radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Nesrbijanac i danas vodi Srbiju.Koliko se sećam i Miloševića i Mladića su izručili nesrbijanci Đinđić i Tadić.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesrbijanac i danas vodi Srbiju.Koliko se sećam i Miloševića i Mladića su izručili nesrbijanci Đinđić i Tadić.
STA JE OVDE JEFTINO?Sigurno je bolje živeti u Srbiji, prosto zato što je jeftinije.
STA JE OVDE JEFTINO?
ovde je uvek neko sra.eI sta je tu lose za pojedinca?? Tamo neki Hrvat recimo ako mu je sra.nje u Hrvatskoj lepo se pokupi i ode u drugu drzavu EU i ima ista prava kao i gradjani te zemlje. Gradjanin Srbije ne moze nigde. A jednog dana ako ikada ta Hrvatska postane normalna zemlja mozda se ti ljudi i vrate. Kao sto se vracaju u Poljsku i investiraju a iz iste su milioni ljudi otisli ali sad se polako vracaju
Da skuplje je ali su i plate vece. Srbija galopira da se izjednaci sa cenama i to ce i biti.Ti si Hrvat, uzmi pa uporedi cene po Hrvatskoj sa ovdašnjim. Ono što ja znam je da pekare po pograničnim mestima na srpskoj strani već do podne ostaju bez svih proizvoda jer ih sve pokupuju Hrvati koji žive sa druge strane granice...
život ili sudbina običnog čoveka...Da skuplje je ali su i plate vece. Srbija galopira da se izjednaci sa cenama i to ce i biti.
A moje pitanje je bilo: STA JE OVDE JEFTINO?
Da skuplje je ali su i plate vece. Srbija galopira da se izjednaci sa cenama i to ce i biti.
A moje pitanje je bilo: STA JE OVDE JEFTINO?
A zasto bi se ti selio u HR? Ne znam kako smo do toga dosli.Plate su potpuno drugo pitanje, ja pričam o situaciji gde neko ima relativno normalna primanja i može da bira gde će da živi. Jeste, u odnosu na prosečnu srpsku platu ovde je sve skupo, ali uzmimo za primer moju situaciju. Zarađujem nešto oko 1100 - 1200 evra mesečno. Kada bih sa tim parama živeo negde u Hrvatskoj ili Sloveniji, nekako bih preživljavao, ali ne bi bilo lepo jer bi dve trećine te plate odlazilo samo na stan i režije. Recimo da i ovde moram da iznajmljujem gajbu, samo ti troškovi su duplo manji, a o cenama ostalih proizvoda i da se ne priča. Dakle, ja bih trebao da budem lud pa da se sad preselim u Sloveniju, kad u Srbiji sa tim parama mogu da živim ne pristojno, nego bahato.
A zasto bi se ti selio u HR? Ne znam kako smo do toga dosli.
Ovde cene galopiraju iz dana u dan, gorivo je na istorijskom maksimumu...
Uzivaj dok traje, ali bice sve gore.Došli smo do toga upoređujući cene života tamo i ovde. I valjda smo došli do zaključka da je sa normalnim primanjima poput mojih znatno isplativije i bolje živeti u Srbiji. Jer moja plata jeste veća od prosečne hrvatske plate, ja ne mogu da zamislim kako se oni jadnici tamo muče sa tim parama, za moj stil života njihove plate ne bi pokrile ni polovinu meseca. Kao ni moja kada bih tamo živeo, ali mi zato ovde plata pokriva sve i može i da se sačuva nešto...
Uzivaj dok traje, ali bice sve gore.
Nesrbijanac i danas vodi Srbiju.kao da ste maloumni pa nemate svog coveka, uvek moraju sa strane da vam ih dovode.
![]()
Kako vreme prolazi kockice se sklapaju vidi se ko je i zasto stoji iza razbijanje Yugoslavije politike i rata svi protiv srpskog naroda prema kojem je sve dozvoljeno i kad nam nisu nista mogli krenuli su sa nato paktom u bombardovanje svega sto je srpsko.Mi i na Kosovu i Metohiji nismo porazeni dogovorno smo privremeno napustili nas deo zemlje i ako opet ne bude izdaje u Beogradu vraticemo ga pod nas suverenitet kad tad.Ove rezolucije o srbima kao genocidnom narodu nije nista novo nagledali smo se mi i gorih stvari od nasih komsija podguznih muva i !914,1941,1990-h Bog je na nasoj strani pobedicemo ih opet.Kada imaš ceo Zapad protiv sebe nemaš pravo ni na jednu grešku.
Srebrenicom on vojno ili na bilo koji drugi način nije postigao ništa ali je zato celu Srbiju smestio u limb jer je Srebrenica iskorišćena kao izgovor za okupaciju Kosova.
Umesto što se busate u svoju čast počnite malo da razmišljate za promenu.
Ovako kako se radi već decenijma gradi se samo ultimativni poraz a ne pobeda.Kako vreme prolazi kockice se sklapaju vidi se ko je i zasto stoji iza razbijanje Yugoslavije politike i rata svi protiv srpskog naroda prema kojem je sve dozvoljeno i kad nam nisu nista mogli krenuli su sa nato paktom u bombardovanje svega sto je srpsko.Mi i na Kosovu i Metohiji nismo porazeni dogovorno smo privremeno napustili nas deo zemlje i ako opet ne bude izdaje u Beogradu vraticemo ga pod nas suverenitet kad tad.Ove rezolucije o srbima kao genocidnom narodu nije nista novo nagledali smo se mi i gorih stvari od nasih komsija podguznih muva i !914,1941,1990-h Bog je na nasoj strani pobedicemo ih opet.
Ratove smo na kraju uvek dobijali a gubili za stolom takav je slucaj i danas, dok je ovakvog usranog Beograda i srba u njemu nema nam srece ni za sest vekova.Pod hitno Beograd mora da se oslobodi i da u njemu srbi vode glavnu rec.Ovako kako se radi već decenijma gradi se samo ultimativni poraz a ne pobeda.
Jer sve prelomne tačke koje si naveo bile su poraz na ovaj ili onaj način.
PSR se okončao epskom vojnom pobedom ali po cenu smrti svakog trećeg žitelja Srbije.
Posle DSR Srbiju je zbog titoističkog terora napustilo više miliona ljudi u mukloj tišini.
1990. je titoistički konglomerat iskoristio da privatizuje nacionalizovano što je ezumna pljačka zbog koje je otišlo još bar milion ljudi.
Srbija je repopulisana, uništena i ostavljena da se polako odumire.
Ako se ova generacije ne pobuni protiv pseudoelite koja forsira takav scenario deca će nas najdublje prezirati, Tako nam se zalomilo, zaglupljeni roditelji su nam ostavili zapanjujuće poremećenu državu.
Odavno se govori o preseljenju prestonice i ja se iskreno nadam da će se to i desiti u dogledno vreme. Kragujevac, Kruševac, Niš gde god.Ratove smo na kraju uvek dobijali a gubili za stolom takav je slucaj i danas, dok je ovakvog usranog Beograda i srba u njemu nema nam srece ni za sest vekova.Pod hitno Beograd mora da se oslobodi i da u njemu srbi vode glavnu rec.
Sazrelo je...Odavno se govori o preseljenju prestonice i ja se iskreno nadam da će se to i desiti u dogledno vreme. Kragujevac, Kruševac, Niš gde god.