Vučić: Neka oni dođu, ja strah nemam

Pa pitao bih ja tebe da li bi pisao na ulici dok su oni bili javno na vlasti....komsije su prijavljivale neregu;larno ponasanje....a vas male trgovce i prevarante su ucenjivali i zatvarali....cak i velike privatnike....

Ne samo da sam tada mogao da ih pljujem koliko god hoću, već je bilo neuporedivo više slobode u svakom smislu. Sada je teška diktatura, ali će zato po njenom padu i posledice biti teške :whistling:

Ma sigurno, oni su vlast jer ipak mogu da progovore a da ih neko ne ubije :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: To ne znači da Vučić ne vlada, idiote, već da on i njegove nakaze ne mogu baš da im smeste metak u glavu za drugačije mišljenje, jer je ipak 21. vek i kamere su svuda :kafa:
Pa ti rece nesto malopre? mislim ako znas sta pises...ali ok, vidi se da ne znas ni ko si ni sta radis, pa kako da znas sta pises...

Sve je ovo deo predstave. Vučić kao hrabro dolazi na RTS, da ga niko ne vidi, ide nekim tajnim hodnicima, opozicija je na svojim mestima, spremno ga čeka. malo se svađaju jedna i druga strana, sve u svemu jedno jako loše i providno pozorište. I jedni i drugi nas u zdrav mozak.
Vrlo je jednostavno rešenje za sve. Čimneko prekši zakon ili ustav odmah pred sud i propisno osuditi. Eto samo to nam fali da se uvede reda, sudstvno tužilaštvo, zatvor, jednak za sve!!!

Evo na primer kada javno deci promovišeš alkohol prekršio si zakon. Pa po pravu, pravilniku, zapravo zakonu, svi redom!

Vrlo je jednostavno rešenje za sve. Čimneko prekši zakon ili ustav odmah pred sud i propisno osuditi. Eto samo to nam fali da se uvede reda, sudstvno tužilaštvo, zatvor, jednak za sve!!!

Evo na primer kada javno deci promovišeš alkohol prekršio si zakon. Pa po pravu, pravilniku, zapravo zakonu, svi redom!

Šmesno to nikada neće biti kao što nema nigde na svetu.

Tako je, nama dovoljno da se postuje zakon, a politicari neka se bave svojim poslom.

шта каже Вођа- ја страха немам. храбар човек, нема шта.

сетих се оних Дучићевих речи о Хрватима. каже песник- Хрвати су најхрабрији народ на свету. не зато што се ничега не боје, него зато што се ничега не стиде. тако и Вођа нам Храбри. мада ни ми нисмо ништа бољи од њега. он је само огледало наше националне срамоте.

шта каже Вођа- ја страха немам. храбар човек, нема шта.

сетих се оних Дучићевих речи о Хрватима. каже песник- Хрвати су најхрабрији народ на свету. не зато што се ничега не боје, него зато што се ничега не стиде. тако и Вођа нам Храбри. мада ни ми нисмо ништа бољи од њега. он је само огледало наше националне срамоте.

Gde si SaWo,100 godina te nema

1970. je simbol slobode?Komunizam,jednoumlje,progon neistomišljenika,ustaška titoslavija,Tito,partija,partijska knjižica=posao su ti sloboda.Moraćeš na magnetnu ako tako misliš
jedi vise gomna sa tvojim provokacijama i vredjenjem. ako nemas odgovor onda nemoj ni da diskutujes. ko je spominjao to sto ti nabrajas, o kojoj ti slobodi trabunjas? uvek je bilo srba koji su voleli svoju slobodu, borili se ali su ostali PONOSNI SRBI, a bilo je i srba koji su vise voleli parce hleba, ti su postali srbski izrodi muje i rvati. zasto ubacujes 1970, ko je ikad spominjao?

jedi vise gomna sa tvojim provokacijama i vredjenjem. ako nemas odgovor onda nemoj ni da diskutujes. ko je spominjao to sto ti nabrajas, o kojoj ti slobodi trabunjas? uvek je bilo srba koji su voleli svoju slobodu, borili se ali su ostali PONOSNI SRBI, a bilo je i srba koji su vise voleli parce hleba, ti su postali srbski izrodi muje i rvati. zasto ubacujes 1970, ko je ikad spominjao?

Ja sam replicirao Metrou na njegov post da smo propali od 1970.,a ti si meni na to odgovorio ovo vezano za slobodu.Zašto se sada čudiš.Repliciraš pogrešne postove?Kakve veze sa temom imaju ponosni Srbi koji se bore sa Vučićevim nebulozama?Po meni su svi slepi poslušnici i pristalice vlasti (bilo koje) ljudi koji su prestali da se bore i da budu ponosni,tj. prodali su se za radno mesto,paštetu,litar ulja i lažno obećanje.Moderne poturice.

Back