Vučić otkazao sastanke sa ambasadorom Rusije i ambasadorkom Kine

al bundy

Legenda
Poruka
64.033

Vučić otkazao sastanke sa ambasadorom Rusije i ambasadorkom Kine​

Otkazani su planirani sastanci za danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića – u 9.00 sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i u 11.00 sa ambasadorkom Kine Čen Bo.

O novim terminima sastanaka javnost će biti naknadno obaveštena, kaže se u saopštenju iz kabineta predsednika Srbije.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...ke-trebalo-razgovara-ambasadorima-kine-rusije

Znača valja vraćati gvođuriju nazad u Kraljevo i praviti tužnu facu , dosta smo gazili šiptare i NATO prethodna 2 dana .
Sada je vreme da se opet pojavi neki anonimni ali jamačno djlasovski twiter nalog da opšti sa baba Anglinom ,linč ,silovanje nasilje .... ili neke sarmice i rinflaš od ljudetine ,da se narod malo zabavi .

Sta li si ti ovim "zakljuckom" hteo da kazes, ne znas ni sam verovatno.

Koje je pitanje teme?

Хтео је да каже да сматра да ће Вучић да направи још неки игроказ, или неку занимацију или причу о атентату, или неку сличну занимацију за пензионере или широке нареодне масе како би се забашурио нови споразум којим ће Вучић да услиши Куртијеве захтеве, а да то покрије неком другом занимацијом о атентату или некој трећој драматургији, а кад све буде готово, фалиће се како је мудром политиком донео мир и спречио погром Срба са косова и Метохије.

Хтео је да каже да сматра да ће Вучић да направи још неки игроказ, или неку занимацију или причу о атентату, или неку сличну занимацију за пензионере или широке нареодне масе како би се забашурио нови споразум којим ће Вучић да услиши Куртијеве захтеве, а да то покрије неком другом занимацијом о атентату или некој трећој драматургији, а кад све буде готово, фалиће се како је мудром политиком донео мир и спречио погром Срба са косова и Метохије.
Pa normalno, jer on to i jeste doveo do mira (ako dovede a verujem da hoce).

Pa normalno, jer on to i jeste doveo do mira (ako dovede a verujem da hoce).

Шта је довео до мира?

Имамо спор око аутомобилских таблица.

Убедио вас је да предстоји рат, па кад Србија скине гаће, причаће како је то добро, јер је тим потезом сачувао мир.

Шта је довео до мира?

Имамо спор око аутомобилских таблица.

Убедио вас је да предстоји рат, па кад Србија скине гаће, причаће како је то добро, јер је тим потезом сачувао мир.
A ima li neke lose osobine (sto rece jedna friske banovana korisnica)? :lol:

Htedoh da pitam, ima li nesto novo u svemu tome sto pisete i nagadjate?

P.S. Sad bez sale, ovo je toliko nestvarna pretpostavka jer bi bila i vise nego providna, da ne treba ni odgovarati na to.

Predstavljao je u Svinjformeru kao da ide da pregazi Nato.

Kad je u stvari došao KFOR tenak da istera majmuna, onda je rekao: "Pa, to sam ja i hteo. Moj cilj je bio da Nato pobedi etc."
Ne citam Informer, i ne znam sta je tamo pisalo, ali znam da u pojedinim ostalim novinama ni u el. medijima cak, niko tako nesto nije rekao ni kao mogucnost.

Receno je da smo dole otisli "za svaki slucaj" da ne eskalira sukob do neke mere kad bi bio ugrozen narod, i to je to. I dobro je sto se sve mirno zavrsilo (a nadam se da jeste ili da ce ubrzo).

A ima li neke lose osobine (sto rece jedna friske banovana korisnica)? :lol:

Htedoh da pitam, ima li nesto novo u svemu tome sto pisete i nagadjate?

P.S. Sad bez sale, ovo je toliko nestvarna pretpostavka jer bi bila i vise nego providna, da ne treba ni odgovarati na to.

Корисница је присутна.

Зар не осећаш њено присуство?

Ne citam Informer, i ne znam sta je tamo pisalo, ali znam da u pojedinim ostalim novinama ni u el. medijima cak, niko tako nesto nije rekao ni kao mogucnost.
Jeste, pisali su ovde kako Adolph VuqIer povraća teritorije koje je eto Labus izgubio etc.

Ali sad čujemo da je ipak pobedio Soroš, a poražena do nogu je krivoslavna anticivilizacija.

Корисница је присутна.

Зар не осећаш њено присуство?
jim carrey hip thrusts GIF

Jeste, pisali su ovde kako Adolph VuqIer povraća teritorije koje je eto Labus izgubio etc.

Ali sad čujemo da je ipak pobedio Soroš, a poražena do nogu je krivoslavna anticivilizacija.
Ovde i mediji, to su razlicite stvari.

Ja licno malo sam se obradovala to je tacno, ali daleko od toga da bih podrzala nesto nerazumno kao sto je nesiguran ishod rata, a tako bi bilo dok je god tamo baza.

Back