жежени
Iskusan
- Poruka
- 5.323
Зао човек је болестан човек што се мене тиче.Nama oni zgledaju bolesni, ali nisu, oni su samo zli propagandisti koji umesto oružja koriste ovu epidemiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зао човек је болестан човек што се мене тиче.Nama oni zgledaju bolesni, ali nisu, oni su samo zli propagandisti koji umesto oružja koriste ovu epidemiju
znaci slazes se da sam tamo u pravuИди на тему о Титу , тамо доминираш.
Забрињавајуће је колико се труди и колико времена и енергије улаже у све то. Само ће да се сруши у једном тренутку.nasa forumska mata hari je specijalizovana da pronalazi retke primerke,
celu noc provodi na sakupljanju antisrpske gebelsovske propagande,
covek mora biti bas dobro cvrknut u glavu da to ne vidi
Никад није ни ишло, ено га где је увек било.Ono što njih ovde boli
Vide da Kosovo neće nigde ići i da ....
da, u pravu si,Ne pronalazi ona , nego dobija šta treba da plasira ....
da bogtemazo, tacno ko da joj zivot od toga zavisi,Забрињавајуће је колико се труди и колико времена и енергије улаже у све то. Само ће да се сруши у једном тренутку.
Проко, па ти треба да отвориш форум само за себе па да се тамо дописујеш сам са собом.znaci slazes se da sam tamo u pravu
a ovde cu priznati da sam mozda pogresio
2009 -- 350 -- http://www.politika.co.rs/sr/clanak/110721/Drustvo/Milosavljevic-Respiratora-ima-dovoljno
2020 -- 950 ---http://rs.n1info.com/Vesti/a578010/CINS-Koliko-respiratora-ima-u-kom-delu-Srbije.html
Pohvaljujem. Kada je nesto dobro pa makar uradio i SNS to da se kaze. Steta sto vuce repove iz 90tih i onog gofneta Seselja i neke izjave iz tog perioda to mu dosta odmaze.
СРБИН инфо@srbininfo
https://twitter.com/srbininfo/status/1247217859635412992
https://srbin.info/drustvo/masovna-tuca-migranata-u-kasarni-u-obrenovcu-reagovala-vojska-deo-njih-pobegao/ …
Масовна туча миграната у касарни у Обреновцу, реаговала војска! Део њих побегао!
У касарни у Обреновцу у којој су смештени мигранти прошле ноћи дошло је до масовне туче, због чега су на лице места изашле војска и полиција, сазнаје "Блиц".
srbin.info
3
19:41 - 6. апр 2020.
Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима
Zvučiš kao dobar sused.Neki ce me kritikovati ali treba da aktivno pomognemo sve gradjane Pokrajine Kosovo bez obzira na naciju ili veru.
Meni Pokrajina nije sused .Zvučiš kao dobar sused.
moraju da budu u formi...vežbaju...kada nemaju vatrenog oružjaМАСОВНА ТУЧА: Мигранти се бију моткама у Прешеву! Зашто крију од јавности? (ВИДЕО)
07:50 07.04.2020.
4
SMSFacebookVkontakteTwitterViberWhatsAppTelegram
Уколико би сте слушали лажне вести Комесаријата за миграције веровали би сте да у Србији нема већих проблема са мигрантима, они поштују правила, па чак и помажу Србији. Ипак реалност на терену је потпуно другачија.
Узнемирујући снимак на коме се могу видети велике групе миграната како се туку у азилантском центру у Прешеву, стигао је на адресу нашег портала преко Фејсбук групе „СТОП насељавању миграната“.
![]()
На снимку из кампа који обезбеђују наше снаге безбедности, се такође могу видети дугачке мотке са којима се мигранти ударају међусобно,
Истовремено се упадљиво види да са снимка изостају жене упркос широко распростањеним предрасудама да се по камповима махом налазе породице са малом децом. Учесници туче били су младићи у војно способној доби живота.
„Прешево синоћ, да ли је ово споровођење закона, где су надлежни да чувају од оваквих инцидента, да ли се надлежни можда плаше да интервенишу у овим случајевима и да ли су ти инциденти оно што је потребно грађанима Србије?“ написали су админситратори групе изнад снимка који је како наводе снимљен синоћ.
У току данашњег дана нисмо успели да пронађемо ни једну изјаву званичника Комесаријата у којој је јавности саопштено шта се дешавало јуче у Прешеву.
Због све учесталије праксе проглашавања истинитих информација за лажне вести, као и наратива по коме се за снимке из Србије саопштава да су снимљени у другим земљама Европе, истичемо да се у позадини снимка са десне стране види застава наше земље.
Погледај друге твитове корисника СРБИН инфо
ljude je naterao u izolaciju,propadaju im poslovi dobijaju otkaze,a on se seta kao da za njega ne vaze mere koje je uvela Vlada Srbije.Vuciceva predizborna kampanja traje cetiri godinePosle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Novom Pazaru, u koji je doneo 13 respiratora, objavom na društvenim mrežama, koju je preneo Direktno.rs, reagovao je pomoćnik gradonačelnika i predsednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Emir Ašćerić, izjavivši da nije reč o pomoći, već o političkoj kampanji. Ni 24 sata posle toga, smenjen je sa funkcije drugog čoveka Novog Pazara, što je na društvenim mrežama obrazložio gradonačelnik Nihat Biševac.
trazio si link i dostavila ti je link,ovo je tvoj odgovor na to sto nije lagala ?Колко сте болесни јбте.
Mora da Djilas stoji iza svega,protivnici pokretnih stepenica inace razbijaju italijanskiNaručeni članaka za srpsko tržište ... ova je tu da "skrene pažnju"
Oproban recept ....
Mora da Djilas stoji iza svega,protivnici pokretnih stepenica inace razbijaju italijanski![]()
prica se da ce Djilas da placa naprednjacima casove italijanskog jezika,da mogu online da citaju njegove narucene fake news na italijanskim portalimaDjilas i kodno ime