Vučić:Ponudio sam Delevićki resor spoljnih poslova

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/vucic-ponudio-sam-delevicki-resor-spoljnih-poslova/

BEOGRAD - Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić potvrdio je danas da je Milici Delević ponudio da bude šef dilomatije, ali da još nije dobio odgovor.

Na primedbe da SNS nema kadrove koji mogu da efikasno upravljaju državom, Vučić je u intervjuu nedeljniku "Vreme" rekao da ta stranka ima barem 50 hiljada ljudi koji su bolji od potpredsednika DS Dušana Petrovića ili Dragana Šutanovca.

"Svi naši ljudi su bolji od njih, ali, ako me pitate da li tražimo bolje, da, tražimo. Ako me pitate zavidim li DS-u na Milici Delević, da, zavidim - voleo bih da je naša", rekao je Vučić, i potvrdio da je direktorki vladine Kancelarije za evrointegracije nudio mesto šefa diplomatije, ali da još nije dobio odgovor.

Срећом по нас госпојица ,госпоја Делевић је "дипломата од каријере" .... Учиниће "много" за Србију!
Вучићу су вране мозак попиле више не зна шта ће са собом,нутка министарства свима редом као да ми је то баба оставио у наслеђе! Баш ме занима који су му критеријуми за одабир јер поменута је од јуче у свом квази'-послу европејског интегратора у Србији,значи није стручност,каријера ни искуство критеријум,шта онда јесте?

. . .

Ја нисам гласао за СНС нити ћу гласати кад могу ту странку да воде овакви попут Вучића! Дана радног стажа ван политике нема,ништа у животу поштено није стекао а сад ће он да бира министре! Е Србијо кукала ти мајка кад те воде овакви слепци и ниткови!
Моја опција је дефинитивно ДСС! Било би лепо да се направи коалиција ДСС+СРС+Двери...Дсс има 7%,радикали и двери по 4%..... то је лепих 15% са тенденцијом да нарасте на више.... остало све су ниткови....

Poslednja izmena od moderatora:
Sve meni to lici na onu scenu, negde pocetak 1945te, Hitlerov bunker, nemacki generali na ogromnoj mapi pomeraju figurice, armije i tenkovske divizije, pregrupisuci luftwafe. Sta bi bilo kada bi bilo, i tako jedan od njih (Vucic?!) kaze: ako ovde pomerimo ove dve armije, i ovih 20 tenkovskih divizija, na ovu stranu grupisemo avijaciju, napravicemo smrtonosni kontraudar rusima, od koga nema oporavka... :hahaha:

U tom trenutku upada jedan sav iscepani, raskrvavljeni general, pola lica mu oprljeno, krvari iz tri rane na telu, oni ga svi zabezeknuto gledaju, a on ce vrlo smireno: "Gospodo, Rusi su probili front!" :ok:

_nobody_

Било би лепо да се направи коалиција ДСС+СРС+Двери...Дсс има 7%,радикали и двери по 4%..... то је лепих 15% са тенденцијом да нарасте на више.... остало све су ниткови....
То сам прижељкивао пре избора. Најбоља комбинација!

Moze Vucic da kaze i da ima 555 hiljada miliona boljih ljudi - samo sto ih niko nije video. Izgleda da ima koliko hoces neiskusnih teoreticara - koje on ne ume da prepozna jer je i sam teoreticar, nema mnogo znanja o vladanju... Cak mu je i ono pre 2000. sto je bio ministar isparilo izgleda...

Za takvo mesto, ako imas 10 ljudi - ihaaa puno.

Jos da glasaci SNS shvate sta su glasali... :whistling:

evo za sta su glasali.
za buducu opoziciju, a nadamo se i vanparlamentarce za 4 godine. :super:

images

Nije ovo konkurs za mis, nego tema o jednom ministru tj. ministarki

Svako ume da ode na google i da ukuca ime. A 90% naroda i ovako zna kako ko izgleda.

Pa sta ako zna????

Zasto tebi smeta slika doticne....uz nju nema nikakav ruzan komentar....samo slika???

Po toj logici sve slike sa ovog foruma treba obrisati posto svako zna na googlu da ukuca.

Po drugi put - ukoliko je zaista Vucic prelozio ovu niksicku kokosku za ministra , onda je jasno da je Vucic izdajnik i placenik ....

Vucic je ovde nebitan. U pitanju je politika koja preuzima vlast. Ja ovo posmatram ovako- ili je ovo jedna od fingiranih igara pred Zapadom ili je ovo samo jos jedno ispunjavanje diktiranih uslova Zapada (citaj: Vasingtona i Brisela).
Ja sam mislio da je jedini uslov koji su dobili da Kostunica ne bude u vlasti ali se plasim, da je to bio samo lakmus za dalje ucene i uslovljavanja. Jer, njihov sistem je sto se vise saginjes oni te sve vise pritiskaju prema dole!

Back