Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.397
Ко о чему баба о уштипцима.
Питање, које није било теби намењено, је у шта тачно улаже држава субвенционисањем радног места за радника?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко о чему баба о уштипцима.
Otvorio sam neki dan temu.Dakle to su te lovacke price # nedamGazivode…
Ne potcenjuj krstaricu.....ima tu ne jedna nego 20 osoba , sad si ih uplasio...postoji li bar jedna osoba na ovom svetu koja veruje u to?
ali onako iskreno, a ne botovski
Dakle to su te lovacke price # nedamGazivode…
Otvorio sam neki dan temu.
ZASTO VUCIC NE IMENUJE KONKRETNU DRZAVU I POJEDINCA?
Pa to je sica u odnosu na ono koliko Vucic i njegova banda ubica i mafijasa ima para i kapitala.
gde da odu, na floridu? ua, pobeguljo!„Znate li vi da je organizacija USAID plaćala 190.000 evra preko CRTE i još nekih NVO organizaciji koja se zove „Da smradovi odu“, rekao je Vučić u Kovinu, preneli su mediji.
znaci ameri lazu da je vlada i sns uzela 90% para od usaid, a ostali ni 10-inu?
"Да смрадови оду" је био еколошки пројект. Није имао било какву политичку конотацију, али су жвалини назив пројекта злоупотребили, тобоже како је то против њих, тј. да су они ти смрадови. Препознали се?gde da odu, na floridu? ua, pobeguljo!
She has been engaged in different US consulting companies that implemented USAID-financed projects in Serbiaana bila glavna
a pare su isle sns-u!
Ko s Sorošem tikve sadi… sam je kriv.![]()
Pa oće to
znas sta? ako je USAID kriminalna i rusi drzavu, zasto je vlada srbije onda reklamira? sajt je gov.rs, i ocigledno se vuciceva vlada hvali kako usaid unapredjuje vladine institucije, mozda da bolje izvrse obojenu revoluciju, onda sudski sistem, mozda da bolje budu korumpirani, pa tek na kraju civilno drustvo, sto su verovatno onih preostalih 10%, ali gro para 90% je uzimao sns i vlada IZDAJNICKA da rusi drzavu za racun cie i usaid, CAK TO I NE KRIJU, ZVANICAN SRPSKI vladin SAJT, vidi, pise GOV.RS