Vučić poslao jasnu poruku Crnoj Gori: "Daleko vam lepa kuća!"

Storage Temptation

Elita
Banovan
Poruka
21.197
"U poslednjih godinu i po dana čujem da se Srbija meša u nečije unutrašnje odnose. Ono što mene zanima, a to je da našem narodu u regionu da podigne glavu, i da je to što je neko imao nameru da ih žigoše i da su namerno želeli da ostave stigmu i žig ne jednom, našem narodu. Ja znam da tu postoje neke stvari što im ja smetam", rekao je Vučić govoreći o rezoluciji o Srebrenici u Crnoj Gori.

"Sve to što su uradili, jasno je, okrenuto je protiv vitalnih interesa Srbije. Daleko im lepa kuća," rekao je Vučić

1587362141400-png.684634

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=20&nav_category=11&nav_id=1878177

Maske su pale!
Iako je Crna Gora na euroatlantskom putu, takozvani Beograd* im se protivi!
Evropo probudi se, SNS je ruski igrač!

Зашто не чуте, изгледали би много озбиљније.

Најпре глуми лудило да се пресуде и декларације не односе на Србе, који би требали да живе уздигнуте главе, већ на појединце.
Потом Црна Гора само се прикључи ставу који има цела ЕУ, којој Црна Гора жели да приступи, и избије оно простачко лице српске политике које је од нас направило губавца региона којега сви избегавају у широком луку.

"U poslednjih godinu i po dana čujem da se Srbija meša u nečije unutrašnje odnose. Ono što mene zanima, a to je da našem narodu u regionu da podigne glavu, i da je to što je neko imao nameru da ih žigoše i da su namerno želeli da ostave stigmu i žig ne jednom, našem narodu. Ja znam da tu postoje neke stvari što im ja smetam", rekao je Vučić govoreći o rezoluciji o Srebrenici u Crnoj Gori.

"Sve to što su uradili, jasno je, okrenuto je protiv vitalnih interesa Srbije. Daleko im lepa kuća," rekao je Vučić

1587362141400-png.684634

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=20&nav_category=11&nav_id=1878177

Maske su pale!
Iako je Crna Gora na euroatlantskom putu, takozvani Beograd* im se protivi!
Evropo probudi se, SNS je ruski igrač!
ZAR TO NIJE DIVNO? :D

p.s. odavno je DW objasnio da su Srbija i Srpska - proruski orijentisane :super:

a to što neki vole američku kofu ladnih gomana preko glave samo daj neku paru nećemonim se mešamo u zabavu a još manje da zavidimo :kafa:

p.s. opet si omanuo sliku al nećemo cepidlačimo, samo ti radi svoj pos'o :lol:
4074805305e4715bfa536b743216632_v4_big.png

Ovaj vaš Alek živi u nekoj dalekoj prošlosti. Koliko god CG bila skurcana na svim razinama, korumpirana i mafijaška, napredak i razvoj je neupitan, i za 5 godina će joj Srbija gledati debelo u leđa.
Aha, sigurno. Kako su krenuli, biće gori i od takozvanog kosova - šipcima ameri guraju pare, a malo se i bave švercom i trgovinom narkoticima,
a crnogorci, otkako je Milo prestao da se bavi švercom, nemaju ni to.
Za 5 godina ćete vi rvati gledati nama u bulju, a kamoli ona beda od crne gore.

A za to vrijeme će Srbija još uvijek mantrati o Kosovu.
Za 5 godina je srpska vojska i policija opet na KiM, kako i priliči.

Pa ako su Ljubljana, Skopje, Sarajevo, svi složni da je EU kul a Genocid uncool, zašto se samo Dodik i Vučić protive?

They are the weakest link!

784-D8-B16-ACCC-44-E8-B569-83-AA320-C148-C.jpg

Pa Tadic ti je doveo ovog demona na vlast...

Zato i uklonise kumove i svedoke te "svadbe" Mikija Rakica i Cvijana...

I on bi sad kao da spasava...

....

Evo imaćeš priliku za nekoliko meseci na predsedničkim izborima da se opredeliš između Tadića i Vučića

Radije cu tim glasackim listicem da obrisem dupe...ako je to izbor...
Jer je skoro pa jednaka "vrednost" pomenutog dvojca...
Ovaj drugi samo vise dismr na NWO sektu...a obojica joj jednako sluze...

...

Aha, sigurno. Kako su krenuli, biće gori i od takozvanog kosova - šipcima ameri guraju pare, a malo se i bave švercom i trgovinom narkoticima,

I Alek vjeruje da će Hrvati za 5 godina gledati Srbima u bulju, ali to nije realno. Realno je da ćete biti politički zarobljenici Kosova, realno je da će se CG približavati EU a Srbija tapkati na mjestu i realno je da za 5 godina srpska vojska neće biti na Kosovu.
Ali, nada umire posljednja.

Sve zavisi ko se više poturči u NATO, taj prosperira.

Mali Rusi nazaduju

Back