bori kao lav za vas.
Plus što sada imamo i otvorenu i bezgraničnu pomoć Rusije koja ispred sebe melje sve što joj se nađe na putu.

Svjedočimo tektonskim promjenama u geopolitici, mnogo su veće nego što običan čovjek može i da zamisli.

Loša ti je percepcija. Niko nije izdao Srbe na Kosovu, naprotiv, konačno se neko bori kao lav za vas.
Plus što sada imamo i otvorenu i bezgraničnu pomoć Rusije koja ispred sebe melje sve što joj se nađe na putu.

Svjedočimo tektonskim promjenama u geopolitici, mnogo su veće nego što običan čovjek može i da zamisli.
аха а зато скидамо русофиле са пинка?
Чињеница је да је Србија Русији оно што је Русији КАЗАХСТАН
Један центристички пакао који балансира између запада и истока

аха а зато скидамо русофиле са пинка?
Чињеница је да је Србија Русији оно што је Русији КАЗАХСТАН
Један центристички пакао који балансира између запада и истока
Nemoj tako, Srbija je u nezavidnoj poziciji vijekovima već. Kada niko nije smio da im se suprotstavi Srbija je to uradila. Srbija je sačuvala i nas Srbe u Bosni. Srbija je riječ koja zaslužuje više poštovanja kada se izgovara. Ona je više od administrativnih granica, Srbija je slobodarska ideja.

Već sam napisao da nisam član nijedne stranke, niti sam pristalica izbora ili demokratije. Šta ima tamo neki krezubi febo (samo kao primjer ga navodim) da glasa i bira nekog kad on ne zna ni gdje je šupalj? Jedva da je i pismen.

Nemoj tako, Srbija je u nezavidnoj poziciji vijekovima već. Kada niko nije smio da im se suprotstavi Srbija je to uradila. Srbija je sačuvala i nas Srbe u Bosni. Srbija je riječ koja zaslužuje više poštovanja kada se izgovara. Ona je više od administrativnih granica, Srbija je slobodarska ideja.

Već sam napisao da nisam član nijedne stranke, niti sam pristalica izbora ili demokratije. Šta ima tamo neki krezubi febo (samo kao primjer ga navodim) da glasa i bira nekog kad on ne zna ni gdje je šupalj? Jedva da je i pismen.
Србистан је увео САНКЦИЈЕ Републици Српској и место да је подржи до краја борбе она је ставила њих у присилну западњачку државну унију са балијама

Шта ће бити са твојим Вучићем када РФ изађе на Дунав? Хоће ли још увек моћи да балансира између истока и запада и води своју погубну по земљу "независну политику"?
Misli ti o Vučiću šta hoćeš ali njegov sin ide na Kosovo sa majicom "Nema predaje" dok drugi srbuju po Srbiji a i sami su sklonjeni a o njihovoj djeci da ne pričamo.

Србистан је увео САНКЦИЈЕ Републици Српској и место да је подржи до краја борбе она је ставила њих у присилну западњачку државну унију са балијама
Da nam nije bilo Srbistana ne bi nas Srba u BiH ni bilo. Pa sve i da je uvela sankcije zar da zaboravimo koliko nam je pomagala u hrani i lijekovima?

Misli ti o Vučiću šta hoćeš ali njegov sin ide na Kosovo sa majicom "Nema predaje" dok drugi srbuju po Srbiji a i sami su sklonjeni a o njihovoj djeci da ne pričamo.
Његов син је ГЛУМАЦ. Он тврди да ради за 600 евра месечно у продавници, а пије скупо вино са другарима на сплавовима и врши содомију са Рељом Огњеновићем и осталим топџијама

Ево ЈА могу да идем на Косово сутра са мајицом НЕМА ПРЕДАЈЕ и шта би било? А да, рекли би МАКСЕ ТИ СИ ДЕБИЛ, НИШТА ТО НЕ ЗНАЧИ

Da nam nije bilo Srbistana ne bi nas Srba u BiH ni bilo. Pa sve i da je uvela sankcije zar da zaboravimo koliko nam je pomagala u hrani i lijekovima?
Па све и да је помагала у храни и лековима они су предали српску американцима и НАТО окупацији, а онда је у Хагу Милошевић процесуиран за "велику Србију" где је та тзв. велика Србија на крају била рехабилитована

Back