Вучић: Примаков и руска дубока држава ме притискају, мислим да Путин није умешан!

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1592237914900.png

Вучић: Примаков и руска дубока држава ме притискају, мислим да Путин није умешан!

Не пристајем ни на чије ултиматуме или притиске, каже председник Александар Вучић и додаје да се то односи како на део опозиције, тако и на неке стране факторе који хоће слабију Србију

1592237957000.png

14.06.2020.

Не пристајем ни на чије ултиматуме или притиске, каже председник Александар Вучић и додаје да се то односи како на део опозиције, тако и на неке стране факторе који хоће слабију Србију.

Он је рекао да људи у Србији не верују људима који су са до скоро 12, 13 одсто подршке данас пали на око 4 процента.

„Да предамо власт некоме зато што мисли да то заслужује без избора или зато сто страни фактори хоће слабију Србију, ја на то нећу да пристанем“, рекао је сицнох Вучић за Б92.

На питање новинара да ли то стиже са истока или са запада, председник каже да долази са обе стране и да то не крије, али да не може да каже јавно.

„Ја не мислим да је Путин био умешан у ово, то је био део њихове дубоке државе, као што је био део неких других“, каже поводом једног руског званичника који му је, пре пар месеци, дошао са предлогом да пристане на техничку владу.

Различите службе имају различите интересе и многи у свету имају интерес да Србија не буде јака, наводи председник Вучић.

Подсећа и да је 2008. српска влада састављана у тада најмоћнијој амбасади у Београду, уз присуство тројице тајкуна, али се, истиче, данас тако нешто не може замислити.

„Србија је напредовала и поносан сам на ту чињеницу“, каже Вучић.

Додаје и да Путина доживљава као пријатеља, као и Макрона, Меркел, Си Ðинпинга.

Поручује онима који мисле да нам је потребно да правимо непријатеље да се труди да од оних који иду против нас направи пријатеље, а не обрнуто.link

Ово је увод у сукоб Вучића са Ивицом Дачићем. Ускоро креће обрачун, а колaтерална штета биће Додиг и остали *******и из Хрватске друге лиге.

Pogledajte prilog 714036

Ово је увод у сукоб Вучића са Ивицом Дачићем. Ускоро креће обрачун, а колaтерална штета биће Додиг и остали *******и из Хрватске друге лиге.

Srbininfovce, ti si prosli put rekao da ce glasas za Dacica!!!

Dacic postaje suverenista, a Vucic ostaje sam na pozicijama globalizma (uz Comicku, Cedu, Canka i Cvorka).

Hahaha....Putin ima duboku drzavu?

Hahaha.... ovaj Vucic svojim krezubim sendvicarima moze da proda bukvalno sve.

Radule propoveda da i u Rusiji i Kini postoje suverenističke i globalističke struje, isto kao i u SAD. Valjda je ovaj mislio na to, mada ruska duboka država bi trebali da budu ex-KGBovci koji su i doveli Putina.

Mada, ne treba isključiti mogućnost da izmišlja za potrebe kampanje. Dobro nije rekao da neko hoće da ga ubije, ali ne zna ko.

Evo, znam da sam procitao pre par dana nesto o tome.
Pisao Blic pre 4 dana, pa otud i ovo pitanje za Vucica i odgovor

https://www.blic.rs/vesti/politika/...ladu-sa-opozicijom-a-danas-je-na-celu/hkdvv42

Doduse, samo su obnovili vest iz decembra prosle godine.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...pravi-vladu-sa-djilasom-i-obradovicem/lr4ncb9
Питање је онда, ако је СПС филијала Русије у Србији, зашто се труде да гурају СзС?

Ne postoji duboka država tamo.

Putin je alfa i omega.

Nije to USA.

Ovo je spin za predskolski uzrast.. Putin nema pojma a Primakov i ruska "duboka drzava" ga pritiskaju.. Opet gde i kako pritiskaju, o tome ni reci.. Mozda su mu skrenuli paznju da ce staviti veto na priznavanje Kosova ? .. To bi ga politicki ubilo.. Pre ce biti da je sve fikcija i lelekanje ne bi li Zapad (faktor koji ga stvarno pritiska) kupio ovu laz i dao mu jos malo vremena.. Ako Zapad nasedne na ovakve budalastine, onda oni nisu nista bolji ni pametniji od ovih Vucicevih glasaca ovde..

Sve u svemu, ako je istina da je ovo rekao, onda je kod Rusa zapecatio za sva vremena..

Pa zato što glavnu reč u Srbiji ima AV koji je zapadni igrač, a oni u SzS imaju Mlađu i Boška.
И они су перспективнији од Дачића?

Већу сигурност и бољу инфраструктуру имају у СПС-у.

Back