Vučić u ponoć odneo burek radnicima JKP Gradska čistoća, a onda se prostorijom prolomio aplauz!

Novi nivo drugovi imamo.

Hvataj_400x0.jpg

Од како си отворио тему, никако не могу да одгонетнем шта пише у уводној реченици:cistinaocare:.
Да нисам линк отворила и погледала текст, не бих имала појма о чему је тема :aha:

А иначе, тема је :hehe::rotf:
Шта све Он још неће да уради док нам не стигну избори. Зато, ХОЋЕМООООО изборе што пре, да се то коначно заврши, јер, убиће нас ове његове предизборне игре и игрице:zper:

Ja da sam šef gradske čistoće povećao bih tri puta radnicima plate,ali pod uslovom da Beograd bude čist ko Budmipešta.Sve mi može biti jasno ali da Ukrajina i Bjelorusija koje imaju niži standard od Srbije i ostalih ex yu republika imaju čistije gradove,rijeke,javne wc od naših to mi nikako nije jasno.

Ja da sam šef gradske čistoće povećao bih tri puta radnicima plate,ali pod uslovom da Beograd bude čist ko Budmipešta.Sve mi može biti jasno ali da Ukrajina i Bjelorusija koje imaju niži standard od Srbije i ostalih ex yu republika imaju čistije gradove,rijeke,javne wc od naših to mi nikako nije jasno.

Заиста Београд НИКАДА није био овако прљав. Улице се не перу, можда једном, два, максимум три пута месечно. То је било нарочито неиздрживо, док су трајале оне врућинчине. И то је слика у самом центру града, а могу да мислим какве су улице тек у приградским насељима. Што се тиче ових, који односе смеће, то је ОК, за сваку похвалу, нарочито од када су уграђени подземни контејнери ( а за то морам да поменем, хтела то или не, Ђиласа, он је заслужан што су замењени они одвратни надземни контејнери, који су баздили на километар, а сваки сат претресани од стране оних, чије име не смемо да помињемо,..а и није важно, нису тема).

...

ZNAČI DA SE VEĆ UVELIKO PAKUJE KUPOVINA ROMSKIH GLASOVA ZA BUREK I PAŠTETE S LIKOM NERONA!

FRKA OD BOJKOTA ČINI SVOJE...PA SE PO VEĆ OPROBANOM RECEPTU PRVO KUPUJU ONI NAJJEFTINIJI TJ ROMSKI GLASOVI!

KOJIH SE BTW UVEK MOŽE I NAFABRIKOVATI KOLIKOGOD TREBA...

...

Poslednja izmena:
Ne, ne, A.V. moze jos ujutro doci sa doruckom u vasu firmu! Zasto zavidite radnicima gradske cistoce? Sacekajte svoj red, polako, obuzdajte strasti! I vi cete dobiti ono sto zasluzujete, polako!

Jel može meni da donese u utorak u kancelariju, burek + jogurt?

Bakšiš nek zadrži, trebaće mu za povećanje penzija...

.

Meni je Vucic skroz kjut... ne znam zasto mu osporavate sve te pokusaje da vam se umili. :per:

1) Da li možeš zamisliti da ti Vučić ispriča vic i da se nasmeješ? - NEMOGUĆE - lik je duhovit ko lopata

2) Da li možeš zamisliti da se najedeš od Vučićeve povišice plate/penzije? - NEMOGUĆE - lik će ti još uzeti iz džepa...(ove cige nek provere garderobu...)

3) Da li možeš zamisliti da Vučić išta uradi bez kamera, evo recimo da je odneo burek bez kamera? - NEMOGUĆE - u pitanju je selfi manija

1)+2)+3)= Najveći programirani-psiho u istoriji Srba i Srbije...

On kao šatro kupuje burek gancijima, a ovamo njegova tzv "srBska čast" otima konje i "vaspitava" iste...

-

Back