Вучић наредио да се прода СВЕ!

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
https://tanjuginfo.rs/srbija-pred-bankrotom-vucic-naredio-da-se-proda-sve/

SRBIJA PRED BANKROTOM: Vučić naredio da se proda SVE

vucic-aca-izdajnik.jpg

Vlasnički udeli države Srbije u bankama će se prvenstveno prodavati putem tendera, predviđa se Uredbom o načinu i postupku prodaje akcija banaka u državnom vlasništvu koju je usvojila Vlada Srbije.

Vlada će odluku o prodaji kapitala banaka koje su u državnom vlasništvu donositi na temelju obrazloženog predloga Ministarstva finansija, objavljeno na zvaničnom sajtu Vlade Srbije.

Javni poziv zainteresovanim kupcima objavljuje se u najmanje jednom dnevnom listu koji se distribuira u Srbiji, prema potrebi i u drugim uticajnim domaćim i stranim sredstvima javnog informisanja iz finansijske oblasti, kao i na internet stranici Ministarstva finansija.

Ministarstvo finansija može angažovati domaća ili strana pravna lica kao finanansijske savetnike za obavljanje poslova i pružanje pomoći u organizaciji, kao i sprovođenje postupka prodaje akcija banaka i izbora najbolje rangirane ponude.

Zainteresovana lica za učešće na tenderu dužna su da dostave izjavu o zainteresovanosti Ministarstvu finansija u roku od 21 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Učesnik na tenderu je, kako se navodi u Uredbi, dužan da položi depozit, uplatom u novcu ili u obliku bankarske garancije, u skladu sa tenderskom dokumentacijom.

Ministarstvo finansija razmatra ponude, koje nakon toga dostavlja Narodnoj banci Srbije (NBS) od koje traži mišljenje o oceni podnetih dokaza o finansijskom stanju i dobroj poslovnoj reputaciji.

Ako Ministarstvo u postupku razmatranja oceni da određena ponuda ne ispunjava uslove iz tenderske dokumentacije, ono će je proglasiti nevažećom i bez odlaganja je vratiti podnosiocu ponude.

Privatizacija u haosu donosi haos.. Poslednja pljačka će se desiti jer drugačije vlada ne može kupiti vreme. Pa kad se potroši i ovaj bojler docice vreme i da krene od 0

Bilo bi odlično kada bi se krenulo od nule nakon ovih idiota u sadašnjoj vlasti. Ali, pre mi se čini da ćemo potrošiti decenije samo da saniramo minus...

A vidim ja mnogo naše novine pišu o Makedoniji ovih dana...

IMAM AMANDMAN:

- pod hitno prodati sanitetska i policijska kola zemljama trećeg sveta, to će značajno doprineti zbog bankrota koji se pojavio iz nepoznatih razloga

JAO LJUDI IMAMO SITUACIJU!

- - - - - - - - - -

Tanjug info, debeli gmaz Saša Mirković.

Nema Jugoslavije al ima Telegrafska Agencija Nove JUGoslavije

Ovamo zabranjeno isticanje obeležja nepostojećih država, valjda i kažnjivo ako je zabranjeno
a ovamo TAN-JUG

ko je kriv za bankrot?
komunjare ili libertandi?

A vidim ja mnogo naše novine pišu o Makedoniji ovih dana...

IMAM AMANDMAN:

- pod hitno prodati sanitetska i policijska kola zemljama trećeg sveta, to će značajno doprineti zbog bankrota koji se pojavio iz nepoznatih razloga

JAO LJUDI IMAMO SITUACIJU!

- - - - - - - - - -

Nema Jugoslavije al ima Telegrafska Agencija Nove JUGoslavije

Ovamo zabranjeno isticanje obeležja nepostojećih država, valjda i kažnjivo ako je zabranjeno
a ovamo TAN-JUG

ko je kriv za bankrot?
komunjare ili libertandi?

А кодвас убосни, имал' домаћи' банака?

Ministarstvo finansija može angažovati domaća ili strana pravna lica kao finanansijske savetnike za obavljanje poslova i pružanje pomoći u organizaciji, kao i sprovođenje postupka prodaje akcija banaka i izbora najbolje rangirane ponude.

Toliko PRAVNIKA u ovoj državi a oni moraju da angažuju strane ili bar "strane" "pravnike"

Jel bolja PRAVNA ili PRAVEDNA država?

Toliko PRAVNIKA u ovoj državi a oni moraju da angažuju strane ili bar "strane" "pravnike"

Jel bolja PRAVNA ili PRAVEDNA država?

Правна. Јер су онда критеријуми исти за све, а праведно може различито да се тумачи.

У ствари, преведно је ако је правно.

podrzavam pordaju banaka u drzavnom vlasnistvu jer njih politicari koriste samo da uzimaju a ne vracaju kredite

Tako su TAdicevi lopovi uzeli 6 milijardi dolara kredita iz drzavnih banaka a dinara nisu vratili, pa smo njihove dugove vracali mi gradjani

Mi banke i nemamo
Može i preko policije da se krade - jel nestalo 8 miliona evra u kešu sa računa bez potpisa, bez kamera a ni portir nije bio prisutan?
Policiju ne možeš da privatizuješ

Sad ako je tebi lepše da umesto naših lopova to isto rade strani lopovi onda nek ti alal...

- - - - - - - - - -

Правна. Јер су онда критеријуми исти за све, а праведно може различито да се тумачи.

У ствари, преведно је ако је правно.

Brak je ljubav izmedju muškarca i žene
Ako postoje problemi u braku onda gde je tu ona ljubav zbog koje je brak nastao?

Pa Morat će se.. Političari više neće imati iz čega da crpe resurse već će morati da se bave onim koji stvaraju ..izbora neće biti ili to ili glad i beda..

Glad i beda sledi i sa novim vlasnikom ali ovaj put POD OBAVEZNO

- - - - - - - - - -

Немаш ти појма шта је брак.

Брак је заједница живота између мушкарца и жене.

Nemam jer ne verujem u evropsku zajednicu....

Back