Vučić sluša vaše mišljenje (zove preko telefona preko sekretarice)

Otvaram temu po drugi put, jer je zatvorena na pdf Politika na osnovu što telefonske ankete treba da imaju link dokaz da se dešavaju, što nisam siguran da tako nešto postoji. Drugim rečima ako postoji neka anketa koja se obavlja preko telefona i nema link dokaz, automatski je teorija zavere ili zavera generalno bez obzira koliko je stvarna. Tema glasila otprilike ovako...
-------------------------------------------------------------
Da li ste dobili poziv na kojem kaže gospodja da Vučić sluša vaše mišljenje jer ste bitni, i da li ste svesni trenutne situacije u regionu?
I vi treba da joj kažete šta mislite da treba da se uradi da se poboljša situacija u državi, i naravno da li ste svesni situacije u regionu.
Sve će to naravno da se prenese predsedniku Vučiću, jer se sve snima.
Da li ste dobili poziv, i šta ste rekli?
Sinoć.
Spustila slušalicu.
Smatram to uznemiravanjem.
Što je još gore-prvo taj broj na mobilni(propuštene poziv) a odmah zatim i na fixni
018 415 09 xx

Почетком деведесетих направио сам програмчић за једну странку где се председник те странке писмом обраћа члановима. Пол (у обраћању поштовани/поштована - господин/госпођа) сам извлачио из ЈМБГ из базе, а презимена која су се завршавала на "ић" стављао у падеж, а остала остављао неизмењеним. Писма су хемијском потписивали (у ствари фалсификовали), наравно, млађи активисти странке.
Јао, како су се сви примили "као саучешће". Дирљиве изјаве захвалности председнику странке који се баш њима лично обраћа.
Ако је то било тако тривијално тада, само могу да нагађам какве су манипулације сада могуће.
Народ воли да буде преварен.

Otvaram temu po drugi put, jer je zatvorena na pdf Politika na osnovu što telefonske ankete treba da imaju link dokaz da se dešavaju, što nisam siguran da tako nešto postoji.

Postoji dokaz, tačnije postojao je. Na Tviteru su puštali snimak..

Ali, nisam odavno naišla na taj snimak jer se tamo tvituje iz minuta u minut.

Mene niko ne zove. Ni vlast ni opozicija, ni agencije koje vrše ispitivanja javnog mnjenja.

Postoji dokaz, tačnije postojao je. Na Tviteru su puštali snimak..

Ali, nisam odavno naišla na taj snimak jer se tamo tvituje iz minuta u minut.
Mene niko ne zove. Ni vlast ni opozicija, ni agencije koje vrše ispitivanja javnog mnjenja.
Tebe ni ne treba zvati, zbog toga što ćeš sigurno pričati neprovjerene izmišljotine protiv SNS-a.
Čuli smo već milijun puta: "Drž'te Vučića!", a čovjek nit' luk jeo, nit' mirisao.
Tako bi i Isusa propeli.

...

BU!

Уплашио га: Путин погледом скаменио Вучића! Буквално!​

https://srbin.info/politika/uplasio-ga-putin-pogledom-skamenio-vucica-bukvalno/

...
Srbin.info po običaju opet izvlači vijesti iz guzice i tumači kako njemu odgovara.
Takvoj gromadi od covjeka kao što je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, Putin je onakav kratkonog 🦡 jednostavno prošao ispod radara, ovaj bi morao čučnuti da bi ga spazio.
Pa za Putina se ni rampe ne podižu, on samo nonšalantno prošeće ispod njih.

Bože dragi, kakvi smo svi otuđeni postali, više čovjek ne može ni nazvati kako bi neobavezno proćaskao.
Znam da se zezaš, ali mene interesuje šta da uradim da moj fixni ne bude u imeniku.
Nekad sam stvarno nervozna kad silazim sa sprata da se javim a ono - samo neko ko mi krade vreme.

Znam da se zezaš, ali mene interesuje šta da uradim da moj fixni ne bude u imeniku.
Nekad sam stvarno nervozna kad silazim sa sprata da se javim a ono - samo neko ko mi krade vreme.
Pojma nemam, kod nas u HR imaš opciju da te ne stave u imenik. Mene su prije isto davili anketama i raznim glupostima, nazvao poštu i pitao šta da radim, predložili mi promjenu broja i da ne bude vidljiv u imeniku, koštalo me svega nekih 100 kn, to je nekih 1500 dinara, danas je možda skuplje, zato što je stvarno bilo jako davno.
Plus još jedna stvar, sve da ti nekim kanalima i dođu do broja, možda možeš spriječiti da te zovu (iako ja ne vidim tko normalan ne bi želio pričati s anketarom SNS-a, ali dobro).
Raspitaj se ima li u Srbiji nešto što ima u Hrvatskoj, a zove se "REGISTAR NE ZOVI".
Tamo ubaci broj i raznim prodavačima, anketarima i ostalima je odzvonilo, zbog toga što im nije dozvoljeno zvati brojeve iz registra.
Ja sam svog pokojnog dementnog dedu tamo ubacio, onakvom senilnom su mu uvalili neko stolicu za masažu od 1500 eura :rotf: , plus pretplatu na Večernji i mobilni telefon, pa sam to sve morao vraćati i otkazivati.

:mrgreen:

Otvaram temu po drugi put, jer je zatvorena na pdf Politika na osnovu što telefonske ankete treba da imaju link dokaz da se dešavaju, što nisam siguran da tako nešto postoji. Drugim rečima ako postoji neka anketa koja se obavlja preko telefona i nema link dokaz, automatski je teorija zavere ili zavera generalno bez obzira koliko je stvarna. Tema glasila otprilike ovako...
-------------------------------------------------------------
Da li ste dobili poziv na kojem kaže gospodja da Vučić sluša vaše mišljenje jer ste bitni, i da li ste svesni trenutne situacije u regionu?
I vi treba da joj kažete šta mislite da treba da se uradi da se poboljša situacija u državi, i naravno da li ste svesni situacije u regionu.
Sve će to naravno da se prenese predsedniku Vučiću, jer se sve snima.
Da li ste dobili poziv, i šta ste rekli?
Mene zva on
Ja mu reka
Ko je to
A on
Ti si
A ko je on
A ja
To je ko
I onda on reka poslije na televiziji
To je ko

Srbin.info po običaju opet izvlači vijesti iz guzice i tumači kako njemu odgovara.
Takvoj gromadi od covjeka kao što je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, Putin je onakav kratkonog 🦡 jednostavno prošao ispod radara, ovaj bi morao čučnuti da bi ga spazio.
Pa za Putina se ni rampe ne podižu, on samo nonšalantno prošeće ispod njih.
A vucic ih preskace :lol:

Back