Вучић: Тражe признањe Косова, а нe нудe ништа

E vidis ta ti nije uopste losa.....To se moze izdejstvovati, da se poturi srpsko dupe da smiruje Kosovo, ali Kosovo je americko , to trazi USA i svako udruzivanje sa nesamostalnim samo pravi guravo prase i gubljenje i vremena i resursa...
Ne znam kako uspeva USA da svi srpski vojni analiticari vide ili previde da je Kosovo USA interesna sfera i to ne na nacin hteli bi da bi se okoristili ili tako nesto mekano...
Kosovo je USA nesto malo manje od onog nivoa Rusija Krim....ali nekako uspevaju da se to ne vidi...

Ali nemojte pogresno da shvatite moje pisanje, ja uopste nisam za to da se prizna Kosovo.....mada je to glup naziv ili svodjenje na glup zakljucak...
Ali mi je smesno da kad se vlast svojski trudi da pomera dupe i uredjenost cele drzave, narod totalno izokrenut tako da najgluplji postaju idoli, a pametni postaju mete ruganja, da se ocekuje nesto efikasno kao borba za napredak stanja na Kosovu ili pitanja Kosova....
Ovo je jos i dobro trajalo sto je do sad trajalo....
Sa ovoliko unakazenim patriotama i ovoliko promovisanim i unapredjenim kvazipatriotama niske svesti (zele iskreno da vole Srbiju, ali licni interes ih cini vrhunskim destruktorima Srbije) Srbija je samo veliko trziste.....sa nedefinisanim nacionalnim vrednostima a sa definisanim vlasnickim odnosima...sto je prilicno idealno za velike igrace mutnog tipa...

Ево, помоћићу :

Знате у чему је решавање Косова - решавање квадратуре круга ?
Па у томе што ми уопште не желимо Косово,
а не можемо ни без њега !

Е сад ти то реши !
To je trebalo da se setite kad je Tadić parafirao Sporazum o Asocijaciji, a vi ga sačekivali na aerodrumu (sic) jer je izdao Kosmet.

To je trebalo da se setite kad je Tadić parafirao Sporazum o Asocijaciji, a vi ga sačekivali na aerodrumu (sic) jer je izdao Kosmet.

Знам да је тешко бити Шиптар,
бити одбачен чак и од Срба, народа највећег срца,
који је чак и Роме присвојио као своје !

Жао ми је Шипци,
видите тамо са Црногорцима ...
(кад се само њих ослободисмо ! :bljak:)

Знам да је тешко бити Шиптар,
бити одбачен чак и од Срба, народа највећег срца,
који је чак и Роме присвојио као своје !

Жао ми је Шипци,
видите тамо са Црногорцима ...
(кад се само њих ослободисмо ! )
Da ali ja sam Srbendom sa dna kace

Evo Nosferatu zna gde je moja zgrada u kragujevcu

Back