Vučić: Srbija će prihvatiti jedan broj migranata

BGHighlander

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.385
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da će Srbija prihvatiti jedan broj migranata i da nas to čini više Evropljanima od nekih drugih.

"Srbija će prihvatiti jedan broj migranata. Po ovome smo više Evropljani od nekih drugih. Mi ne podižemo ograde", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...cic-Srbija-ce-prihvatiti-jedan-broj-migranata

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Neka naseljava Tominu Bajčetinu sa Arapima i sličnima a može i krug dvojke i svoje dvorište.
Da li je u Srbiji uopšte bitno mišljenje i sentiment Srba ?? Gde mi da tražimo azil kad nas "fini i kulturni" evropljani preplave onima koje oni ne žele - romima, šiptarima i arapima ??

Šta će mi koj q tapšanje po ramenu od strane Angele i Obame kad mi seku nogu ??
Pa neće mi nekakva EU biti ni nacija ni domovina ni bolje mesto za život ako ne možemo ni u svojoj zemlji da uspravno hodamo. Šta me briga za "putovanje bez viza i mogućnost rada na građevini " ako mi rodni grad i zemlju naseljavaju arapima, ciganima, simtarima itd.

Što ih oni ne primaju ??

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da će Srbija prihvatiti jedan broj migranata i da nas to čini više Evropljanima od nekih drugih.

"Srbija će prihvatiti jedan broj migranata. Po ovome smo više Evropljani od nekih drugih. Mi ne podižemo ograde", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...cic-Srbija-ce-prihvatiti-jedan-broj-migranata

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Neka naseljava Tominu Bajčetinu sa Arapima i sličnima a može i krug dvojke i svoje dvorište.
Da li je u Srbiji uopšte bitno mišljenje i sentiment Srba ?? Gde mi da tražimo azil kad nas "fini i kulturni" evropljani preplave onima koje oni ne žele - romima, šiptarima i arapima ??

Ko ce normalan da pokupi gomilu socijalnih slucajeva?
Imamo gomilu nezaposlenih, vecina zeli da ode iz drzave a "najdrazi" vodja bi da cuva one koje niko nece.

Ko ce normalan da pokupi gomilu socijalnih slucajeva?
Imamo gomilu nezaposlenih, vecina zeli da ode iz drzave a "najdrazi" vodja bi da cuva one koje niko nece.

Brate, da su "samo" socijalni slučajevi pa ajde nego nisu nam kompatibilno ni kulturno, ni civilizacijski , ni religijski...ama baš nikako!

Srbija ima malu asimilacionu moć a plus su to "ljudi sa druge planete" koji nemaju dodirnih tačaka sa hrišćanskim svetom, pa se nikada i ne integrišu ni u jedno evropsko društvo a kamoli u slabu Srbiju sa već vezanom jednom rukom. Jednom smo već eksperimentisali sa doseljavanjem Šiptara pa znamo kako se završilo

Super da smo gostoprimljivi i humanitarni -Uvek spremni pomoci nekome u nevolji .
Ponosna sam na nas narod na nasu Drzavu!
Ali se pitam ko prema Srbiji biti human ?!
Zemlja u raspadu tuga jedna … ko ce biti human prema narodu -zdravstvo .ekonomija i td….
Druge zemlje se drugacije ponasaju ,cuvaju svoje granice od najezde -cuvaju svoj narod .
A mi sta je sa Srbojim ?
Pitam se hoce li uskoro Srbija biti od svih zemalja ogradjena?!
Austrija ne samo da je uvela kontrolu vec koliko sam obavestena podize i zid.

"Srbija će prihvatiti jedan broj migranata. Po ovome smo više Evropljani od nekih drugih. Mi ne podižemo ograde", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu
Па кажи тај "један број" је 500.000 и смести их у Београд и Бајчетину. Европске државе знају како да штите интересе својих грађана а Србија се нуди сваком црнцу ко нека радодајка. Но јасно.... знамо ми ко је колонијални управник и да се слабо шта пита.

- - - - - - - - - -

Зашто ова тема није на пдф Политика?

Nego, jeste li smislili gde ćete da tražite azil za jedno 10-ak godina kad niknu plodovi Vučićevog tragičnog "evropejstva" ?
Srba svakim danom sve manje, Šiptara i Roma sve više a evo stiže i džihad prethodnica... gde ćete da bežite narode ?

Зашто ова тема није на пдф Политика?

Procenio sam da pdf "Nepravda" savršeno opisuje ovu temu

Pravac Rusija, pravac Sibir, gde će biti topla dobrodošlica u najhladnijem delu Rusije. Ta široka topla ruska slovenska duša duša će primiti u svoja njedra sve napaćene Srbe koji beže pod najezdom Arapa.

Vala, to sve više deluje kao dobra ideja.
Lepa priroda, zdrava klima, prelepe žene i uopšte cela ta arijevska-slovenska rasa, mono-kulturna sredina, zdravije okuženje , manje stresa, manje pritisaka, više slobode.... šta fali ?

Pa da, fale arapi, romi, domaće i strane vehabije, ustaše, drhtanje pred zapadnim tutorima i lopovima..kako ćemo bez njih u pm ?

http://www.telegraf.rs/vesti/172164...ele-azilanti-a-evo-koja-se-jos-mesta-spominju

A pogledajte mapu, ne lici li vam na veljiku albaniju malo...pa da posle ih samo treba ukrste sa siptari pa ameri po starom receptu ima da ih kao brane itd...i eto...

Da li bi neko nas primio u albaniju ili neku drugu islamsku zemlju?Nisam nacionalista niti mi smeta tudja vera, sneta mi njihova nrznja prema nama i to pocetno ulizivanje, dok za neko vreme ne ispliva ono sto ce uvek da bude netrpeljivost itd...Samo srbi su ludi da puste potencijalni albanski prijateljski narod u svoje dvoriste i posle da kuka i da se otima kad za to bude vec kasno kao sto je kod kosovo primer...

Ova prica objasnjava sve kako bi ziveli s njima...

http://www.srbijadanas.net/kamenovanje-srpkinje-u-beogradu-zbog-nepostovanja-islamskih-zakona/

Srbija je primila veliki broj izbeglica tokom i nakon ratova na Balkanu u kojima nije učestvovala. Kako je tada govorila Bratislava Morina 1,000,000. Tu je Srbija i njeno stanovništvo podnelo veliki teret. I međunarodna pomoć nije bila mala, a i razvio se sistem naseljavanja pustih krajeva i kraduckanja.
Kako sam razumeo ove iz EU, primanje određenog broja izbeglica ( što je neminovnost, doći će i oni kojima Nemačka nije prioritet) bi se nagradilo. Novca naravno nema za sve pa ćemo da vidimo šta mi od toga imamo i koliko smo tu dobri

Back