Вучић преломио да се не иде на парламентарне изборе

Za razliku od tebe, ja sam bio ubedjen da ce Vucic biti kandidat SNS (i uplatio 01.12.2016. na kladionici). Za parlamentarne je bilo jasno da nece biti iz preostog razloga sto Vucica zanima samo LICNI plasman a do njega ne moze doci bez Dacica, Ljajica i Pastora. Naravno, njima ne bi palo na pamet da mu daju podrsku ako bi bili i parlamentarni izbori osim ako bi svi bili na istoj listi.
E sad, da li ce biti 2. kruga zavisi iskljucivo od Seselja. Kada pocne zvanicna kampanja procenicu prema Seseljevim nastupima.

тачно тако , није да он не би расписао изборе , али онда неће добити гласове наведених крокодила .

Највећи губитник је дебела зока која је мислила да ће да буде премијер ..... а толико се обрадовала јадница да је скичала дан и ноћ чак и на дипломца . Сада када је очигледно да ће и даље да пуши нешто се ућутала .
Али зато прасац сваки дан прича како је ситуација стабилна и да нема потребе за парламентарним изборима .

Ja se ne ljutim, ako me ljudi ne razumeju.. ljutim se, ako ja ne razumem ljude..ako mrziš ,već su te pobedili ..lud zbunjen ,da li je normalan ?, pokazaće vreme ...
Ti baš imaš vremena...Koliko ti je do sad Vučić "pojeo" godina?
Ne vidiš kako se menja? Nabolje ili nagore?
Sklona si verovanjima?
Toliko.

:D Dakle, ukakio se preosvešćeni, i treba :D možda baš od ovih i ovakvih, s obzirom da su većina :D

plata-radnik-660x330.jpg

Back