Вучић одбио да говори о запрашивању из ваздуха, напао Нога: Тај је луд скроз!

Да ли ЦИА запрашује и трује Србију из ваздуха?

• Да

glasova: 8 42,1%
  • Можда

glasova: 3 15,8%
  • Не

glasova: 8 42,1%

• Ukupno glasova
    19
Zar ti globani političari i vladari iz senke ne truju ujedno i sebe tako ili imaju neki serum?

Ne verujem da za trovanje otrovnim materijalima ima serum ili bilo sta slicno. U principu politicari su tupanderi koji pojma sa vezom nemaju, pa pogledajte ove nase.

Osim toga, za one glavne oni su isto sto i ti i ja - najobicnija potrosna stoka koja je samo korisna u datom momentu. Mozda ih se gnusaju cak i vise od nas.

U svakom slucaju za odgovor moras da pitas te iste politicare. Ali da su Ameri priznali da bacaju jesu, potvrdili su ti jos neki ljudi. I stvarno se secam da je bila vest, i to pre X godina.

Medjutim licno smatram da je to samo dimna zavesa (ova tema o zaprasivanju koju je potegao Kurir ili tako neko, NARAVNO) da se ne bi raspravljalo o VELEIZDAJI OLICENOJ U PREDAJI CELOG ELEKTROENERGETSKOG KOMPLEKSA NA KOSOVU I METOHIJI VELIKOJ ALBANIJI.

I to smo dali samo onako. I naravno cutke, nigde u javnim medijima o tome nije recena ni rec. Ali je zato sad bitno da se raspravlja o chemtrails-ima.

Narode, mi smo toliki debili da ja nemam reci da to opisem. Stvarno, da mi nije zao decice i da nisam i sam deo vas (i moja porodica) apsolutno bih rekao da potpuno zasluzujete/mo sve ovo sto nam se desava.

Imam neki utisak da kad bi nakupio 10-tak korpulentnijih likova i nabavio im nekakve uniforme, makar i one radne sto se prodaju za majstore, i naskrabao nekakvo resenje na papiru i dosao vam na gajbu u takvoj pratnj da bi 85% vas mogao bez problema da "ispratim" iz vasih licnih stanova prakticno bez i da se pobunite.

A takav narod zasluzuje da bude roblje. Zao mi je, ali sami ste krivi.

Управо о томе и ја говорим. Ја сам убеђен да им Вучић и западњаци сервирају те ретардиране теорије завере, само да издајнички режим не би морао да даје субвенције за мењање котлова за сиромашне грађане, да не морају да шире гасну мрежу и да не морају да забрањују грејање на угаљ и дрва, да не морају да затварају троваче термоелетране (да не морају да прелазе на обновљиву енергију) и прљаве фабрике нити да их бар филтрирају.

Па људи имате ли ви мозга мало или је то само сурутка ??? Па како НАТО ЦИА авиони могу да лете над рецимо Русијом и Кином ?
moze, moze...........u medijima nema sta ne moze.

Back