BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Covek zivi u realnom vremenu, ako je narod slozan i brani svoje niko ti nista ne moze...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek zivi u realnom vremenu, ako je narod slozan i brani svoje niko ti nista ne moze...
siptarce, UCI PLIVATIPa nek mu daju kitu cveca
dobro dosao blajbi, mislio sam da si nas ostavio. hoces li ti nesto uraditi za nas NEBESKI narod, mislim nesto dobro?Zivite u NEBESKOJ dimenziji....Cuj "narod" nesto odlucuje...
![]()
ja sam mislio da si rvatski tovar, a ti rvatski ovan?KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zivite u NEBESKOJ dimenziji....Cuj "narod" nesto odlucuje...
![]()
ja ti pozeleh dobrodoslicu, a ti tako? pomislim nemoj odmah da ga nagazim, ZASMRDECE i debelo pogresihOdlucuju intelektualni kapaciteti kao ovaj Dragan10, hahahahah.....
I ja tebi zelim sve najgore.ja ti pozeleh dobrodoslicu, a ti tako? pomislim nemoj odmah da ga nagazim, ZASMRDECE i debelo pogresih, smrad osta smrad
Obavezno da savlada leptir stil...siptarce, UCI PLIVATI
da, ceda ondasnji potpredsednik vlade je 10 godina govorio kako je realnost na severu kosova vlast siptara.Naravno da ne nude ništa kada su i sever Kosova dobili za ništa.
To je trebalo da se setite kad je Tadić parafirao Sporazum o Asocijaciji, a vi ga sačekivali na aerodrumu (sic) jer je izdao Kosmet.Ево, помоћићу :
Знате у чему је решавање Косова - решавање квадратуре круга ?
Па у томе што ми уопште не желимо Косово,
а не можемо ни без њега !
Е сад ти то реши !
To je trebalo da se setite kad je Tadić parafirao Sporazum o Asocijaciji, a vi ga sačekivali na aerodrumu (sic) jer je izdao Kosmet.
Da ali ja sam Srbendom sa dna kaceЗнам да је тешко бити Шиптар,
бити одбачен чак и од Срба, народа највећег срца,
који је чак и Роме присвојио као своје !
Жао ми је Шипци,
видите тамо са Црногорцима ...
(кад се само њих ослободисмо ! )
Da ali ja sam Srbendom
...