Vučić: Ne vidim problem

Znaci Tajland je priznao Kosovo u vreme vlasti doticne, iliti prevedeno na srpski ONA JE I PRIZNALA KOSOVO!

To sto je ona priznala Kosovo za Vucica nije problem, cak i on sam kaze "Ne vidim problem".. Naravno da to ne moze biti problem, jer je i sam defakto priznao Kosovo.. To sto je ona korumpirana takodje nije problem, jer je i on sam (i svi oko njega) korumpiran..

Dakle situacija je iz njegovog ugla gledano cista kao suza.. vaser-vaga..

Председник државе, не бира време и место када ће да унизи ту исту државу или извређа сопствени народ

Колики мазохиста треба да будеш да би дао свој глас таквом јеретику
VRHUNSKI MANIPULATOR I PREVARANT, upao je u fazu apsolutne iracionalnosti, pogubne i za njega i za njegovu SEKTU!

Председник државе, не бира време и место када ће да унизи ту исту државу или извређа сопствени народ

Колики мазохиста треба да будеш да би дао свој глас таквом јеретику

Bravo.
Ako je to izjavio on je kompletan debil, a svako ko mu da glas na izborima treba da sebi svako jutro ponavlja “jadnice jadni” dok se umiva pred ogledalom.

"Dovedite ljude u našu zemlju, bolje da dovodimo ljude, mnogo smo ih izgubili zahvaljujući siromaštvu u kojem su nas ostavili", rekao je Vučić.

Istakao je da ne može da govori o svim konkretim slučajevima, ali da je načelno za potpunu liberalizaciju dodele srpskih pasoša.

Ovako kako je rekao, ispada kao daj da zamenimo stanovnike Srbije sa nekim drugim, tudjim stanovnicima.

Nije mi jasno sta znaci "potpuna liberalizacija" i dokle da ide.

"Dovedite ljude u našu zemlju, bolje da dovodimo ljude, mnogo smo ih izgubili zahvaljujući siromaštvu u kojem su nas ostavili", rekao je Vučić.

Istakao je da ne može da govori o svim konkretim slučajevima, ali da je načelno za potpunu liberalizaciju dodele srpskih pasoša.

Ovako kako je rekao, ispada kao daj da zamenimo stanovnike Srbije sa nekim drugim, tudjim stanovnicima.

Nije mi jasno sta znaci "potpuna liberalizacija" i dokle da ide.

Najbolje je da se to proveri - ko ima nerava i mogucnosti, pa ce da vidi kako je "lako i slatko" dobiti srpski pasos.

Kod nas je sada dobiti pasos slicno kao dobiti ga u Holandiji, Nemackoj itd.

Kao sto sam napisao, dobijanju pasosa prethodi citava procedura koja traje godinama - da sad ne ponavljam pisao sam, a moze i da se proveri zakon o drzavljanstvu.

To sto je ona priznala Kosovo za Vucica nije problem, cak i on sam kaze "Ne vidim problem".. Naravno da to ne moze biti problem, jer je i sam defakto priznao Kosovo.. To sto je ona korumpirana takodje nije problem, jer je i on sam (i svi oko njega) korumpiran..

Dakle situacija je iz njegovog ugla gledano cista kao suza.. vaser-vaga..

To je potpuno jasno, ja sam samo hteo da istaknem nebuloznost njegovog stava.

Doduse ako ljudima (citaj: vecini) ne smeta sve to, onda je stvarno sve cisto kao suza i nema problema. Samo cu dodati da mi je onda zao sto Turci/Hitler/NATO nisu zavrsili sa nama - onako temeljno, kao sto su to uradile ustase i Siptari, jer smo stoka neopevana koja ne zasluzuje da postoji.

Kako nikom nije palo na pamet da ponudi Tajlandu da je zatvori i isporuci a oni da povuku priznanje Kosova?:cool:

Odlicna ideja, tako bi postupio pravi patriota. :ok:

Nasa vlast radi potpuno suprotno - podrzava i pruza utociste osudjenom krminalcu koji je pri tom priznao okupaciju i secesiju dela teritorije drzave cija je ta vlast (a to je Srbija). Uz to rizikuje se i da dodatno pogorsamo odnose sa Tajlandom - prakticno nizasta. Ah, da, nije nizasta, calnuce Vucicu i kompaniji koju lovu (od one ukradene) za pasos i drzavljanstvo.

Dno dna.

Back