Droid
Legenda
- Poruka
- 51.715
Neka j*ebe one koji su za njega glasali mene nek zaobidje, jel posteno...
A sto tebe yebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka j*ebe one koji su za njega glasali mene nek zaobidje, jel posteno...
Mene ne... ja mu nisam podguzna muve kao neki.A sto tebe yebe?
Pa kazes da te zaobidje. Mislis nije te ni prcao i tebi je ok?Mene ne... ja mu nisam podguzna muve kao neki.nista mi nije dao ne dugujem mu nista kao neki
![]()
Ja sam odavno svestan jos kad nisam bio punoletan gde i sa kim zivim, nit sta trazim od ove propale drzave i naroda nit kome sta dugujem meni je drzava ostala duzna.Pa kazes da te zaobidje. Mislis nije te ni prcao i tebi je ok?
pa da nije kupljena zavrsila bi ko one fabrike u detroitu..tamo kojoti setaju a kod nas bi psi lutalilice..da pevamo sto ce neko da je obnovi..![]()
21.10.2019. • Tanjug
Prodata jedna od najvećih fabrika SFRJ: Procenjena imovina 2.9, a kupljena za 1.1 milijardu!
Beograd - Industrija motora Rakovica AD u stečaju prodata je za 1,1 milijardu dinara.
Nekadašnji industrijski gigant SFRJ кupio je konzorcijum koji čine Institut za izgradnju grada i akcionarskom društvu Hempro iz Beograda.
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika je 30. septembra organizovala prodaju IMR-a metodom javnog prikupljanja ponuda.
Odbor poverilaca doneo je odluku o prihvatanju ponude 15. oktobra ove godine.
Vrednost Industrije motora procenjena je na 2,9 milijardi dinara (2. 931.478. 556,72), a prihvaćena je ponuda u visini od 1,1 milijardu dinara (1.100.100.000).
Procenjena vrednost od 2,93 milijarde dinara odnosi se na sedam pogona, magacine, skladišta površine 75.997 kvadratnih metara, i druge objekte.
"U paketu" je i celokupna oprema fabrike za proizvodnju motora, traktora i kabina, alati i zalihe materijala za proizvodnju.
Industrija motora Rakovica, nekadašnji proizvodni gigant upošljavao je više od 7.000 radnika.
IMR je u stečaju od 4. aprila 2017. godine.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
................
..............
![]()
A zasto drzava ne ulozi u tu fabriku da i dalje proizvodi traktore makar za nase trziste, a naslo bi se jos i za koje?pa da nije kupljena zavrsila bi ko one fabrike u detroitu..tamo kojoti setaju a kod nas bi psi lutalilice..da pevamo sto ce neko da je obnovi..
pa da nije kupljena zavrsila bi ko one fabrike u detroitu..tamo kojoti setaju a kod nas bi psi lutalilice..da pevamo sto ce neko da je obnovi..
a kome da da pare pa taj da obnovi proizvodnju ne razumem..A zasto drzava ne ulozi u tu fabriku da i dalje proizvodi traktore makar za nase trziste, a naslo bi se jos i za koje?
Ostatak neka proda.
Sramota da poljoprivredna zemlja nema svoje masine.
Prosla su ta vremena , sada sve drugacije ide.A zasto drzava ne ulozi u tu fabriku da i dalje proizvodi traktore makar za nase trziste, a naslo bi se jos i za koje?
Ostatak neka proda.
Sramota da poljoprivredna zemlja nema svoje masine.
Због тебе и жутих дебила!Srbija je u teskom qurcu jer vec 20g tumara u mraku na putu bez alternative