Вучић отерао Дејана Анђуса са тв Svet+ Info

Има у видеу и о томе како 'Алек' уништава ФК Црвену Звазду ( узгред ја сам гробар, али ово што се у Звезди ради ипак је жалосно за сваког нормалног човека одраслог у Србији).
Узгред ја сам Србин али ово што се у Хрвацкој ради је страааашнооо !!!

Узгред ја сам Србин али ово што се у Хрвацкој ради је страааашнооо !!!

Узгред, ја сам Југословен и у принципу се радујем што је четничка Србија крепала на свим пољима , уништивши при томе чак и ФК Звезду у коју се клела!

Анђус је убедљиво најбољи спортски новинар у земљи, и буквално спортска енциклопедија.

Међутим, није преварант и није поткупљив, тако да за "пословну сарадњу" са 'Алеком' односно за 'Алекове' преварантске комбинације, он је, како се сада видело, неупотребљив и као такав срамно је избачен прво са Фокус радија где је недељом преподне водио сјајну емисију о спорту, па је пристао да води и политичку емисију јер га је 'Алек' "пријатељски" молио, онда је рекао пар речи које се ''Алеку' нису допале и макнуо је Анђуса на Svet+Info, а сада га оставио без посла.

Al strašno je kakvim se ti tračem baviš. Mogao si da dodaš još da mu je Anđus kresnuo ženu jer ona voli veliki jer Vučić ima mali ... Morao bi to da dokažeš isto tako kao i ono prvo ... znači nikako.

A poenta teme je kilo blata na Vučka, jer ti je to dnevna doza da odagnaš loše raspoloženje ... :(

Back