Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.589
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као ономад Ловачко удружење Словеније.Tek ce da pukne bruka kad Dobrovoljno Migrantsko Drustvo pobedi vojsku Srbije.
aleksandar vulin, bi mogao lako proći kao migrant...
Ameriku.
Rusija mislišPravo je pitanje koliki je broj migranata koje je USA primila od pocetka migrantske krize do danas.
amerika prime one iz juzne CemerikePravo je pitanje koliki je broj migranata koje je USA primila od pocetka migrantske krize do danas.
Šta si ti nadrkilović danas?duvaj ga volino
U Prizren ulaze preko Podgorice s jedne strane a u Srpsku ulaze preko Sida. S500 je tu samo mi to ne znamo Vucic ih je sve zajebaoelem
kako napredujete sa dosljacima
jel ostrite bajonete da ponabijate gologuzane iz pakistana
a posle kad se ispraksirate, uletanje u Prizren, samo da Rusi posalju s500 u Bugarsku i mozete krenuti
Napeto je.Зашто је ова хиперузбудљива тема замрла?
Хоћу да читам о операцијама српске војске у Шиду.
Pravljeno je da bude smešno ali ja njega vidim za koju godinu kako baš ovo govori,ili slično,šire,za celu Vojvodinu.
Gde nije bilo ni jednog migranta? U Šidu je taj centar otvoren još 2015. godine. A koliko sam video na TV, tamo nije samo vojska, već uglavnom policija, a vojska je kao neko dodadtno pojačanje . Naravno, meni to izgleda više kao predizborna kampanja sa tim vojnicima, ali hajde sad...Juce nije bilo ni jednog migranta a sad salju vojsku?! Pa zar je to jace od Policije? U pravu je Zver bila kad je pisala o migrantskoj opasnosti?