Vučić se obratio Srbima u Crnoj Gori

Монтенигерска гоувна,чега су се све досетили како би им им прворођени дао неку кинту да
колико-толико санирају кинески дуг.
"Правићу ти срања на међународном плану док ме не поткупиш"..
ел то беше оно чувено Чојство? :lol:

Ne znam kako rezolucija pogadja Srbe u CG. Ajde u RS verovatno, ali nece niko u CG zbog tog da nastrada.
Libo nas rinaka šta oni tamo izglasavaju . Inače ova tema je kategorija komedija. Kažnjavaće one koji javno u CG negiraju genocid u Srebrenici...tj hapsiće ih.
Mi tamo rijetko idemo. U zadnje vrijeme više smo okrenuti Hevatskoj nego Crnoj Gori.
Nadam se da će im Munira & Co spašavati sezonu.

U zadnje vrijeme više smo okrenuti Hevatskoj nego Crnoj Gori.
То ти синак причај у своје име.
Сваки народ има свој кукољ коме и ти очигледно припадаш.
Ја лично у ту твоју усташију могу само уђем на тенку и никако другачије!

Milo Srbin, onakvu su ljudinu nasli da ruse i doveli Zdravka dukljanina. Zaboravili gorivo sa kojim se kretalo na Srebrenicu.
Поента је да они уопште нису рушили Мила.Мило је и даље председник, Влада и даље спроводи његову политику, а од јуче има и скупштинску већину ДПС-Кривокапић-УРА и Демократе.

То ти синак причај у своје име.
Сваки народ има свој кукољ коме и ти очигледно припадаш.
Ја лично у ту твоју усташију могу само уђем на тенку и никако другачије!
Pa koliko nas radi u Hrvatskoj iz Istočne Hercegovine?? Preko 3000 Trebinjaca i 600 Bilećana radi u Dubrovačkoj županiji. Preko 1000 Nevesinjaca radi na Makarskoj revijeri. Crna Gora je prošlost. Da ne bi rata ne bi tamo ni išli. Prije 7 - 8 godina bilo je nezamislivo da Srbi rade po Dubrovniku,a danas nas tamo ima od konobara,recepcionera,kuhara,vozača gradskog autobusa,doktora,medicinskog osoblja...
Danas iz najzaguljenijih srpskih mjesta tipa Foče i Sokoca ljetuju u Makarskoj. Cijene za nijansu više a narod i domaćini kulturniji.
Puče im i ova sezona 😄.

Pa koliko nas radi u Hrvatskoj iz Istočne Hercegovine?? Preko 3000 Trebinjaca i 600 Bilećana radi u Dubrovačkoj županiji. Preko 1000 Nevesinjaca radi na Makarskoj revijeri. Crna Gora je prošlost. Da ne bi rata ne bi tamo ni išli. Prije 7 - 8 godina bilo je nezamislivo da Srbi rade po Dubrovniku,a danas nas tamo ima od konobara,recepcionera,kuhara,vozača gradskog autobusa,doktora,medicinskog osoblja...
Danas iz najzaguljenijih srpskih mjesta tipa Foče i Sokoca ljetuju u Makarskoj. Cijene za nijansu više a narod i domaćini kulturniji.
Puče im i ova sezona 😄.

Puče im i ova sezona 😄.
jesu vam stavili zute trake,
mislim,...koji debil moras biti da preferiras hrvatsku,
jos ces nam ti postati glavni ustasa na forumu,
tako se pocinje,....da bi opravdao svoje bezumne postupke
moras da branis koljaca koji te kolje,
da te ne bi klao, moras se ti dokazati da znas bolje

Vučić se obratio Srbima u Crnoj Gori​

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Instagramu video-poruku u kojoj se obraća Srbima u Crnoj Gori.

IZVOR: B92 PETAK, 18.06.2021. | 13:33

Vučić je poručio da su pritisci na Srbiju po pitanju Kosova i Metohije očekivani, kao i da će se o odluci crnogorskog parlamenta još raspravljati i da će se Srbija uvek zalagati za interese njenog naroda u Crnoj Gori.

"Poručujem našem narodu koji živi u Crnoj Gori da smo uz njih! Naše je da držimo glavu uzdignuto, da se borimo i gradimo mir. Živela Srbija i srpski narod", napisao je Vučić uz video-snimak koji je objavio na Instagramu.

Vučić se osvrnuo na odluku crnogorskog parlamenta da usvoji Rezoluciju o Srebrenici.

"Poštovani građani Srbije i srpski narode. Prethodnih dana i nedelja bili smo izloženi velikim pritiscima. Očekivali smo ih od svih onih koji su učestvovali u pokušaju stvaranja takozvanog nezavisnog Kosova, i od svih onih kojima ne pada lako činjenica da Srbija napreduje najbrže u svojoj istoriji. Očekivali smo ih od svih onih koji bi upravo zato želeli da Srbiju oslabe, ali nismo ih očekivali od onih koji su nam uvek bili najbliži", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da je njegova poruka upućena srpskom narodu, gde god da živi, koji mora da izdrži napade i pritiske.

"Nije naša ni sramota ni krivica, samo treba da držimo glavu visoko uzdignuto, da radimo što je moguće više, i da se borimo još snažnije. Da se borimo za svoju Srbiju i sve naše građane. Da odgovorimo na svaku optužbu, ali da i dalje gradimo mir i čuvamo stabilnost. Da nikoga ne vređamo i nikome ne radimo ono što nama rade", dodao je Vučić.

Vučić je rekao da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta, i rekao je da se neće donositi ishitrena rešenja.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=18&nav_category=11&nav_id=1877179

Tako je gospodine predsedniče! :bravo:

Srbija ne pristaje na ucene.
Zgaziće nas kao la kukaraću.

jesu vam stavili zute trake,
mislim,...koji debil moras biti da preferiras hrvatsku,
jos ces nam ti postati glavni ustasa na forumu,
tako se pocinje,....da bi opravdao svoje bezumne postupke
moras da branis koljaca koji te kolje,
da te ne bi klao, moras se ti dokazati da znas bolje
Pored ovakvih Srba dušmani nam nisu potrebni. Ljudi nas dobro ukopavaju. Moja država BiH nije usvojila rezoluciji o Srebrenici,a Crna Gora jest. Po kom osnovu bi oni tamo preko Tare meni bi nešto trebali biti bliski ?? Hapsili su Srbe koji su izbjegli iz Hrvatske žive 25 godina u Crnoj Gori i deportovali ih preko Konavla u hrvatske kazamate. Nisu svi Hrvati isti i ne možemo ih sve stavljati u istu košaru. Konkretno meni su u životu više valjali u vezi posla Hrvati nego Srbi. Od mojih Srba imao sam zlurado podrugivanje.
Tako da kod mene to pan srpsko bratstvo ne pali. Uostalom meni je hrvatski identitet jasan - zapadni rimokatolički,dok mi je crnogorski identitet mutan i ne jasan. Ja volim ljude koji znaju ko su i šta su. Sa onim kompleksašima nemam diskusije.

Pored ovakvih Srba dušmani nam nisu potrebni. Ljudi nas dobro ukopavaju. Moja država BiH nije usvojila rezoluciji o Srebrenici,a Crna Gora jest. Po kom osnovu bi oni tamo preko Tare meni bi nešto trebali biti bliski ?? Hapsili su Srbe koji su izbjegli iz Hrvatske žive 25 godina u Crnoj Gori i deportovali ih preko Konavla u hrvatske kazamate. Nisu svi Hrvati isti i ne možemo ih sve stavljati u istu košaru. Konkretno meni su u životu više valjali u vezi posla Hrvati nego Srbi. Od mojih Srba imao sam zlurado podrugivanje.
Tako da kod mene to pan srpsko bratstvo ne pali. Uostalom meni je hrvatski identitet jasan - zapadni rimokatolički,dok mi je crnogorski identitet mutan i ne jasan. Ja volim ljude koji znaju ko su i šta su. Sa onim kompleksašima nemam diskusije.
interesantno da ti svi hrvati nisu isti,
a svi crnogorci su ti isti,
e pa nece biti,
oni "crnogorci o kojima ti pricas, cine jako malu manjinu,
ostali su srbi i prosrpski,
hrvati su ti valjali za posao,...valjali su ti dok ti njima trebas, a ne obratno,
tako su nam "valjali" 70 godina, dok nas nisu ogulili,
nije problem sto ti tamo radis,
al zar moras da se prodajes zbog parceta hleba,
ne daju ti te pare za dzabe, da moras da ih ljubis u goozicu

interesantno da ti svi hrvati nisu isti,
a svi crnogorci su ti isti,
e pa nece biti,
oni "crnogorci o kojima ti pricas, cine jako malu manjinu,
ostali su srbi i prosrpski,
hrvati su ti valjali za posao,...valjali su ti dok ti njima trebas, a ne obratno,
tako su nam "valjali" 70 godina, dok nas nisu ogulili,
nije problem sto ti tamo radis,
al zar moras da se prodajes zbog parceta hleba,
ne daju ti te pare za dzabe, da moras da ih ljubis u goozicu
Čuj čine jako malu manjinu :lol:. Pa ta manjina vlada 30 godina. Kako može biti da manjina vlada većinom i to 30 godina. Stvarno trebaju građani CG provjeriti da li Milo preko svojih ljudi nešto sipa u vodovod. Meni jesu Hrvati izašli u susret i kad mi je trebalo da zaradim za parče hljeba,dok bi me okolni Srbi pustili da krepam od gladi. To ne mogu zaboraviti. I nisam išao u HR da radim već sam radio ovdje u hrvatskoj kompaniji. Ne treba meni niko objašnjavati istoriju srpsko hrvatski odnosa. Znam je vrlo dobro,ali ljude dijelim na dobre ili loše. Ovo što se dešava u CG to je ne moguće da se može desiti u hrvatskom korpusu. Ovakve ljigavosti jedni drugima da serviraju,to kod Hrvata nema,zabijanje noža leđa to zaista nema. Zna se red i kome je gdje mjesto i tačka.
Država od 500 hiljada stanovnika 20 partija i 10 ljudi koji hoće da svako komanduje. Sada neka komanduju sami sebi u kući :mrgreen: ...ako i to mogu.Ne zrela ili nedovršena nacija. Hrvati bar znaju ko su ne treba im neki Čirgić da ih pravi budalama i da im pravi jezik. Dubrovnik ima stariju državnost od Crne Gore pa im nisu padale nebuloze napamet da razvaljuju svoj hrvatski nacionalni korpus.

Čuj čine jako malu manjinu :lol:. Pa ta manjina vlada 30 godina. Kako može biti da manjina vlada većinom i to 30 godina. Stvarno trebaju građani CG provjeriti da li Milo preko svojih ljudi nešto sipa u vodovod. Meni jesu Hrvati izašli u susret i kad mi je trebalo da zaradim za parče hljeba,dok bi me okolni Srbi pustili da krepam od gladi. To ne mogu zaboraviti. I nisam išao u HR da radim već sam radio ovdje u hrvatskoj kompaniji. Ne treba meni niko objašnjavati istoriju srpsko hrvatski odnosa. Znam je vrlo dobro,ali ljude dijelim na dobre ili loše. Ovo što se dešava u CG to je ne moguće da se može desiti u hrvatskom korpusu. Ovakve ljigavosti jedni drugima da serviraju,to kod Hrvata nema,zabijanje noža leđa to zaista nema. Zna se red i kome je gdje mjesto i tačka.
Država od 500 hiljada stanovnika 20 partija i 10 ljudi koji hoće da svako komanduje. Sada neka komanduju sami sebi u kući :mrgreen: ...ako i to mogu.Ne zrela ili nedovršena nacija. Hrvati bar znaju ko su ne treba im neki Čirgić da ih pravi budalama i da im pravi jezik. Dubrovnik ima stariju državnost od Crne Gore pa im nisu padale nebuloze napamet da razvaljuju svoj hrvatski nacionalni korpus.
bas zato sto vlada 30 godina,....
crngorci su dokazali da su i posle toliko vremena
odoleli pritiscima i ucenama i ostali srbi,
..za razliku od nekih po hrvatskoj recimo
mnogo ti potcenjujes crnogorce,
al oni ce biti poslednji koji ce se odroditi od srpstva,
al to nece biti za tvog i mog veka

bas zato sto vlada 30 godina,....
crngorci su dokazali da su i posle toliko vremena
odoleli pritiscima i ucenama i ostali srbi,
..za razliku od nekih po hrvatskoj recimo
mnogo ti potcenjujes crnogorce,
al oni ce biti poslednji koji ce se odroditi od srpstva,
al to nece biti za tvog i mog veka
Njihovo nacionalni identitet je ko neka vrsta vrsta suncokreta ili bolje da opišem njihov karakter je kako vjetar duva. Pola ovih iz litija da im se ponudi posao u državnoj službi bili bi sutra budisti ako zatreba :lol:. Razlika između srpstva i crnogorstva je mala a razlika između posla u državnoj upravi i boravak na birou je velika.Kako niko nije uspio ionako totalno devastiranim Srbima u Hrvatskoj potpuno nametnuti hrvatski jezik i hrvatsku crkvu. Imaju manjinska prava. Iako ima neka verzija HPC da postoji ali to su ljudi iz miješanih brakova.
Crnogorci koji su u Beogradu postaju ultra Srbi,Crnogorci koji su u Sarajevu obično su ateisti a njihova djeca turbo muslimani. Crnogorci u Zagrebu su veoma dobro asimilovani u Hrvate. Znači čega se god dohvate pretjeruju. Ja ipak volim i cijenim ljude koji znaju ko su i šta su.

Back