Вучић: Не пада ми на памет да вређам немачког амбасадора, не правимо непријатеље од оних који су нам пријатељи

Sa ovakvim "prijateljima" Vucicu - neprijatelji nam nisu potrebni.

Dabogda ti svaki ovakav prijatelj bio u kuci. Meni nece!
Pa bio mu je prošli ministar Gvido Westervele u podrumu u Jajicima

posle toga je ubrzo je umro od AIDS-s :eek:

Interesantno. Ne pada mu na pamet da ''vređa'' nemačkog ambasadora.
Zašto bi ga vređao? Propisan je način ophođenja i mere koje se preduzimaju prema ovakvim personama.

S' druge strane, nemački ambasador nema nikakvih problema da lažima zapišava državu u kojoj je predstavnik svoje zemlje.
Čuj, nemac nekoga optužuje da priprema genocid i tvrdi da je bilo neophodno bombardovanje da se to spreči:rtfm:

MuT0xnF.jpg

Prošle godine je 6 aprila nešto bilo u bojama nemačke zastave , ovo godine su očigledno naši nešto odbili pa je izašao Dojčer da pokaže svoju moć ..

To je onaj njihov poznati sistem .. držim ti zavrnutu ruku , a pustim te pred masu ..

Interesantno. Ne pada mu na pamet da ''vređa'' nemačkog ambasadora.
Zašto bi ga vređao? Propisan je način ophođenja i mere koje se preduzimaju prema ovakvim personama.

S' druge strane, nemački ambasador nema nikakvih problema da lažima zapišava državu u kojoj je predstavnik svoje zemlje.
Čuj, nemac nekoga optužuje da priprema genocid i tvrdi da je bilo neophodno bombardovanje da se to spreči:rtfm:

MuT0xnF.jpg

Cenim da mu je poručio da zaslužuje da ga vređa ...

U svakom slučaju država kao mi kada dobije izazov od države koja igra decenijama naprljavije ne treba da reaguje ishitreno , mi kao populus smo shvatili ko je ko ..

Decenijama najprljaviji igrač je Nemačka . Vreme je da pokaže svoje lice .. što je više puštaš ona će pre da upadne u zamku koju joj spremaju, očigledno, a ovaj naš igra igru

Sta nije tacno sto je rekao ?

"Omogucite nam . . "
"Drzavu KONfederalnog tipa sa Crnom Gotom"
"Gde ce Srbija dobiti izlaz na more"
"Ako se gradjani dole odluce demokratski za to . . ."

Taj Vujovic to je jedan kreten i terorista nista drugaciji od obicnih ulicnih idiota proletera koji se sastaju na svojim politickim sjedniciama i gledaju kako ce unistiti drzavu.

Crna Gora je srpska Kraljevska zemlja!! Niko se tu ne pita osim Kraljevine. Nema tu "konfederacije" niti zahtjeva amerikancima niti NATO paktu da nam nesto omuguce na srpskoj Kraljevskoj zemlji, niti tu ima prostora za demokratski banditluk da narod nesto odlucuje!!! Samo srpska Kraljevska vojska ima nadleznosti i niko vise!
I kakvoj Srbiji da se omoguci izlaz na more? Banditskoj demokratskoj politickoj nekoj Srbiji? Miskovicu? SNS klanu? Kome? Vesicu i Vulinu?
I on ce pregovarati da on dobije izlaz na more i konfederaciju za otklanjanje od Kineza? To su budalastine, demokratski kretenizam.

Poslednja izmena od moderatora:
Dr.Rudolf Henzel uputio ostru kritiku Nemack.ambasadoru zbog izjave o neminovnosti,tj.preke potrebe bombardovanja nase zemlje !@avucic nije li te sramota ?!

Vocicu opet si ispao pičketina po ko zna kiji put :bljuc:
Sta kazes ne pada ti na pamet da odgovoris nemackom anbasadoru :bljak:

Šok pismo jednog Nemca nemačkom ambasadoru u Srbiji: Užasnut sam vašim kranje nepristojnim ponašanjem iako vas je Vučić zaštitio …​

Posted date: април 13, 2021In: SPEKTAR

tomas-sib.jpg

DR Rudolf Henzel (Hänsel) uputio je otvoreno pismo Tomasu Šibu, ambasadoru Nemačke u Srbiji.​

“Moj gospodine!
Ja, kao nemački državljanin i dugogodišnji prijatelj Srba imam neodložnu potrebu da Vam izrazim moje duboko ogorčenje i neodobravanje zbog Vašeg intervjua odn. izjave u vezi sa invazijom SAD-a i NATO-a na tadašnju Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine protivno međunarodnom javnom pravu. Izvinjenje srpskom narodu za ovo kranje nepristojno ponašanje prema zemlji-domaćinu je minimum koji od Vas očekujem.

Ja sam se pre godinu i po dana sa mojoj suprugom koja je penzionisani srpski diplomata iz rajskog Lindaua na Bodenskom jezeru preselio u Beograd. Kao Nemac ne bih se usudio da pogledam u oči mojim rođacima, prijateljima i poznanicima, ako ne bih zauzeo jasan stav u odnosu na Vašu, za mene i verovatno većinu Srba teško shvatljivu izjavu.
Prema izveštavanju srpskih i nemačkih medija Vi ste – i to još u vreme kada srpski narod obeležava 80 godina od bombardovanja Beograda za vreme Drugog svetskog rata – izjavili da je bombardovanje 1999. bilo „porebno“ radi sprečavanja humanitarne katastrofe i genocida na Kosovu. Kakvo groteskno krivotvorenje istorije!
Pošto sam ja već napisao više, činjenicama potkrepljenih članaka, o ovom mračnom poglavlju zapadnjačke zajednice i u njima posebno ukazao na bombardovanje zemlje veoma otrovnim i radioaktivnim uranijumskim bombama, koje pored nebrojenih ubijenih i ranjenih protokom godina imaju za posledicu sve više raznih oboljenja od kancera kod mladih i starih, evo još samo ovo:

Užasnut sam time da jedan nemački diplomata bez ikakve potrebe se upušta u vođenje jeftine propagande NATO-a i pitam se da li ovaj čovek treba da bude ambasador.
O tome, međutim, treba da odluči srpska vlada i srpski narod – iako Vas je predsednik Aleksandar Vučić, začudo, uzeo u zaštitu kao prijatelja Srba.
Ja ću, u svakom slučaju, ovo otvoreno pismo ponuditi za objavljivanje i u Nemačkoj i u drugim zemljama.
Dr. Rudolf Henzel (Hänsel)
Dr. pedagogije i dipl. psiholog”.

Back