Vučić o „Juri“: Socijalizam neće da se vrati

Vucic je ona funjara koja u Nisu tera ljude da idu u Jurine pogone gde postoji koronavirus, a onda moli strace da ne izlaze iz kuce da se ne zaraze.
Drugo, za Vucica mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je u talu sa svim stranim invetorima, inace se ne bi tako ponasao.
Msm. Ja da sam na mestu Vucica, ja bi porazgovarao sa Koreancima i propretio im, da u slucaju da im neki od radnika umre od virusa - da cu se licno pobrinuti da i on svoje kosti ostave u Srbiji.
E, on to ne moze. Koliko je tih stranih firmi uzelo subvenciju za 1000 radnika, zaposlili samo 50, pa i tih 50 otpustili posle 4 meseca i pobegli?
Zasto ih niko ne goni?
Pa kako da ih goni kad se sa njima podelio pola - pola...

Svi mozemo da zavidimo Kubi na suverenitetu. Zbog toga je ona primer "necega", sad ima onih kojima to nije bitno.
Taj svoj suverenitet oni skupo placaju, Ameri ih oprali sankcijama samo tako. Ali opet nista oni ne zive gore, cak su i bolji od svih ostalih karipskih zemalja.
Posle Spanaca su sigurno najobrazovanija spanskogovoreca nacija sto nije za zanemariti.
Kad ne bi bilo sankcija, bili bi "lideri u regionu" sigurno, imaju bazu i prilicno su uredjena zemlja za taj deo sveta.

Suverenitet? Lepo.

Bio. Video. Nema na čemu da im zavidim osim plažama i obali možda.Teoretsko obrazovanje koje nema primenu u praksi je besmisleno. Zdravstvo koje je besplatno ali nema osnovna sredstva za rad? Leče kao rak a nemaju jbni antibiotik. O uplitanju države u život i stavljanje u okvire nema šta da pričam, toga se grozim najstrašnije. Za mene je to noćna mora.

Kakvi lideri u regionu :lol: ? Propast do propasti, svaki pokušaj ekonomije. Jedini rast su imali kada su se otvorili turistički početkom dve hiljaditih ali to je povuklo druge stvari, pa sad puze zbog par dolara. Baš su suvereni. Sjajno.

1000x veće poštovanje imam za Vijetnamce ako već pričaš o suverenitetu. I kao ljudi i kao nacija su mnogo bolji i pošteniji svet. I napredovaće daleko brže.

Kakvi lideri u regionu :lol: ? Propast do propasti, svaki pokušaj ekonomije. Jedini rast su imali kada su se otvorili turistički početkom dve hiljaditih ali to je povuklo druge stvari, pa sad puze zbog par dolara. Baš su suvereni. Sjajno.

1000x veće poštovanje imam za Vijetnamce ako već pričaš o suverenitetu. I kao ljudi i kao nacija su mnogo bolji i pošteniji svet. I napredovaće daleko brže.

Kakve dve hiljadite, ja sam na Kubi bio sredinom devedesetih, turizma koliko hoces bilo.
Znam, jbg, mnogi tako rezonuju, tipo: "suverenitet se ne sipa u traktor"...
Na zalost, sve dok imas suverenitet imas i neku sansu, kad izgubis suverenitet postajes Srbija, ili Vijetnam pa biraj. Tu vise ustajanja nema bez revolucije.

Mislim da zaboravljas ( kao i vecina ovde ) zasto mi sada sedimo u ovom "virtuelnom zatvoru".
Kad nas iz ovog zatvora puste, svet ( kapitalizam ) kako ga mi poznajemo vise nece postojati. To je valjda sada svima jasno.
E, ti koji su zadrzali kakav takav suverenitet ce imati bilju poziciju. Da li ce je iskoristiti ne znam, ali ce sansu dobiti.
Za Srbiju i Vijetnam nece biti nikakve sanse, niko nece pustati dobrovoljno svoje kolonije.

Ništa.

Sumnjam da od tih 300.000 (neki kažu i 400.000) ima možda par procenata onih koji imaju regularan stalan posao u inostranstvu.

Znači, ova korona nam je na najbrži način pokazala koliko građana Srbije radi u inostranstvu na crno, i one sive šeme idem na 2 meseca, pa sam 2 u Srbiji, pa opet na dva meseca...
ili još bolje...kolika je bežanija iz Srbije...koliko građana pokušava da se zaposli na tom zapadu...da sredi boravišne i radne papire

Suverenitet? Lepo.

Bio. Video. Nema na čemu da im zavidim osim plažama i obali možda.Teoretsko obrazovanje koje nema primenu u praksi je besmisleno. Zdravstvo koje je besplatno ali nema osnovna sredstva za rad? Leče kao rak a nemaju jbni antibiotik. O uplitanju države u život i stavljanje u okvire nema šta da pričam, toga se grozim najstrašnije. Za mene je to noćna mora.

a tek o prostituciji...koja je toliko masovna, da je to van pameti

ili još bolje...kolika je bežanija iz Srbije...koliko građana pokušava da se zaposli na tom zapadu...da sredi boravišne i radne papire

A jesi video reakciju na forumu kada su se vratili kakav napad ljubomore su dobili prema svom narodu koji pokusava da zivi bolje: "idite odakle ste dosli", "sta se sada vracate", "ne pustajte ih"....

A jesi video reakciju na forumu kada su se vratili kakav napad ljubomore su dobili prema svom narodu koji pokusava da zivi bolje: "idite odakle ste dosli", "sta se sada vracate", "ne pustajte ih"....
slušaju šta će vođa da im kaže...teletabisi, koji su na budžetskim poslovima..gde im je jedna obaveza, da pljuju po narodu i protivnicima vučića

:per:

93317237_2904685789644769_7944183656296218624_n.png

Back