Vučić: Ovo je potpuno nova mera, večeras je prvi put čujete! Mladima na poklon 100 evra!

Razumem ono ispiranje mozda u vreme Slobe, nema interneta, sankcije, ratovi, pizdarije pa nekako i da sludis narod.

Ali 2022. godina u Srbiji i dalje se koriste iste metode ispiranja mozga... Neverovatno! Znaci ni cm pomaka posle toliko godina!

Glup je vučić 100 evra tehnički gledano ne vredi ništa jer niko ne koristi evre u srbiji.
Prica u valuti evro a deli nastampane dinare... Koje su to fore...

Razumem ono ispiranje mozda u vreme Slobe, nema interneta, sankcije, ratovi, pizdarije pa nekako i da sludis narod.

Ali 2022. godina u Srbiji i dalje se koriste iste metode ispiranja mozga... Neverovatno! Znaci ni cm pomaka posle toliko godina!

Prica u valuti evro a deli nastampane dinare... Koje su to fore...
Mi mladi smo zadovoljni, sad imamo po 100€. Sad ću da se prijavim i kao penzioner za novih 20.000 din. Ima se, može se! :worth:

A glupan misli da ce zbog 100e neko od klinaca da glasa za njega lol. Ma daj... Boli ih kurazz vecina nece ni izaci na izbore...

A ova najava da ako pobedi dace jos 100e... To je pokazatelj sta misli o inteligenciji srpske omladine...
I u pravu je.
Generacija koja gleda propalitete za roditelje a diktatore za dede I babe je vise nego pogodna za preketace .
Mada nije sve zbog kupovine glasova jer mu nisu toliko potrebni sada nego ih obradjuje za buducnost , ko god iz klike dodje na red.
Parazitni penzioneri koji obozavaju diktaturu mora da se uvezu sa novom ideologijom koja je rasla na ideologiji otkrivanja tople vode.
Vi mislite da su danasnji mladi svesni prevare da krakobabic nije otkrio zadruge?????
Nisu svesni , svaki Dan slusaju o elitnim otkricima srpske nauke a I dede I babe im to potvrde I najvaznije , I firmama im to pricaju.
Skoro sam bio u kontaktu sa novom grupom programera , ni blizu ranijih novajlija . Vise lice na testere nego na programere mada priznajem da to zavisi od uloge koju im daju.
A tu nema otkrivanja.
zamislite kad vam dodju iz drugih struka pa prodaju promenu materijala kao pronalazak. 3d print kao pronalazak

Ako neko zasluzuje to su oni.
Samo ciganska mu fora , treba da imaju veće plate a ne 100e pred izbore.
Trebao je Vladeta Janković da mene imenuje za specijalnu savetnicu za Monetarne Operacije

Naime ja bih mogla da obezbedim obećanje 2000 evra prema režimskih 100.

Ovako oni strahuju od nekih fiskalnih konzervatizama koji ne postoje

Screenshot_20220209_123456.jpg

чему овакво коментарисање , ово је веома леп гест председника

Seko, komunistkinjo... mi nismo kurwe da se prodajemo za pare.

Mada ja sam čuo da je predsenik kurwa, hoću reći buljaš. Da je pedderr, ovaj hoću reći da je gej. Da voli da ga prima u dupe.

Ozbiljno, svi sad pričaju o tome. Onaj Dorđe Višekruna se hvalio na jutjub kako ga je hebavao. Kaže predsenik je onaj pasivan gej, ne može da mu se digne, pa više voli da ga on prima. A kaže, završnica u usta.

Pa se nešto razmišljam, žao mi što nisam i ja gej, ali ako bi se ikad propederisao to bi bilo sa našim velikim predsenikom Aleksandrom Vučićem. Hebo bi ga u dupe koliko ga volem.

Back