Vučić ponovo o neradnoj nedelji i slobodnom vikendu: Ne može, mora da se radi, nemojte spavati

toz972

Poznat
Poruka
8.376
Vučić ponovo o neradnoj nedelji i slobodnom vikendu: Ne može, mora da se radi, nemojte spavati
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...-Ne-moze-mora-da-se-radi-nemojte-spavati.html

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je sinoć u Parizu državnim službenicima da ako žele da budu u "njegovom vozu" da nema spavanja i slobodnog vikenda.

KOMENTARI 35

INFO 01.02.2021. | 09:38

Foto: FoNet
Razlog tome je što, ističe, Srbija mora da ubrza svoj napredak.

"Ako hoćete da spavate, onda idite negde drugo, idite po opozicionim medijima i govorite sve najgore o meni, slaviće vas… Mene izbori ne zanimaju, mene interesuje napredak Srbije. Ili ste tu, ili ste ušli na taj voz koji donosi promene našoj zemlji ili izađite iz voza, pa čekajte Godoa i nadajte se da ćete nekoga da srušite na izborima 2022. godine", zaključio je Vučić.

Kako je dodao, "mi moramo da razumemo da svi moraju da se angažuju da rade i vikendom, a ne da dolaze da pitaju da radimo četiri dana nedeljno ili da nedelja bude neradna".

"Ne može. Mora da se radi. Nemojte spavati, nemojte ustajati kasno. Potrebno je da radimo vikendom, da radimo više kako bismo stigli najrazvijenije zemlje Evrope", rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik je i ranije govorio o tome da neće pristati na zahteve da se u Srbiji nedelja proglasi neradnim danom.

"Ne može neradna nedelja. Ne dam. Ko hoće da ne radi nedeljom, nek ide i neke druge zemlje", naveo je on.

Vučić je rekao da mi to sebi ne možemo da priuštimo kao i da treba da se ponosimo time da "treba da radimo više".

Kako je naveo tokom posete Jerusalimu, ne razume ideju o uvođenju zabrane rada nedeljom. Vučić je ukazao da Srbija treba da iskoristi to što njena ekonomija brže jača od drugih u ovom trenutku i da sada ne zastane.

"Ne znam čija je to ideja. Video da sam da su Crna Gora i Hrvatska to usvojile. Ja sam protiv toga. Svaki čovek bi hteo da ima zagarantovano slobodno vreme. Ali, možeš ti, ali nemoj mene da teraš, ja hoću da radim", kazao je on.

Vučić je tada napomenuo da se zabrana rada nedeljom u Crnoj Gori i Hrvatskoj nije pokazala dobrom.

"Sada, kada imamo rast ekonomije treba da ga podstičemo, da se hvalimo da radimo više, a ne manje. Znam da niko ne voli to da čuje, ali to je istina", istakao je predsednik.
Autor: Tanjug

Reče čovek koji nema jedan dan radnog staža u realnom sektoru. Da li mi uopšte imamo sindikate i radnička udruženja koji bi branili prava radnika?

И најпишљивији лични доходак мора да се зарадии, крвавим радом !!!

4592615_tesna-koza-2prvarsmp4000009560jpg

Hahahaha

Brzo ces ti u prdekanu izdajnice!

Tamo biju i nedeljom

"Мислим да не би требао да идем у ћорку...ја јесам мућкао..али нисам мућкао ко они што су мућкали....ја сам мућкао у складу с прописи"

Јбте, па ми то остварујемо напредак захваљујући радној недељи. То је тајна нашег успеха.

Зато он и ради само недељом, осталих дана сецка траке на отварању разних објеката, јури од телевизије до телевизије, држи конференције за штампу - дакле ништа корисно не ради.

Јбте, па ми то остварујемо напредак захваљујући радној недељи. То је тајна нашег успеха.

Зато он и ради само недељом, осталих дана сецка траке на отварању разних објеката, јури од телевизије до телевизије, држи конференције за штампу - дакле ништа корисно не ради.

Nikada nije i nikada ni nece nista korisno raditi u zivotu. Tako je naucen od malih nogu.

Bibliju treba apdejtovati, ocigledno je izgubila korak sa vremenom.
Moguće i da će to da uradi. Ipak je on najpametniji na svetu. Moguće da će da promeni božije zapovesti pa će neke od božijih zapovesti biti Ne kradi i ne poželi tuđe osim ako nisi član SNS-a, šest dana radi a sedmi odmaraj ako si član SNS-a a ako nisi onda radi i sedmi dan, ja sam predsednik tvoj, i nemoj imati druge predsednike umesto mene, ne pravi sebi idola niti kakva lika, osim predsednika i nemoj im se klanjati niti im služiti osim predsedniku, poštuj predsednika svojega da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji, ljubi predsednika svojega svim srcem svojim, svom dušom svojom, svom misli svojom i svom snagom svojom, ljubi predsednika svojega kao samog sebe. Molitva predsedniku bi glasila ovako...Verujem u jednog predsednika Svedržitelja, Tvorca neba i zemlje i i autoputeva i svega vidljivog i nevidljivog. I u jednog predsednika koji je radi nas i našeg spasenja sišao sa nebesa da nam gradi autoputeve i da nas izbavi iz bede. I kojeg razapinju jadnog za nas i koji je primio sve naše grehe na svoja nejaka pleća. Pojte mu Srbi pesmu i utrojte. Uskliknimo s ljubavlju svetitelju predsedniku.

Poslednja izmena:
Normalno da radi 25/7 kada je pripravnik kod svakoga
Ево, сад је и приправник код Ђуке Бизона такође.
50 и кусур година, ништа корисно није урадио, уписао школу за тренере, хвали се успесима са факултета, не ваља му народ.
Мислим, сви понекад налетимо на такве ликове, по славама и разним скуповима. И углавном их некако гледамо нит' "ма види будалу", нит' "јадан човек". Е како је од свих тих кретена овај успео да заседне, то је мистерија.

Back