Vučić: Priština od ponedeljka hapsi na severu, planiraju najprljavije stvari

Kako to Shiptari mogu da uhapse 26 srpskih policajaca na Severu Kosova kad tamo srpskih policajaca ni nema?

Ako hapse 26 policajaca srpske nacionalnosti a pripadnike "Policia e Kosovës ", na to imaju pravo upravo zahvaljujuci Vucucicu.

Jedina legalna policija na Kosovu je ova: http://www.kosovopolice.com/

Od kud sad tamo srpska policija? Neka Vuciceva privatna?

Mnogo ti sad pitanja postavljaš.

Ako ovako nastaviš pitaćeš i šta će Vučićevi Srbi u Haradinajevoj vladi.

Ja mislim da u istoriji covecanstva nije postojala drzava koja je na ovakav nacin pomagala neku nacionalnu manjinu koja direktno radi protiv te drzave....
Bar ja takvu drzavu ne znam. Svi se trude da sto vise zgaze svoje manjine, da ih obesprave i asimilisu, samo je u Srbiji drugacije.
Srbija je uvek vodila neku antipolitiku.

Још чекају оних 40-45 дана да Вучић обави састанке са председницима Кине и Русије,па да им каже да ли да напуштају Косовске институције.Ваљда Вучић заборавио да им јави шта им је чинити
А коалиција са зликовцем Харадинајем је тада била представљана као најбоље решење за Србе на Косову и Метохији

Још чекају оних 40-45 дана да Вучић обави састанке са председницима Кине и Русије,па да им каже да ли да напуштају Косовске институције.Ваљда Вучић заборавио да им јави шта им је чинити
А коалиција са зликовцем Харадинајем је тада била представљана као најбоље решење за Србе на Косову и Метохији
musliu-vucic-1.jpg

Svud se dicim sto na babu licim.

Priština šalje 176 policajaca da zastraši birače

Srpska lista navodi da će Priština, radi demotivisanja i zastrašivanja birača, na izbore za gradonačelnike četiri opštine na severu KiM poslati 176 policajaca.
Kako navode, namera Prištine je da se na svakom biračkom mestu instalira dvočlana straža, u koju bi, uz lokalne, bili uključeni albanski policajci poslati iz Prištine.

Priština šalje 176 policajaca da zastraši birače

ZAUSTAVITE VELIKU ALBANIJU! Vapaj ministra odbrane odzvanja Balkanom - Ne zveckajte oružjem, neće samo srpska deca stradati!

Vulin je istakao da će Evropa, ukoliko brzo ne shvati da je tzv. Velika Albanija najveće zlo i pretnja miru na Balkanu, dočekati da se "ratni požar proširi po čitavom Balkanu".

Ne zveckajte oružjem, neće samo srpska deca stradati

Baš su dali gas pa i b92 je postao Alo haha.
Srbi izadjite na izbore jer prete Oluja, ISIS i još 300 čuda.

Pogledajte prilog 561562

Па зато га је Вучић и купио,да даје шлагворте Информеру,Куриру,Српском Телеграфу,и осталом напредњачком смећу

Back