Вучић у понедељак са Колиндом потписује Декларацију о унапређењу односа

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-ponedeljak-sa-hrvatskom-predsednicom/17cthw9

Vučić u ponedeljak sa hrvatskom predsednicom

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u ponedeljak, 20. juna, sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar - Kitarović i tom prilikom biće potpisana Deklaracija o unapređenju odnosa i rešavanju otvorenih pitanja između Srbije i Hrvatske, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije.

kolinda-340x227.jpg

Kako je predviđeno programom, Vučić i Kitarović će najpre boraviti u Hrvatskoj i obići rodnu kuću Milutina Milankovića u Dalju.

Nakon toga oni će u Srbiji obići Dom kulture „Matija Gubec u mestu Donji Tavankut.

U Gradskoj kući u Subotici u 16.00 časova predviđen je sastanak i potpisivanje Deklaracije o unapređenju odnosa i rešavanju otvorenih pitanja između Srbije i Hrvatske, navodi se u saopštenju.

Posle potpisivanja Deklaracije Vučić i Grabar Kitarović daće zajedničku izjavu za medije.

Pročitajte još:
Hina: Susret Kitarović i Vučić - korak napred u odnosima dve zemlje >>> http://www.blic.rs/vesti/politika/hina-susret-kitarovic-i-vucic-korak-napred-u-odnosima-dve-zemlje/9c3jn8s
OKREĆE SE NOVA STRANICA Vučić i hrvatska predsednica zajedno u Vukovaru >>> http://www.blic.rs/vesti/politika/okrece-se-nova-stranica-vucic-i-hrvatska-predsednica-zajedno-u-vukovaru/4lml8t1

Ima li po protokolu susreta nasamo,
bez novinara....!?
Prevodioci, takođe, nisu potrebni, koriste isti jezik....

E, tada, neka joj savije glavu na svoje prepone.
A, ona da mu odglumi performans - ovalnu sobu i Moniku Levinski !

Ako žele da pregovori budu uspešni, na dobrobit oba naroda.....

U tradicionalnom duhu "odnosa" Srba i Hrvatica :mrgreen:

Иде да потпише још једну издају. Сада је на реду да преда део територије у Војводини, тачније на Дунаву, као што је то урадио на Косову и Метохији.

Da vidim onoga koji neće da savije grbinu
pred velesilom, kakva je Hrvatska !?

Ekonomskom i vojnom !:hahaha:

Poslednja izmena:
Setih se jednog vica (istine)

Pošto šiptari na pregovore šalju
u timu (prevodioci i sl) prelepe ženske
naši se dosetili.
Na pregovore šalju samo derpere.

Odkud Šiptarima prelepe ženske ?
Sve, koje su moje oči gledale, bile su muškobanjaste, tankih usana
i naglašenih jagodičnih kostiju.
Samo još da joj doturiš tandžaru i imaš borca....!

Vronski, jesi li iz Beograda? Idem uskoro tamo na poslovni put, mogli bi se nać i popit koju pivu. Još ako imaš nekih cura da dovedeš to bi bilo prekrasno.

Čemu unapređenje odnosa sa Hrvatima?

Pada mi napamet da je to zato jer...je to normalno.

Svaka cast :ok:

- - - - - - - - - -

Pa kad vi propali gradjevinci zalazite samo u neke prljave kafane :lol:

- - - - - - - - - -

A po Sarengradskoj Adi se sepure neka uniformisana lica sa "sahovnicom na odeci" i prepadaju i pretresaju srpske ribare ...!?
Ma` , more ...!
M`sim , Panonsko i "Panonski mornar koji kao da jezikom iznutra cisti zube nakon obilnog predjela" ...;)

Ma o cemu ti to? Zasto lazes? Tamo idu samo Sarengradjani i u odlicnim su odnosima sa ribarima, druze se i privatno, masa puta sam bio tamo.

Back