gost 338757
Primećen član
- Poruka
- 575
A jesi ti isao gore ?MUJO, od sada prati temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesi ti isao gore ?MUJO, od sada prati temu
И сад треба да лажемо себе (као сви *******и дебили) да тих 62 % Црногораца се осећају као Срби?
На нашу жалост, истина је мало болнија, али *******и нису у стању да виде истину ни да их лупи по носу.
Sta pises ti to?По налогу олошких страних служби стално се подмећу измишљотине, лажи и подметаљке ДА БИ СЕ СРПСКИ НАРОД МЕЂУСОБНО ПОДЕЛИО И ПОСВАЂАО ---постаје одвратно... а оне који промовишу лажи треба драконски казнити:
https://webtribune.rs/vucic-mozda-ce-mali-sengen-propasti-pod-pritiskom-spolja/
Pokrenuo sam temu crkve sa Đukanovićem, odnosi su kompleksni
Predsednik je rekao da Srbija nije srećna zbog Zakona o slobodi veroispovesti koji je predložila crnogorska Vlada, ali da nismo mi ti koji će da odlučuju o tome.
Naveo je da je Srbija pravo da odlučuje u Crnoj Gori izgubila mnogo davno, a na kraju i formalno 2006. godine, kada, zahvaljujući tvrdokornosti naše tadašnje vlasti, nije bilo dogovora i Crna Gora je raspisala referendum o nezavisnosti, koju je potom i proglasila.
Temu zakona o slobodi veroispovesti, pokrenuo je, kaže, sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.
„Razgovarao sam sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, čuo od njega određene argumente, rekao njemu svoj stav o tome. Videćemo šta će da bude“, rekao je Vučić.
„Taman i da su crnogorske vlasti za sve u pravu, postoji jedna stvar od koje ne može da pobegne — ne možete posle 100 godina državine i prava korišćenja svojine da kažete ’mi sad imamo druga pravila‘“, zaključio je Vučić.
Па ако неко мора да буде ******* то су Црногорци. Руски цареви су их хранили хлебом да не би поцркали од глади. Па ако на то пљунеш, на шта нећеш?
ima delova po BIH gde je procentualno vise srba nego u BL. ne treba lojalne gradjane nigde diratiKoga iz Bosne?Republika Srpska je drzava.
sta te budi tako rano, VUCIC ili copavi bravar? koga sada vise volis?Ма ти си цар бре једеш паштету и срећан си што ниси комуниста.
Čak si i ti to uspeo da primetiš.Samo što nije reč o milogorcima nego o crnogorcima.********* су продали веру за вечеру.
ajde ti meni daj neki opipljiv podatak kada se CRNOGORCI PRVI PUT SPOMINJU U ISTORIJI, po sadasnjoj teritoriji CG su bile sve srbske drzave , nigde ne nadjoh nista crnogorsko. poceli ste da sve svojatate kao rvati i njihovo cvijece. nemoj srbima iz plemena KUCI, VASOJEVICI nikad reci da su crnogorci, hebace vam sve na gomiluNije to pleme, nego isti etnički supstrat. Isti DNK. U Bosnu i Hrvatsku vjera je dominantno opredijelila njihov nacionalni identitet. Nacionalni identiteti koje mi danas poznajemo tada nijesu bili izraženi, lokalni i vjerski identiteti jesu.
SVI SRBI su nekad bili CRNOGORCI, a ne samo licani, hercegovci. ovi su veca rdja i od rvata i muslijaŠto bi značilo da da lička kapa potiče iz Crne Gore , logično zato se i zove lička kapa.
Тешко да ја као титоиста могу да погрешим по том питању.Pre bi se za Milosevica moglo reci da je srpski Tito nego, Milo vise lici na crnogorskog Janeza Jansu
Не. РС је ентитет у држави Босни и Херцеговини.Koga iz Bosne?Republika Srpska je drzava.
Ахахаха како тролу браниш колеге ботове па то је чудо једно....Spavaj bre, dbilu! Opet si se probudio u 4 ko vampir!
Vucic: Amfilohiju bih imao sta da kazem oko Kosova i koga je podrzavao
Vučić je odbio da odgovori na reagovanje mitropolita Amfilohija povodom njegovog stav o Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi.
"Amfilohiju neću ništa da odgovaram, a imao bih šta da kažem i oko Kosova i oko toga koga je on podržavao. Imali smo pogrom 2004. godine i proglašenje nezavisnosti Kosova 2008. godine, a da ništa nismo preduzeli. A sada imamo 17 otpriznavanja. Pa ako je ta politika ranije bila bolja - hvala mu na tome. Ako je bolja politika koja je odnijela Crnu Goru od zajedničke države, ja nemam ništa protiv", rekao je Vučić.
Predsjednik Srbije je dodao da Amfilohiju neće odgovarati uvredama na uvrede, jer to njemu ne priliči i ne želi dodatno da dijeli narod u Crnoj Gori.
https://mondo.me/info/Crna-gora/a79...-da-kazem-oko-Kosova-i-koga-je-podrzavao.html
ДАНАС:- У ПИТАЊУ ЈЕ МИТРОПОЛИЈА ЦРНОГОРСКО-ПРИМОРСКА тј:ЦРНОГОРСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА а не некаква НВО регистрована пре извесног времена од неког милогорског распопа --------- - ЈЕР АВ ПОМИЊЕ И 100 ГОДИНА ВЛАСНИШТВА ------- ПА ГДЕ ТИ ЈЕ БИО МИРАШ И тзв.цпц ПРЕ 100 ГОДИНА,
Čak si i ti to uspeo da primetiš.Samo što nije reč o milogorcima nego o crnogorcima.