Slučajnost? „Putevi Srbije“ objavili spisak zatvorenih i alternativnih saobraćajnica do 10.11, većina puteva ka Novom Sadu zatvorena

„Strani globalisti koriste obojene revolucije i albanski islamski terorizam kako bi destabilizovali Srbiju“.
Срећа да су ЦИА, БНД и МИ6 на нашој страни и штите Србију од дестабилизације, иначе бисмо били у проблему :mrgreen:

Gdje su sad oni leteći automobili koje je najavljiva kad ih čovjek treba.
Sabotirala opozicija, navikli na čvrsto...
Eto im sad...

Isto ko ovi što im puna usta Amerike a od kamp prikolica, šatora i montažnih kuća po američki oni bi ipak čvrstu gradnju po ruski...ili bar po seljački...

Pa bilo zatvoreno na relaciji Pajtić - Djilas onomad
Zajebali seljake za pare
A sad ovi ako oće opet da ih glasaju ko sam ja da kvarim tudju sreću?
Samo primećujem da ni seljaci nemaju dobru memoriju...
Od utorka do utorka...
Ili kraće...

Zagrevanje
1000011567.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Дакле, да будемо начисто, тзв.студенти из Новог Пазара, односно они студенти који су активни у блокадама универзитета у Новом Пазару, су ништа друго до искључиво политички активисти Странке демократске акције Сулејмана Угљанина. Идеолошки, они су за одвајање тзв.Санџака од а Србије и врло су привржени идеји Велике Албаније, јер сам Угљанин се више осећа Албанцем него Бошњаком, с обзиром да је из Косовске Митровице. Изражавају велико поштовање за лик и дело Аћифа Хаџиахметовића или Аћифа Ефендије, кога је немачки окупатор током Другог светског рата поставио за градоначелника Новог Пазара и који је пореклом Албанац (Аћиф Бљута) из Ђаковице. Починио је бројне злочине над српским живљем на простору Новог Пазара и Косовске Митровице. Данас му Угљанинова омладина изражава дивљење и као чланови навијачке групе “Торцида Санџак” која прати ФК Нови Пазар тражили су да стадион ФК Нови Пазар носи име Аћифа Ефендије.

Такве су данас збораши и пленумаши дочекали у Београду уз огромно дивљење и ватромет.

Poslednja izmena od moderatora:
Дакле, да будемо начисто, тзв.студенти из Новог Пазара, односно они студенти који су активни у блокадама универзитета у Новом Пазару, су ништа друго до искључиво политички активисти Странке демократске акције Сулејмана Угљанина. Идеолошки, они су за одвајање тзв.Санџака од а Србије и врло су привржени идеји Велике Албаније, јер сам Угљанин се више осећа Албанцем него Бошњаком, с обзиром да је из Косовске Митровице. Изражавају велико поштовање за лик и дело Аћифа Хаџиахметовића или Аћифа Ефендије, кога је немачки окупатор током Другог светског рата поставио за градоначелника Новог Пазара и који је пореклом Албанац (Аћиф Бљута) из Ђаковице. Починио је бројне злочине над српским живљем на простору Новог Пазара и Косовске Митровице. Данас му Угљанинова омладина изражава дивљење и као чланови навијачке групе “Торцида Санџак” која прати ФК Нови Пазар тражили су да стадион ФК Нови Пазар носи име Аћифа Ефендије.

Такве су данас збораши и пленумаши дочекали у Београду уз огромно дивљење и ватромет.

Ма и мени је било сумњиво кад сам видео да носе албанску заставу ;)

pazar.jpeg

Znači, mikica zna da mu propada organizacija i unapred počinje da pravi opravdanje "Eto nisam mogao da pokupim krompire, jer mi je vlast zatvorila puteve." to nisu seljačka posla nego se seljačine vade da ne mogu da obave seljački posao....jer su nesposobni. Naviklo to da prima pare pljujući Srbiju i srpski narod, znači jedino umeće govor na vašaru....

Back