Vučić pomogao (ili će pomoći) austrijskim desničarima

Prvo, ja ga nikad nisam nazvao tako prostački kao što kažeš. Nego *******i. Em je kulturnije, em mu lepše stoji, em liči.
Ima razlike izmedju P+++E i pice, ali ne verujem da ti to razumeš:mrgreen:

Al' najjače ti je ovo: JAVNU LIČNOST:super::rotf::hahaha:

S obzirom da je izdao šešelja idi malo da vidiš šta tek radikali pišu o njemu i kako ga nazivaju:mrgreen:

Taj "*******i" je jedini ostao dosledan!! Bravo Aco:super:

Da su Austrijanci ubili Kralja Petra recimo u Novom Sadu 1914.Sta bi Srbija rekla?! Nema veze,pretpostavljam?!

Ко је убио Аустријског цара?
Нешто се не сећам...
Додуше неки Босанци су убили престолонаследника...

Razlika je u detaljima a ne u sustini!

Немаш ти појма које су прљаве свиње ти муслимани по Западној Европи (част изузецима), примитивна стока живи само од социјале помоћи, а ако којим случајем законски и праведно буде ускраћена за ту помоћ, онда из њих излази њихово стварно ја где прете убиствима, разбијају аутомобиле, разбијају прозоре на кућама. Мој ужи члан породице ради у Холандији као државни службеник за питања социјалне помоћи "најугроженијим". Какве све проблеме има да је то за неверовати, али у 99 посто случајева су муслимани ти који праве проблеме држави и државним радницима.

ovde u gornjoj austriji muslimani slave KARADZICA sto ih je proterao ovde zive kao izbeglice imaju socijalnu pomoc 750€ mesecno stan a da su ostali u bosni stabi onda imali ?????????????????? najverovatnije nista sedeli bi negde pred prodavnicom i cekali da im neko plati pice ovako lepo svaki mesec 750€ meseci cesti hvala bogu, svakog vikenda idu u bosnu donose namirnice i cigarete preprodaju cigarete a policija gleda i nista im ne moze, a normalan radni covek mislim na one koji imaju redovan posao i placaju porez sto rade i socijalno moraju za svaki lek da plate ili recept ili kada idu kod lekara za sve moraju da plate a izbeglice iz bosne to ne moraju dovoljno je samo da kazu da su izbeglice i stvar je uredu (ovo pisem iz iskustva)
:(:eek::neutral:

ovde u gornjoj austriji muslimani slave KARADZICA sto ih je proterao ovde zive kao izbeglice imaju socijalnu pomoc 750€ mesecno stan a da su ostali u bosni stabi onda imali ?????????????????? najverovatnije nista sedeli bi negde pred prodavnicom i cekali da im neko plati pice ovako lepo svaki mesec 750€ meseci cesti hvala bogu, svakog vikenda idu u bosnu donose namirnice i cigarete preprodaju cigarete a policija gleda i nista im ne moze, a normalan radni covek mislim na one koji imaju redovan posao i placaju porez sto rade i socijalno moraju za svaki lek da plate ili recept ili kada idu kod lekara za sve moraju da plate a izbeglice iz bosne to ne moraju dovoljno je samo da kazu da su izbeglice i stvar je uredu (ovo pisem iz iskustva)
:(:eek::neutral:

To ti pričam, moja jedna riba je slavila tuđmana, karadzića i mladića sto su je ratom proterali iz neke bosanske vukoyebine pa je sada je u Beogradu :mrgreen:

Aleksandar Vucic je, po mojim informacijama, Heinz-Christian Stracheu, vodji austrijskih 'slobodnjaka', inace ekstremnih anti-evropskih desnicara, poklonio plavu srpsku, pravoslavnu brojanicu kojom on ponosno paradira na posterima pred izbore u subotu. Plava boja nije slucajna, jer ove dve stranke dele tu boju kao svoj zastitni znak.
Ne verujem da se brojanica, koja je u prvom planu, slucajno nasla tu gde jeste, a onda nije ni slucajno se pozicija slobodarske stranke (FPÖ) medju migrantima popravila. Naime, po istrazivanju danasnjeg Presse-a, Strache je medju migrantima druga najpopularnija opcija, sa 23%, i ispred njega su samo socijal-demokrati (SPÖ) sa 31%. Kada se uzme u obzir da smo mi i Turci najbrojnije manjine u Austriji, a da je politika FPÖ otvoreno anti-islamska i anti-turska, matematika postaje prosta.

Jetzt_gehts_um_uns_Oesterre.jpg

Evo kako Vucic koristi svoju politicku moc u sirotoj Austriji :lol:

Inace, izbori u Austriji su u nedelju, nakon raspada crveno-crne koalicije narodnjaka (ÖVP) i socijal-demokrata SPÖ. Ocekuje se da FPÖ na tim izborima osvoji jako 3. mesto sa projektiranih 18%.

A zaboravio si i posle Srba na prvom mestu i Turaka na drugom mestu i Hrvate na trećem. I oni imaju dosta veliku dijasporu u Austriji. :rtfm:

Ne vidim apsolutno nista lose u tome da jedan srpski nacionalista podrzava partiju kojoj je predizborni slogan:"Austija austrijancima".
Sto smatra da austrijanci moraju da imaju vise prava od nacionalnih manjina u SVOJOJ zemlji....
Time se i direktno i indirektno zalaze i za pretpostavljeni slogan :Srbija srbima", kao i sve sto ide uz to.
A vase paralele o dedovima, pradedovima , o nekim zlocincima ili zrtvama pre mnogo godina, su price za malu decu.
Posebno su tu licemerne demokrate, koje kada im odgovara podvlace paralele sa prvim svetskim ratom.Da im slucajno odgovara, vratili bi se oni i 500 pa i vise godina u proslost, samo da bi opravdali svoje teze, koje veze sa zivotom nemaju.
Cak pokusavaju da prekrajaju i istoriju, nekim nebuloznim pricama naucenim od Sonje Biserko i komp.

Aleksandar Vucic je, po mojim informacijama, Heinz-Christian Stracheu, vodji austrijskih 'slobodnjaka', inace ekstremnih anti-evropskih desnicara, poklonio plavu srpsku, pravoslavnu brojanicu kojom on ponosno paradira na posterima pred izbore u subotu. Plava boja nije slucajna, jer ove dve stranke dele tu boju kao svoj zastitni znak.
Ne verujem da se brojanica, koja je u prvom planu, slucajno nasla tu gde jeste, a onda nije ni slucajno se pozicija slobodarske stranke (FPÖ) medju migrantima popravila. Naime, po istrazivanju danasnjeg Presse-a, Strache je medju migrantima druga najpopularnija opcija, sa 23%, i ispred njega su samo socijal-demokrati (SPÖ) sa 31%. Kada se uzme u obzir da smo mi i Turci najbrojnije manjine u Austriji, a da je politika FPÖ otvoreno anti-islamska i anti-turska, matematika postaje prosta.

Inace, izbori u Austriji su u nedelju, nakon raspada crveno-crne koalicije narodnjaka (ÖVP) i socijal-demokrata SPÖ. Ocekuje se da FPÖ na tim izborima osvoji jako 3. mesto sa projektiranih 18%.

Znači, "srpske patriJote" u stvari su obični bečki konjušari.Doslovno.

• Podržavam
Reactions: Reg
Austrija "skreće u desno"
29. septembar 2008. | 00:51 -> 01:46 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd, Beč -- Preliminarni rezultati prevremenih parlamentarnih izbora u Austriji pokazuju da ta zemlja politički "skreće u desno".

Iako je vladajuća Socijaldemokratska partija pobedila, ima za sedam odsto slabiji rezulat u odnosu na prošle izbore 2006. Ekstremna desnica znatno je ojačala, tako da Partija Slobode i Alijansa za budućnost Austrije ekstremiste Jerga Hajdera zajedno imaju skoro 30 odsto glasova.

Među najvećim gubtinicma je Narodna partija, koja je izgubila podršku devet odsto birača.

Uprkos tome što je Socijaldemokratska partija pobednik na parlamentarnim izborima u Austriji, najveći uspeh ostvarila je esktremno desničarska stranka Partija slobode, koja je osvojila 17,9 odsto glasova, odnosno 6,8 odsto više nego 2006 i time zauzela treće mesto.

Partija slobode Hajnc-Kristijana Štrahea je u predizbornoj kampanji posebnu pažnju posvetila srpskoj zajednici u Austriji, koje su ostale stranke, donedavno zapostavljale.

Ova stranka čak je i otvoreno podigla glas protiv nezavisnosti Kosova.

:super:

Vorläufiges Endergebnis: SPÖ 29,71 Prozent, ÖVP 25,61, FPÖ 18,01, BZÖ 10,98, Grüne 9,79, LIF 1,91, Fritz 1,77, Andere 2,22

Mandate: SPÖ 58, ÖVP 50, FPÖ 35, BZÖ 21, Grüne 19

http://derstandard.at/

Strache je zaista stavio Srbe na odredjenu vrstu pijadestala. Rekao je da se Srbi 'vrlo dobro integrisu', sto se treba gledati kroz politicku prizmu. Prvo, ne zeli da ispadne nacista, pa podrzava jednu veliku emigratsku skupinu, a ni glasovi te skupine nisu za bacanje.
Ja sam najvise iznenadjen Hajderovim uspehom. NJegov rast je preko 6%.
Zanimljivo je da su ovo prvi austrijski parlamentarni izbori u kojima je granica za pravo glasa spustena sa 18 na 16. Upravo medju tim glasacima je FPÖ najjaca partija.

Inace, ovo sto Drinjaca kaze nije daleko od istine. Strache je protiv zloupotrebe azila, koja je ovde ucestala.

Brojanicu je dobio od popa u 17-om bez. u nasoj crkvi,gde je prisustvovao jutarnjoj liturgiji jos pre dve nedelje.:ok:

SVJESNO U DESNO
ZIVJELA SLOBODA ,SRBIJA , SLOBODNA AUSTRIJA I SVI KOJI VOLE I PODRZAVAJU SRBIJU

Back