Вучић преломио да се не иде на парламентарне изборе

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://rs.n1info.com/a230983/Vesti/Vesti/Vucic-prelomio-da-se-ne-ide-na-parlamentarne-izbore.html

Vanredni parlamentarni izbori u Srbiji neće biti održani u aprilu, zajedno sa predsedničkim, prenosi više beogradskih medija.

Navodi se i da bi lider SNS-a Aleksandar Vučić najverovatnije sutra trebalo da saopšti odluku da će biti raspisana samo trka za predsednika države.

Lider naprednjaka i budući kandidat za predsednika Srbije, Aleksandar Vučić, prelomio je da će biti stabilnija situacija u državi ukoliko se održe samo izbori za šefa države, navodi “Sputnjik”, a prenosi agencija Srna.

Prevagnulo je i stanovište da u vreme regionalnih potresa, političke krize u BiH, zaoštrenog stanja na Kosovu i Metohiji, ne bi bilo svrsishodno da se čak ni privremeno pravi vakuum u svim vodećim državnim institucijama, prenosi "Sputnjik".

Podsetimo, lider Socijalisičke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prethodno je izjavio da je u razgovoru s Vučićem zaključio da postoji politička stabilnost i da zato nisu potrebni novi parlamentarni izbori.

http://rs.n1info.com/a230983/Vesti/Vesti/Vucic-prelomio-da-se-ne-ide-na-parlamentarne-izbore.html

Vanredni parlamentarni izbori u Srbiji neće biti održani u aprilu, zajedno sa predsedničkim, prenosi više beogradskih medija.

Navodi se i da bi lider SNS-a Aleksandar Vučić najverovatnije sutra trebalo da saopšti odluku da će biti raspisana samo trka za predsednika države.

Lider naprednjaka i budući kandidat za predsednika Srbije, Aleksandar Vučić, prelomio je da će biti stabilnija situacija u državi ukoliko se održe samo izbori za šefa države, navodi “Sputnjik”, a prenosi agencija Srna.

Prevagnulo je i stanovište da u vreme regionalnih potresa, političke krize u BiH, zaoštrenog stanja na Kosovu i Metohiji, ne bi bilo svrsishodno da se čak ni privremeno pravi vakuum u svim vodećim državnim institucijama, prenosi "Sputnjik".

Podsetimo, lider Socijalisičke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prethodno je izjavio da je u razgovoru s Vučićem zaključio da postoji politička stabilnost i da zato nisu potrebni novi parlamentarni izbori.

E do qurtza, sta ce sada neandertalci koji
su vec na visinskim pripremama za jednokratni
kurs ubacivanja listica u dve kutije.!!!

gospodin premijer je jedan mudar nacitan i nadasve pametan coek.U Martu moram da kupim jos jedan kombi za posao,moracu da potrazim savet o gosn Vucica da umesto mene prelom,i Ford Transit il` Fiat Ducato.Jos ako bi gosn macak@ bio voljan da potegne veze da sto pre dobijem odgovor od gosn premijera, bio bih mu neizmerno zahvalan.Ipak gosn premijer kada prelomi on prelomi, i pametan je zato sto je uvek u pravu.Samo da me ne posavetuje da Kombi osvezim freskoslikarstvom,kicice nekako nisu moja jaca strana:(

U svojim predvidjanjima 2017. godine mislio sam da ce predsednicki kandidat SNS-a biti Toma, da ce izbori biti 9.04. (a sada se vidi da je prakticno nemoguce da budu pre 23.04. a zadnji datum je 30.04.) i da nece biti vanrednih parlamentarnih. Eto nesto da i ja pogodim.

P.S. i da, pogodio sam da SPS nece imati svog kandidata :D

Za razliku od tebe, ja sam bio ubedjen da ce Vucic biti kandidat SNS (i uplatio 01.12.2016. na kladionici). Za parlamentarne je bilo jasno da nece biti iz preostog razloga sto Vucica zanima samo LICNI plasman a do njega ne moze doci bez Dacica, Ljajica i Pastora. Naravno, njima ne bi palo na pamet da mu daju podrsku ako bi bili i parlamentarni izbori osim ako bi svi bili na istoj listi.
E sad, da li ce biti 2. kruga zavisi iskljucivo od Seselja. Kada pocne zvanicna kampanja procenicu prema Seseljevim nastupima.

Back