Vučić: Ne mogu da potpišem zakon o istopolnim zajednicama - ne zanimaju me reakcije

kad bi vi bili svesni svoje besvesti,
tj. besmislenih izjava,
zar nije svaki drzavnik tu da sprovodi volju naroda,
....i tako praktikuje demokratiju
a onda dodjes ti i propagiras evropsku diktaturu,
eee zamislite, vucic govori(radi) ono sto narod zeli
Da sprovodi volju naroda?

Krezubi su na glasackom listicu svojom voljom (krezubi deo naroda) zaokruzivali SNS Vucic

Kad ono, Premijer Brnabic
Na glasackom listicu nije pisalo Ana Pantelic Brnabic

Pisalo je stampanim slovima, na cistom srpskom jeziku A.Vucic. i volja naroda krezubog je bila da zaokruzi Vucic. Zasto nije sprovedena

Da sprovodi volju naroda?

Krezubi su na glasackom listicu svojom voljom (krezubi deo naroda) zaokruzivali SNS Vucic

Kad ono, Premijer Brnabic
Na glasackom listicu nije pisalo Ana Pantelic Brnabic

Pisalo je stampanim slovima, na cistom srpskom jeziku A.Vucic. i volja naroda krezubog je bila da zaokruzi Vucic. Zasto nije sprovedena
Krezubiračko telo

Da ali Čomić je predložila Zajednicu, a Vučić je odgovorio da je to neustavno jer tamo jasno piše "Brak je zabraljen."

Ti si dobro primetio da zajednica nije brak, ali nemoj to meni da pričaš nego Kebari i Pilji
I napisu rukomugovor odu kod notara i overe . Jedva chekaju da uzmu 1200 dinara.
Mada im ja ni to ne bi dozvolio. Naravno da nikakav brak ne dolazi u obzir.
Istopolna zajednica i suzivot nije isto zato treba odbaciti termin istopolne zajednice.

Malčice si se za*ebala, ja nemam ni lidera ni gazdu, nisam član nijedne stranke, jednostavno gledam šta ko radi i kako,
ali se bogami i sećam šta je ko radio kad je bio na vlasti i kako je krao...
A to što vi svi po direktivi vidite samo crno-belo ne čudi me ni najmanje - čudi me jedino količina idiota okupljena oko
najobičnijih lopova, prevaranata, lažova i izdajica.
Pa vaš đilas mora da vežba najobičniju prostoproširenu rečenicu pola dana, vaš jeremić čita napisano, a onaj nepismeni idiot
od vašeg obradovića ne zna ni da čita, on jadničak mora sve prvo da nauči napamet...
Ovo ko da sam vec cuo negde

Dobro Dačo.

Činjenica je da je Aleksandar Vučić ispodprosečna osoba u svakom smislu.

A sad što Janez Janša i Putin misle da je on genije, to je samo simptom njihove duševne bolesti
Daco, onaj Daco?

Daco poznavalac Dinosaurusa, dijabola iz audija, dete fizicki vezano za ljubljenje guzce AV

По мом мишљењу- "идеолози" опозиције ће у једном тренутку морати да одустану од оваквог концепта политичке борбе, и у зависности од интереса "спољног фактора", који је овде у питању- морати да потражи сасвим нов "тим", неоптетрћен баластом стилизоване издаје, економске катастрофе и полу-криминалних кланова који би да "врше власт", али, то је мало вероватно, све док овуда вршљају западне службе, које генерално спонзоришу "опозициони" блок.
По режим је много опаснији унутрашњи, независни политички концепт, који још увек не постоји као формулисан и кадровски "опремљен", али све је јаснија потреба за формирањем једног аутентичног левичарског, али заиста левичарског покрета, који би успео да покрене озбиљну причу о катастрофално лошој економској ситуацији у којој живи огроман број грађана, у доба ове неолибералне хајке на елементарна раднишка и радна права, о којима читамо и слушамо последњих 20-ак година и из којих се јасно види да је Србија колонизована економски, делом и политички, али идеолошки- девастирана.
У амбијенту у којем су медији мање или више под контролом крупног капитала, помоћу новца или политичког утицаја- још је нејасно како би се тај концепт могао остварити, јер чак и они који јесу супротстављени тим западним интересима- јесу под мањим или већим утицајем крупног капитала, само са других страна света.
Видећемо, временом; социјална бомба је склопљена и спремна за експлозију; само се чека детонатор.
Jok druze Goljo

Zapad ce samo da povuce vodu a govna (SNS) idu niz vodu pravac kanalizacija finansirana iz Sino kredita

To je strasan udarac za siromahe poput tebe jer neces dobiti stan (obecani)

Ali evo da ne bude da ti nisam odgovorila Boris Tadić
Iz intervjua tata Ljubinog kolege Trešnjića:

U čemu se sastojao Vaš posao komandanta XII kvarta?

U pravlјenju evidencije. Građani prijavlјuju određene lјude, jedinica Ozne ih privodi, ja ih saslušavam i pravim njihov karton. Zatim sami su se prijavlјivali pripadnici Nedićeve straže, saobraćajni policajci, rečna straža, žandarmi – svi u uniformama. Mislili su da se nisu ogrešili i da sad treba da se prijave novoj vlasti. Nјih sam takođe saslušavao, uzimao podatke, pravio karton. Sa svim kartonima odlazim jednom, nekad i dva puta dnevno do štaba Ozne u Maglajskoj ulici. Tamo su šefovi bili oficiri Ozne zaduženi da pregledaju spiskove. Nјihova olovka je išla pored imena i uglavnom ispisivala dve reči: ‘Banjica’ ili ‘strelјati’. Uglavnom ovo drugo. Ako je neko bio označen kao izraziti neprijatelј, ili ako je nađen u uniformi – strelјati.

Znači svi koji su nađeni u uniformi su strelјani?

Svi! Tragedija je nas oznovaca što nismo razlikovali lјude u uniformi od lјudi u civilu. Od tih lјudi koji su zatečeni u uniformi, kasnije sam uvideo, nijedan nije bio zlikovac, nijedan nije bio takav da je zasluživao metak u čelo. Sve je te lјude trebalo preobući i poslati na Sremski front ili negde da se bore, jer su svi oni bili volјni da to čine, svi bi rado otišli. Ali nesrećnici su smatrani saradnicima okupatora i zadesila ih je zla sudbina.

Nije bilo nikakvog suda?

Mi smo bili sud, sve je obavlјala Ozna. Tek će posle mesec dana Ranković tražiti da se uvedu redovni sudovi. Plan je bio da se pobije što više saradnika okupatora i neprijatelјa revolucije. To je obavlјeno uspešno. Ko god da je tada zatečen u Beogradu, bio je strelјan.

Kakva je to stoka bila... i ostala.

Poslednja izmena:

Back