Vučić ponovo o neradnoj nedelji i slobodnom vikendu: Ne može, mora da se radi, nemojte spavati

Sikter bre uvlakacu poltronski! BOTINO SNSovska!
Botujem iz ideala, nikada nijedne ustaske kune nisam za botanje vidio.
Cak sam se zelio uclaniti u SNS, Frtajler mi ostavio link, ali ne mogu zbog toga sto ne zivim u Srbiji.
Neki botaju za zlikovce poput Putina, ja botam za bozjeg avatara na zemlji.
Cak me malo Vucic i podsjeca na andjeoskog Ben Hawkinsa iz serije Carnivale, isto je takav izmucen, ali ustrajan u pomaganju najpotrebitijima.

Botujem iz ideala, nikada nijedne ustaske kune nisam za botanje vidio.
Cak sam se zelio uclaniti u SNS, Frtajler mi ostavio link, ali ne mogu zbog toga sto ne zivim u Srbiji.
Neki botaju za zlikovce poput Putina, ja botam za bozjeg avatara na zemlji.
Cak me malo Vucic i podsjeca na andjeoskog Ben Hawkinsa iz serije Carnivale, isto je takav izmucen, ali ustrajan u pomaganju najpotrebitijima.

Vucic bozji avatar na zemlji?> Ne huli..Jasno mi je ko mozes biti, imao sam takvog jednog prijatelja koji kad sam napisao nesto protiv predsednika-kao da sam protiv njega licno. Jes, SNS BOT si-samo nisi moodo da priznaash k'o chovek...

Vucic bozji avatar na zemlji?> Ne huli..Jasno mi je ko mozes biti, imao sam takvog jednog prijatelja koji kad sam napisao nesto protiv predsednika-kao da sam protiv njega licno. Jes, SNS BOT si-samo nisi moodo da priznaash k'o chovek...
Slusaj prijatelja i mene, daleko ces dogurati.

Back