Vučić otkrio recept za uspeh opozicije! (VIDEO)

Apsolutno ne nalaže prosta logika da treba obrnuto.
Па ето, доказујеш шта сам казао, јер ти си стари бот који има задатак да оправдава логички неосноване ствари како од стране режима, тако и од лажне опозиције као што је Ђидо, лажни опозиционар бр.1, док су Zavijetnica, dr Vjekoslav, НАДА и остали само пајаци са задатком да се "Власи не досете" ко је заправо режиму најважнији лажни опозиционар.
У Београду, Зелено-лева коалиција сигурно прелази цензус, који више није пет одсто као 2018 (и тада је НДМБГД добио 3,84% јер је био миниран управо од стране лажне опозиције иначе би прешао цензус од 5%, но то је сад већ нека друга тема) већ је цензус сада три одсто, према томе нема разлога да НДМБГД иде у колону са десничарима. У Београду је најважније извући што више гласача, а за то су најподесније три колоне - левица, центар и десница. Бирачи су у Београду обавештени ко је ко, идеолошки су профилисани и знају за кога ће гласају, "само" их треба анимирати да изађу да гласају. Република је друго.

Poslednja izmena:
Nažalost, u normalnom društvu bi trebalo da sebi zapečati u potpunosti, (...)
Ма кеве ти.... Ништа није Никола посебно казао, а шта се и иначе не прича за твог вољеног Јеремића... Верујем да га Друг Ђидо још више пљује, мада су као лажни опозиционари упућени један на другога када завлаче народ у дуету. Сада око "једне колоне", а управо они расформирали СзС. Они су кривци што данас не постоји СзС. Ти мрзиш Николу јер је опозиционар и Србин.

Ма кеве ти.... Ништа није Никола посебно казао, а шта се и иначе не прича за твог вољеног Јеремића... Верујем да га Друг Ђидо још више пљује, мада су као лажни опозиционари упућени један на другога када завлаче народ у дуету. Сада око "једне колоне", а управо они расформирали СзС. Они су кривци што данас не постоји СзС. Ти мрзиш Николу јер је опозиционар и Србин.

Ne vidiš ništa loše u tome da naokolo pljuješ svog predsednika i najbližeg saradnika, dok u javnosti učestvuješ u kampanji?

Није вам Господар открио како да победите, није луд,
ал ево, ја сам довољно велики алтруиста
па ћу вам рећи који је услов успеха и победе.

Запитајте се, уосталом, зашто гласамо за СНС ?

Зато што нас запослише,
зато што држе курс динара,
зато што доведоше инвеститоре,
зато што имају мирољубиву политику и цењени су у свету.

Сад сам вам све открио,
будите бољи у овим параметрима
и победићете !

Није вам Господар открио како да победите, није луд,
ал ево, ја сам довољно велики алтруиста
па ћу вам рећи који је услов успеха и победе.

Запитајте се, уосталом, зашто гласамо за СНС ?

Зато што нас запослише,
зато што држе курс динара,
зато што доведоше инвеститоре,
зато што имају мирољубиву политику и цењени су у свету.

Сад сам вам све открио,
будите бољи у овим параметрима
и победићете !
Lako je pokazati da ne govoriš istinu.

Naime glasali ste za SNS i 2012, kad ništa nisu uradili

Znači pravi razlog je obest

Lako je pokazati da ne govoriš istinu.

Naime glasali ste za SNS i 2012, kad ništa nisu uradili

Znači pravi razlog je obest

Али су само о томе причали и обећавали,
а данас опозиција само говори о хапшењу.

Боли народ курат за законитост,
народ хоће лову, разумеш Фато ?

Back