Vučić: Protiv Srbije se vodi hibridni rat, neki ne mogu da pređu preko naših uspeha

Реално комунизам, фашизам и либерализам не постоје, постоји неокомунизма, неофашизам и неолиберализам.

Народ се дели на тим глупостима, иако су те структуре пол.филозофије одавно мртве !

То треба тупавцима из ДБ-а објаснити !

a ko vlada srbijom seljo? ko vlada 50 godina nepismena seljacino?

Укалупљени структурални и окоштали Човече - потпуно си прсо и незанимљив си са тим тупљењем.

pa nije da ne sijemo ove propale komsije na svakom nivou/
ali ne zato sto smo dobri, nego sto su ostali tsko sraanje
Brate, ja ako moram da jedem 5 dana zaredom klot pasulj, nece mi biti lakse zato sto komsija jede klot boraniju.
Eebe mi se kako je drugima, njihova drzava, njihov problem. Ti kompleksi od okoline su maligni. (BTW od nas su gori samo Bosna i Albanija).

U povodu Plenkovićeve ocjene da se u Zagrebu s posebnom pozornošću prate sva zbivanja u susjedstvu i na jugoistoku Europe, Vučić je rekao kako je, u kontekstu te zainteresiranosti, trebao pozvati hrvatskog premijera na današnje otvaranje radova na autocesti.

"Siguran sam da je radostan zbog toga. Imamo mnogo toga još, posebno sam siguran da će pratiti našu prugu od 200 kilometara na sat, oni nemaju ni prugu ni vlak za te brzine", naveo je Vučić. On je ponovio ranije ocjene da hrvatski mediji vode hajku protiv njega i Srbije sa željom da se naškodi Srbiji.

"To nije fer i korektno, ali razumijem. Zašto bi oni bili na strani uspješne Srbije?" upitao je Vučić.

:hahaha:

Screenshot_20220301_211004_com.android.chrome.jpg

A zbilja...

Ćuti, Aleksandre, leba ti. Provukao si se kroz iglene uši za sada sa ovim oko Ukrajine, sad svi da molimo Boga da se što pre završi, i zbog njih, i zbog nas...

Ćuti, drž se pasulja i sardina, gledamo naša posla , boli me tačno ****** i za hibridni rat i za "komšije" i "sUsjede" i njihovo mišljenje o nama...

Ćuti, i spremi se da pušiš američku i nemačku kitu za dobro Srbije, to ćeš brzo morati.

Ali ne može to, na doope bi progovorilo... :hahaha:

Ah...saslušah sad obraćanje Precednika...pa osetih snažnu potrebu da citiram sam sebe... :hahaha:

Džabe uvlačenje sultanu jer sultanu su uvek bliži njegovi.
Prava dipomacija zna kao s tim ....
Upute Miloša Obrenovića Petru Ičku:

"Slušaj Petre, ti ćeš ići kao naš prvi Ambasador kod Porte. Kad stigneš u Carigrad primiće te Sultan u audijenciju i predaćeš mu akreditivna pisma. Pazi dobro Petre, kad budeš tamo pred Sultanom. Da se kurčiš bre, da vide Turci da Srbija nije mačiji kašalj. Ne mogu oni da rade kako oni hoće. Ali Petre, dobro vodi računa. Ako na to tvoje kurčenje, počne i Sultan da se kurči, e... ti Petre, odma' da odkurčiš, jer je Srbija ipak mala zemlja. I da znaš - Sultan je slab na pare i na muško dupe, a mi pare nemamo da ti damo."

U povodu Plenkovićeve ocjene da se u Zagrebu s posebnom pozornošću prate sva zbivanja u susjedstvu i na jugoistoku Europe, Vučić je rekao kako je, u kontekstu te zainteresiranosti, trebao pozvati hrvatskog premijera na današnje otvaranje radova na autocesti.

"Siguran sam da je radostan zbog toga. Imamo mnogo toga još, posebno sam siguran da će pratiti našu prugu od 200 kilometara na sat, oni nemaju ni prugu ni vlak za te brzine", naveo je Vučić. On je ponovio ranije ocjene da hrvatski mediji vode hajku protiv njega i Srbije sa željom da se naškodi Srbiji.

"To nije fer i korektno, ali razumijem. Zašto bi oni bili na strani uspješne Srbije?" upitao je Vučić.

:hahaha:
Istina, nemamo. Naš vlak ide 160km/h, ali je naš, Končarov, i ne trese kao vaš (srpski) dok ide 200km/h (ima video na YouTubeu).
5oxcomvfo2241.jpg

Back