Вучић примио делегацију оружаних снага Сједињених Америчких Држава

...
Pogledajte ovu nisku tj hronologiju dogadjaja:

1) Vucic u Fashingtonu kod Pensa
2) Vucic se vraca i pokrece "unutrasni dijalog" o Kosovu
3) Pens dolazi u Crnu Goru
4) Istovremeno na poklonjenje Pensu odlazi Brnabitchka
5) Istovremeno se u Crnoj Gori domundjavaju Milo Djukoanovic i Vuk Draskovic
6) Vucic dan posle prima delegaciju od 30 Americkih generala...
A Vucko je najobicniji agent Mi6-a i CIA-e !!!
....
ja bih se samo nadovezao na tebe posto si pomenuo najnovije dogadjaje:

1. vucic i toma su razbili SRS dok je seselj drzan i trovan u seveningenu, to je posao koji su odradili za CIA, pare su dobijali preko izraelske agencije za marketing sa sedistem u londonu
2. vucic je odbio dodika i RS za prisjedinjenje Srbiji
3. vucic je doneo zakon da kaznjava one koji ratuju u Donbasu na strani ruskog naroda
4. Vucic i sef BIA su stali na stranu NATO protiv Rusije u Crnoj Gori
5. vucic se sastao sa mekkejnom, ratnim profiterom, navodno zbog kosova a ja bih rekao zbog rusije: befriend and betray, vucic i dalje radi za amere protiv rusije ali prvo gleda da stekne poverenje rusije pa da ih zezne,
6. vucic je otfikario tomu, pro ruskog politicara, i sada sam vlada u SNS i celom srbijom a nema Tome ni da ga spreci da menja vojsku da ne bi napravili puc protiv njega zbog Kosova (Ana menja policiju i drzavnu upravu kako treba Amerima, ubacuju svoje ljude)

i naravno, vucic ne radi samo za britance, Mi6, na sastanku u hotelu u parizu 2008 godine su bili i americki, nemacki i francuski spijuni a francuz j sve to organizovao. taj francuz je NATO pobornik, lobista, u evropskom parlamentu a bio je kao spijun i na kosovu ranije, a evo nasao sam ga, arnaud danjean:
http://www.europarl.europa.eu/meps/en/96747/ARNAUD_DANJEAN_home.html

Poslednja izmena:
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас делегацију оружаних снага Сједињених Америчких Држава, у којој су двадесет један бригадни генерал и контра-адмирал, који су недавно унапређени у генералске чинове, а коју предводи пензионисани генерал Филип Бридлав, претходни командант снага НАТО у Европи.

Овај Бридлав је први после Мекејна који се залаже за рат с Русијом. Ето с каквим људима се окружује Муслиу.
И онда се питате зашто Руси не желе да нам испоруче МИГове.

http://www.mod.gov.rs/cir/11353/predsednik-vucic-primio-delegaciju-oruzanih-snaga-sjedinjenih-americkih-drzava-11353

IMG_20170802_082458.jpg

Председник Вучић примио делегацију оружаних снага Сједињених Америчких Држава

02.08.2017

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас делегацију оружаних снага Сједињених Америчких Држава, у којој су двадесет један бригадни генерал и контра-адмирал, који су недавно унапређени у генералске чинове, а коју предводи пензионисани генерал Филип Бридлав, претходни командант снага НАТО у Европи. Састанку је присуствовао и министар одбране Александар Вулин.

Председник Вучић је рекао да је веома значајно то што висока војна делегација САД посећује Србију у оквиру курса непосредног упознавања стратегијског окружења у коме ће обављати нове дужности, јер свака размена мишљења доприноси бољем разумевању и унапређењу сарадње.

На састанку је констатовано да је билатерална сарадња Србије и САД у области одбране веома развијена и да чини најбољи део свеукупних односа двеју земаља, уз поштовање војне неутралности наше земље. Председник Вучић је као добар пример издвојио сарадњу са Националном гардом Охаја, истичући да је сарадња која се остварује кроз Програм државног партнерства важна и за мир и стабилност у региону, чему је Србија искрено посвећена и даје свестран допринос.

Током разговора је размотрена и ситуација у региону, а председник Вучић је рекао да су мир и стабилност на Западном Балкану, као и економски напредак земље, приоритети политике Србије.

i to im je bila glavna tema razgovora, jel ? :per:

Back