Vučić sve nervozniji, buše ga iznutra i spolja

čim je taj rekao da je Rusija komadala ukrajinu i da Srbija treba da uđe u nato, jasno je o kakvoj smrdljivoj džukeli se radi.
Kolega Samardžić samo kaže da je najbolje da Srbija bude u istom društvu kao i TI.
A to znači, NATOsavlje i EUnija.
Ako je, po tebi, on stinky jookela zbog tog založenija, onda se i o tebi mogu izvući vrlo interesantni zaključci.

Šalim se, ne interesantni, nego OČIGLEDNI

Kolega Samardžić samo kaže da je najbolje da Srbija bude u istom društvu kao i TI.
Ako je, po tebi, on stinky jookela zbog tog založenija, onda se i o tebi mogu izvući vrlo interesantni zaključci.

Svaki pametan čovek- i inače u Evropi, treba da se zalaže za raspad Hitlerove zaostavštine, a ne još da priča kako je to svetlo na kraju tunela!
Bar je takvo javno mnjenje ovde gde sam ja.
Ovde portali imaju ozbiljne probleme što se tiče komentara na tu temu. Ispada k'o da Putin ima ne znam kolike botove?!
Ne, nego ljudi vide da zlu polako treba stati na rep!

Svaki pametan čovek- i inače u Evropi, treba da se zalaže za raspad Hitlerove zaostavštine, a ne još da priča kako je to svetlo na kraju tunela!
Ovde portali imaju ozbiljne probleme što se tiče komentara na tu temu. Ispada k'o da Putin ima ne znam kolike botove?!

Нема ту Хитлера много у причи.

То је хегемонија Немачке.

То је геополитичка константа.

Da ali Sirmijus se nalazi na Sardniji (Natoslavlje) a ovamo priča da je Fobos normalan i da je SSSR rešenje.

Da ali Sirmijus se nalazi na Sardniji (Natoslavlje) a ovamo priča da je Fobos normalan i da je SSSR rešenje.
ко не зна за Фобос тај није Митровчанин.
ја никада нисам написао да је СССР решење, то је све последица лудила услед употребе буђавих сендвича од стране *******ије

http://malikutak.blogspot.com/2012/05/grupa-fobos-sremska-mitrovica-grupa.html

и 41. су нам нешто слично причали.

што се тиче интересантних закључака, пиј више воде, врућина је

Znači baronisao si da si u Italiji

Сарденија је један од најзагађенијих делова Италије. На њој се налази један велики војни полигон који може да изнајми свако за своје пробе којекаквих експлозива......није злато све што сија

Сарденија је један од најзагађенијих делова Италије. На њој се налази један велики војни полигон који може да изнајми свако за своје пробе којекаквих експлозива......није злато све што сија
Venecija Friuli Đulija je pokrajina na severoistoku Italije

Venecija Friuli Đulija je pokrajina na severoistoku Italije
на 500 метара од мене, када се шврћам онда мало газим по венету а мало по фриулију :)
Седиш у кафићу а на 30 метара табла са ознаком да почиње та покрајина......иначе једна од готивнијих покрајина.

Renoviracu sve WC-ove po bolnicama rece Vucic i slaga...

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/on...pamet-ce-vam-stati-kad-ovo-vidite/244250/vest

580283

Back