Vučić o ovome ni reč nije rekao!

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.468

OTKRIVENE VANZEMALJSKE BAZE: Kriju se u kraterima na Mesecu i ispod večitog leda na Antarktiku!​

Ove informacije niko u Srbiji ne zna, televizija ćuti, ortak iz kraja koji sve zna, nema pojma!
Do našeg predsednika ovako nešto nije stiglo, Vučić o ovome ništa ne priča!
Vučiću gukni čoveče, pa čak i ako ne znaš ništa! Za decu Srbije.

OTKRIVENE VANZEMALJSKE BAZE: Kriju se u kraterima na Mesecu i ispod večitog leda na Antarktiku!​

Ove informacije niko u Srbiji ne zna, televizija ćuti, ortak iz kraja koji sve zna, nema pojma!
Do našeg predsednika ovako nešto nije stiglo, Vučić o ovome ništa ne priča!
Vučiću gukni čoveče, pa čak i ako ne znaš ništa! Za decu Srbije.
To je ona ludača što drnda o atalntoidnim Srbima i Srbima Trojancima.

Meni ovi kanali, kao i Balkan info i ostali deluju samo kao režija DB-a da vrti neke priče, sluđuje mase. Ludim Srbima koji su paranoični i veruju u sve teorije zavere samo trebaju ovakvi likovi.
Ja ne znam, ne smem da spekulišem, Vučić ništa nije rekao o tome što pričaš...dok ne kaže nešto, ja nemam stav.
Wu Qiqi:I defended the relationship with China in the White House – yqqlm

Mene nakon ovog videa samo jedno zanima...gde se nalazi naš cenjeni vladar Vučić u celoj ovoj galaktičkoj priči, i koliko je uticajan medju vanzemaljskom braćom...pominjao je jednom leteće automobile u zamenu za svinjske nogice (jer mi to koristimo samo za pihtije), to je garant povezano sa vanzemaljcima, garant...stavljam svinjske nogice sa vučićom na panj ako nije!

MIslim da naš ratnik svetlosti A.Vučić treba da se poveže sa UNDERGROUND ljudima, koji imaju informacije, a pod "underground" ne smatram kriminalce sa utokama i heroinom za šmrkanje..tu se malo zaebo, opraštam mu...jer je...naš šaman.
Zaebali te Care moj, pogrešne Ljude u Crnom si kontaktirao, trebao si ove sa bradama.
AVE AV
beyonce snl GIF

MIslim da naš ratnik svetlosti A.Vučić treba da se poveže sa UNDERGROUND ljudima, koji imaju informacije, a pod "underground" ne smatram kriminalce sa utokama i heroinom za šmrkanje..tu se malo zaebo, opraštam mu...jer je...naš šaman.
Zaebali te Care moj, pogrešne Ljude u Crnom si kontaktirao, trebao si ove sa bradama.
AVE AV
beyonce snl GIF

Mislim da treba da se poveze sa izuzetnim ako hoce da se pokaje :hahaha:

Back